Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

o čia kokia rožė?

Buvo aukšta krūminė rožė  skyriuje Lietuvos rožių paveldas.  Biški gal erškėtrožė, nesu rožių žinovė ... Dabar ten tuščia, gal pavasarį atsiras . Pavadinimo nepamenu.  

Atsakyti

Dusia, man šiurpės taip gražu. Močiutė vadindavo avižėlėmis.

Atsakyti

Dusia, man šiurpės taip gražu. Močiutė vadindavo avižėlėmis.

Pas mane jos pačios pasisėja sode. 

Taip radom nupirkę.

Ten kur stovi aviliai pjaunu trimeriu , kupstus palieku kur sudygę, bet man žydėjimas atperka. Gaunasi netvarkingas sodo gabalas. Man tinka .

Atsakyti

Ps , man nerealaus grožio gėlės yra svyrančios begonijos vazonuose. Ir pasirodo jų nereikia dažnai laistyti , gerai pakelia sausrą.

Bet jos tokios naujos gėlės,  netinka mano kaimui...

PS dvi stirnos jau okupavo sodybą. Baltašiknės. Atvažiavus teko iš sodo išvyti. Tik palik be priežiūros...

Atsakyti

Man kanai anksčiau nepatiko, bet jų tokių gražių yra, pasirodo

Atsakyti

Siandien nueita 6,5 km.Bet siandien labai silta,svarus dangus,buvo sunku man tiek nueit.Bet iveikiau .Su  pasisedejimais.

Campo di viejo vynas ispanu 2020m cia tik €4.95,tai butu £3.88.Mes UK perkame po £7,ir dar daugiau.Galima nusilest nuo tokio pigumo  :D .Buvau anadien Mercadona,toks ju prekybos centras,tai mesa-UK-ejuj sleptis.Grazus rinkinukai saltienlos,,ir su vista ir kulniukais ir su kiaules kojytes ketvertuku,plius kulniukai,plius  mesyte,nu rinkis kokiu nori,kuek nori,as apsalus,koks pasirinkimas Ir kepeneliu rinkiniai su sirdutem ir be,o jau steiku,ispjovu kokiu tik nori.Graziai supakuota,neismozota,aki labai traukia.Neispasakosi visko Maisto tikrai daug,puikiai pateikto ir ne brangaus Daugiau €67 savaitei nesu mokejus,oUK-ejui budavo iki £80.,ir valgyt nera ko.Tikrai yra su kuo palygint. Ingrida,gal tavo suneliui reikia padaryt organizmo detoksa.Jei jis valgo sudmaisti,tai ir zarnyna reik valyt ir kepenis .Nuo uztersto zarnyno daug buna bedu imuninei. Bet cia tik man taip kilo mintis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 lapkričio 2024 - 18:26

Didžiosiose mercadonose būna itin geri žuvies ir jūros gėrybių skyriai. Dar šviežiai apelsinų sulčių galima issispaust vaisių skyriuj

Atsakyti

Zuvi perkam Consumoj,antradieniais veza sviezia, sulciu spaudimo masinos yra,bet as nenoriu spaustu,man skanu su minkstimu apelsinai,ypac sviezus.Jau viena maiseli 5kg suvalgem.Dabar pats apelsinu skynimas .

Atsakyti

Aš tai jų nesugebu daug suvalgyt, po 1 vnt nebenoriu. O šviežių sulčių tai daug galiu. Jos ten saldžios natūraliai, Lt tokių neįmanoma gaut.

Planuoju ir aš pietų Ispanija žiemos šventėms. Pamėginsiu rytoj prie kompo bilietus nupirkt 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū už patarimus.Maitinasi jie gerai,bet norisi daugiau naminio maisto,kad valgytų.Toks gyvenimas.Ir sūnus daug laiko praleidžia skrydžiuose. ax.gif
Pradedu gydytojų maratoną.Šįryt pas urologą. ax.gif Jei jau iki miesto anksti davažiavaummausiu iki girios šiemet pirmą kartą.Vakar fb pamačiau kelmutės dygsta.Gal samanų,konkorežių parsivešiu,kažką bandyti į vazonus sudėti,gėlės baigsism,kad tušti nestovėtų. ax.gif
Jau paukštukai grįžta į pakabintus rutuliukus lesalų.Depe nužiūrėjau pastatomą lesyklą rimtesnę,nes to pakabinamaos,man nuo lietaus išsiskiria,suklypsta.Jei tilps į mašiną parsivešiu.
Atsakyti

Labas rytas, 

Ispanai žino šaltieną? Nežinojau... Ir aš visai norėčiau, gal išsivirti? 

Kepenų ir žarnyno valymas man skamba skaudžiai. Aš tuo netikiu. Valgyti daug lapinių daržovių, mažai angliavandenių, daug raugintų, fermentuotų daržovių ir susitvarkys patys žarnyno gyventojai ... ps pomidoras ne daržovė. Sultys apkrova kepenims ir kasai. Bet niekam nepatarinėju, kiekvienas gali rasti info, jei įdomu. Ir atsirinkti. 

Iš Kauno į Malagą buvo geros kainos bilietų. Mes kinų naujus metus ten sutiksim. O Kalėdoms vaikai parvažuos.  Kur jie kitur, jei ne pas mamą.

Ingrida, kokie mezginiai šiemet Kalėdoms? Tu gražiai moki :wub: .

Mano mezgimas visai apleistas. Po atostogų dar vis laiko nerandu prisėsti.

Atsakyti

Labas rytas,

aš savaitgalį planuoju šaltienos pagaminti, šį neišėjo. Daug išverdu, apdalinu ir dar į šaldiklį įdedu (vėliau perkaitinu ir vėl kaip šviežia). 

Mes mėgstam šaltieną su gerais krienais :)

Nepaisant to, kad pomidoras yra uoga, man jis pagal savybes - sultinga daržovė.

Atsakyti