Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

zinau apie ta pakuota mesa,yra cia skyrius ir pjaustomos,kapojamos,bet taip grazu paziuret i tuos rinkinukus. :D 

Sulciu niekada nemegau Jokiu limonadu,vandenu su citrina,kompotu-nu man jie neskanu.Suvalgai apelsina ir lasteliena gerai vamzdziams,as tai jauciu kazkaip,o sultys man ne.As isvis net vandens neisgeriu,kiek rekomenduoja Netroskina manes,o be troskulio save prievartaut man neiseina .

Siandien apsiniauke,zvarboka,siaures vejas.Skauda koja,gal jaucia oro pasikeitimus?

Atsakyti

Bulgarijoje teisetos vyriausybes ir tikro , o ne einancio pareigas premjero nera jau daugiau kaip 4 metus. biggrin.gifO dabar net is amerikos nariadai baigesi.Lietuviai dar bande kokia nors roda is amerikos air anglijos gaut ,rase visiems, nepanasu ,kad kas atsake.
Zinot ko nera bulgarijoje- tos neapykantos vienas kitam iki kaulu smegenu.Cia lietuviams labai budinga.

Bulgarai neturi Žygio. Taigi viską sutvarkys Kolumbijos mafijos pagalba ...

Atsakyti
Luety , senstant organizmui organizmas ima dziuti.Ir kas blogiausia ,tas dziuvimas kazkaip idegintas DNR,reikia prievartaut ,kad nepamirstu,kad nedziutu lasteliniu lygmeniu.Tai tesiogiai i takoja net maximalu deguonies isisisavinima.
Tesiog issirenki skaniausia mineralini vandeni ir grieztai isgeri 1,5 litro pusle kasdien.
Kas ta kolumbijos mafija? Tipo medeljino,siaures slenio ir kali karteliai ? Visas NARCOS serialas? Dievinu Boyd Holbrook biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 lapkričio 2024 - 11:06

Luety , senstant organizmui organizmas ima dziuti.Ir kas blogiausia ,tas dziuvimas kazkaip idegintas DNR,reikia prievartaut ,kad nepamirstu,kad nedziutu lasteliniu lygmeniu.Tai tesiogiai i takoja net maximalu deguonies isisisavinima.
Tesiog issirenki skaniausia mineralini vandeni ir grieztai isgeri 1,5 litro pusle kasdien.
Kas ta kolumbijos mafija? Tipo medeljino,siaures slenio ir kali karteliai ? Visas NARCOS serialas? Dievinu Boyd Holbrook biggrin.gif

Nežinau aš. Ponas Žygimantas P.  Rusijos troliams gyrėsi , kad pažįsta Kolumbijos mafiją.  Nepameni video ? Visi matė man rodos.

PS  po Trampo rinkimų jis ruošėsi Amerikon. Per LRT žinias rodė. Nežinau , ar Trampą apskųs mafijai , ar Lietuvos rinkimus ? Lyg pagrindiniai tos mafijos atstovai pasodinti ? 

Tėvas lyg protingas žmogus buvo... mama tai nelabai , viešai televizijos eteryje gyrėsi apie nuotykius Egipte ar Turkijoje. Po vyro mirties.

Atsakyti
Siaip geriau jau meiles nuotykiais girtusi tokie superelito veikejai, o ne oficialiai lietuva atstovautu.Cia as taip mandagiai apie perteklini kvailuma.
Atsakyti
Davė raugintų kopūstų naminių, tai taip skanu. Man labai skanu su nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi ir raudonu svogūnu - toks senovinis skonis. Dėl aliejaus barsit, bet žiauriai skanu.
Atsakyti

Mes va su kolega darbe. Sunkiai dirba nabagas. Lygiai dvyliktą nuėjo ir atsisėdo prie durų. Išėjom pavaikščiot. Grįžo, suėdė mano pietus ir vėl įsitaisė dirbt.

Pridėta:

Atsakyti

Nežinau aš. Ponas Žygimantas P.  Rusijos troliams gyrėsi , kad pažįsta Kolumbijos mafiją.  Nepameni video ? Visi matė man rodos.

Tėvas lyg protingas žmogus buvo... mama tai nelabai.

Aš nemačiau )) bet ir nenoriu matyt. Graudu, kai tokie veikėjai imasi šalį atstovaut.

Mama man univere vieną kursą dėstė. Kažkoks nesusipratimas, ne dėstytoja. Ne tiek studijų medžiagos, kiek neapykantos visai vyrų giminei išgirdom. Kadangi tas dalykas laisvai pasirenkamas buvo, aš paskui jo atsisakiau išvis.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 12, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73170042" data-time="1731400959"><div><p>Laba,
Dusia, gal apie tą priešuždegiminę mitybą žiniom pasidalintum. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ate42 nesu medikė. Bijau pakenkti. Rimtai kalbu... Nes visokių bėdų su tokia mityba , kuria aš taikau gali būti . Ypač jei organizmas "važiuoja" angliavandenių rogėse.</p><p>Mėsa, žuvis,  kiaušinai , daržovių daug . Vaisiai uogos iki pietų . Jokių pieno produktų , jokių grūdų , kruopų , ankštinių, cukraus ir tt. Riešutų galima kelis.  Tik ne žemės. Taip reikėtų maitintis apie 1 mėn. Aliejus  tik alyvuogių. Ghi sviestas, nes jis be pieno baltymo. Visokie avokadai gerai valgosi. </p><p>Truputis to ko negalima skaitosi kaip priešuždegiminės mitybos pabaiga . Jei esi alergiška katėms, tai jokio skirtumo kokio dydžio katiną glostysi.</p><p>Sako ir  rašo  - skaičiau  ir klausiau uždegiminiai procesai nurimsta per mėnesį. </p><p>Kiek tiesos nežinau. Aš tokią mitybą praktikuoju du kartus per metus po mėnesį. Dažnai kartu geriu juodojo riešuto kapsules. Nes jos ne tik gyventojus naikina bet ir padeda virškinimui. </p><p></p><p></p>

Jei teisingai suprantu-keto?
Atsakyti

Jei teisingai suprantu-keto?

Man ne keto. Keto valgo bele ką kas turi mažai angliavandenių . Plius valgomi pieno produktai , riešutų miltai, saldikliai ir kitokio brudo . Riboja daržoves, vaisių visai nevalgo ...

Man priešuždegiminė  atrodo švarus paleo. Pirmykščių žmonių mityba  iki  grūdų auginimo. Kai kuriose knygose rašo , kad žmonės taip gyveno šimtus tūkstančių metų. Grūdus auginam tik kelis tūkstančius metų. Gal taip ir buvo ? Kas žino?

Čia taip paprastai kalbant apie tai , be niuansų  ir mandrų angliškų žodžių.

Santlina, koks fainas tavo kolega  :4u:  :wub:  :P

Pou nebarsim  :D  :wub:  

Mes ne kokios ten dietologės  :daktaras​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 lapkričio 2024 - 14:49

O tai jūs manot, kad pirmykščiai žmonės nevalgė jokių laukinių grūdų?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 11 12, 15:58)
<p>O tai jūs manot, kad pirmykščiai žmonės nevalgė jokių laukinių grūdų?</p>

Cia zino netik apie pirmykscius zmones ,bet ir kas po mirties bus ir kiek kainuoja laiptai i dangu biggrin.gif
Atsakyti