mergelei yr darę kreatinino tyrimą prieš pat mrt, iškart atsakymą ir davė.
mergelei yr darę kreatinino tyrimą prieš pat mrt, iškart atsakymą ir davė.
Inkstams padeda cukraus ir druskos sumazinimas, baltymu sumazinimas.Kad maziau reiketu stengtis palaikyt fiziologini balansa. Gali reikt kraujospudzio vaistus perziuret.
Alta,čia Tu manęs klausi?Nepykina,paakiai normalūs.Kas pusmetį gi reikia pereiti visus tyrimus,gerai,kad rūpinasi.
Dėl cukraus?Griešinu,stengiuosi ir koks įprotis vakare,baigus darbus prisiryti,ypač vaisių.Dukra liepia keisti bent į uogas,stengiuosi šiuo metu bent šilauoges pakeisti į vaisius. Dar savus pomidorus valgau,raugintus kopūstus. Druskos tikrai mažai naudoju.
Užsiminiau šeminystei pakeisti gal vaistus bent miegui.O kam? Sako duoti siuntimą pas psichiatrą?Ji negali.Bet kažkaip pokalbis nuėjo į kitą pusę,gruodį bus susitikimas telefonu,dėl vaistų paskyrimo,reikės užsiminti .Kardiologai prieš tris metus stipresnius Triveram paskyrė.
Vakar miške radau kelmus bergenijų išmestų,aišku susirinkau,nors turiu prie kūdros.Reikės nuotekas apsodinti,gajos labai ir nuotekas paslėps šiek tiek.
Oras dar puikus lauke dirbti.
Retenybė,kad naktį kelčiausi.Čia kai šlapimo puslės uždegimą pasigavau,varinėjo.Pasidariau šlapimo tyrimą,matysime ar ką užaugins pasėlis?Išrašė dabar vaistus chemines tabletes ir žolines.Įdomiausia,kad į žolinių sudėti rozmarinas ir gelsvės šaknis įeina. Echoskopu pažiūrėjo pūslę kabinete,sakė viskas tvarkoje,kiek matosi.Mane aplamai retai varinėja į tualetą.Kelionėse išbūdavau visą dieną be tuliko,nemėgstu labai viešų tulikų.
Parsinešiau paskutinį arbuziuką savo.Puikiai išsilikė,nedidelis,bet kaip tik man tik.
Nėščiai vamzdžiai sugesdavo,tindavau,po gimdymų vaistų pagalba išvarydavo tiktais.Na bet jau praeitas etapas.
Ingrida, sėkmingos patikros
Bando šlapios snaigės iš dangaus kristi . Norėčiau , kad pasnigtų. Man labai patinka ta balta švara.
Mukut , kur dingai ?
Ate, daugiau apie maistą viešai nebekalbėsiu temoje. Galim privačiai . O tai pelės iš urvių, voverės iš uoksų, o mirusieji iš kapų prišaukiami ... ne diskusija, o tikėjimo įrodymai .
Pas mane irgi ne kažkas su mezgimu po atostogų. Planų šimtas, siūlų bele kiek ...
gal dar tegu nesininga? Žieminių batų neturiu ))
Šian Vilniuj jau važinėjo kažkiek mašinų apsnigtų. Gal kur iš rajono kokio, nes pas mus nesnigo.
Nenoriu sniego, nenoriu šalčio, nenoriu dirbti o tik meška miegoti. Toks jau mano vaikščiojimas.
Vakar tokios gražios silkės nupirkau su galvom, tai susitvarkiau vakar, užsimarinavau, bus apsivalgymo su bulbom.
Šiandiena pro duonos skyrių negalėjau pareiti, kol neatsidųrė "Rugelio" duonos kašikėlyje, mėsos skyrių aplenkiau per 3 metrus
Oi labos
Laba,
ačiū. Parašysiu. Dabar pūslės uždegimas užpuolė. Skaudžiai vakar. Dabar jau geriau, tik bjauriai pykina. Turiu šitą bėdą susigydyt.
Papildyta:
Šian Vilniuj jau važinėjo kažkiek mašinų apsnigtų. Gal kur iš rajono kokio, nes pas mus nesnigo.
ryte abu mašiniukai balti nuo sniego kruopų buvo. Šiaip, ant žemės, nutirpę. Nelaukiu sniego. Dar sklypą lygint kitą savaitę susitarėm. savaitgalis-augalų perkėlimui.
Ate42 .