o čia kokia rožė?
Buvo aukšta krūminė rožė skyriuje Lietuvos rožių paveldas. Biški gal erškėtrožė, nesu rožių žinovė ... Dabar ten tuščia, gal pavasarį atsiras . Pavadinimo nepamenu.
Ps , man nerealaus grožio gėlės yra svyrančios begonijos vazonuose. Ir pasirodo jų nereikia dažnai laistyti , gerai pakelia sausrą.
Bet jos tokios naujos gėlės, netinka mano kaimui...
PS dvi stirnos jau okupavo sodybą. Baltašiknės. Atvažiavus teko iš sodo išvyti. Tik palik be priežiūros...
Siandien nueita 6,5 km.Bet siandien labai silta,svarus dangus,buvo sunku man tiek nueit.Bet iveikiau .Su pasisedejimais.
Campo di viejo vynas ispanu 2020m cia tik €4.95,tai butu £3.88.Mes UK perkame po £7,ir dar daugiau.Galima nusilest nuo tokio pigumo .Buvau anadien Mercadona,toks ju prekybos centras,tai mesa-UK-ejuj sleptis.Grazus rinkinukai saltienlos,,ir su vista ir kulniukais ir su kiaules kojytes ketvertuku,plius kulniukai,plius mesyte,nu rinkis kokiu nori,kuek nori,as apsalus,koks pasirinkimas Ir kepeneliu rinkiniai su sirdutem ir be,o jau steiku,ispjovu kokiu tik nori.Graziai supakuota,neismozota,aki labai traukia.Neispasakosi visko Maisto tikrai daug,puikiai pateikto ir ne brangaus Daugiau €67 savaitei nesu mokejus,oUK-ejui budavo iki £80.,ir valgyt nera ko.Tikrai yra su kuo palygint. Ingrida,gal tavo suneliui reikia padaryt organizmo detoksa.Jei jis valgo sudmaisti,tai ir zarnyna reik valyt ir kepenis .Nuo uztersto zarnyno daug buna bedu imuninei. Bet cia tik man taip kilo mintis.
Labas rytas,
Ispanai žino šaltieną? Nežinojau... Ir aš visai norėčiau, gal išsivirti?
Kepenų ir žarnyno valymas man skamba skaudžiai. Aš tuo netikiu. Valgyti daug lapinių daržovių, mažai angliavandenių, daug raugintų, fermentuotų daržovių ir susitvarkys patys žarnyno gyventojai ... ps pomidoras ne daržovė. Sultys apkrova kepenims ir kasai. Bet niekam nepatarinėju, kiekvienas gali rasti info, jei įdomu. Ir atsirinkti.
Iš Kauno į Malagą buvo geros kainos bilietų. Mes kinų naujus metus ten sutiksim. O Kalėdoms vaikai parvažuos. Kur jie kitur, jei ne pas mamą.
Ingrida, kokie mezginiai šiemet Kalėdoms? Tu gražiai moki .
Mano mezgimas visai apleistas. Po atostogų dar vis laiko nerandu prisėsti.
Labas rytas,
aš savaitgalį planuoju šaltienos pagaminti, šį neišėjo. Daug išverdu, apdalinu ir dar į šaldiklį įdedu (vėliau perkaitinu ir vėl kaip šviežia).
Mes mėgstam šaltieną su gerais krienais
Nepaisant to, kad pomidoras yra uoga, man jis pagal savybes - sultinga daržovė.