apskritai
Įdomu, kas kada sumažins valdininkiją ir biurokratiją. Nes jau bloga nuo visų nesąmonių. Ir keiksmažodžių pritrūkstu.
Tiek kaires ,tiek desines lyderiai - motinines ziurkes paliko laiva.
Panasu ,kad kuri laika nariadu is metropolijos nebus.Reiks kolonijai savo galva gyvent Ai tiesa, kokia galva
Gerai kad sedziu bulbu bliuda su zuvim pom padaze apsikabinus. Po jusu postu apetitas sukyla
Bet tai kaip smagiai tu čia juos pavadinai - motininės žiurkės 🤣. Net prunkstelejau, gi grynai tokie abudu 🤣
Jei mano asmeninės nuomonės klaustum. Reklamos draudimui nepritariu, nes iškreiptas reikalas gavosi su nealkoholiniais gėrimais suponuojant į alkoholinius, prekybos draudimui pritariu, nors atsidurti prekybcentrio kasoje prieš 20 val. visaip kaip vengiu
Nors realiai reiktų turbūt atvirkščią poziciją turėt dėl veiksmingumo.
Aš tai ir alko reklamos draudimui pritariu. Galėtų dar ir lažybų bendrovių reklamas uždrausti, nes užkniso 😆
O kam Pou gailėt? Ji turi stuburą, turi savo poziciją ir mato ne vien per rožinius akinius. Man, pvz, blogiau. Man nei viena dabar esanti politinė jėga (ar kaip ją pavadint) nepatinka. Tai ir balsuot nežinau už ką, ir gint nėra ko. Bet užtat galiu rėkt, kad visi blogi )) o konservatoriai ypač, nes aš juos dar nuo naktinės reformos pamenu.
Nu va man irgi. Todėl balsuoju tiesiog vertybiskai. Kadangi pati esu liberalių pažiūrų, tai išsirenku ir tokią partiją. Nu bet kas iš to, juk jų mažai išrenka, tai susikoalicina su bet kuo tuomet ir jokios ten naudos iš jų nebūna
Man irgi visos valdžios blogos ... Nėra gerų .
Yra kokių 30 pr protingų minčių pas NS . Bet tikrai nėra tokios kuri patiktų 100 pr.
Man ir Trampas nepatinka. Bet yra kas nepatinka labiau negu jis.
NS Sinica yra už Trumpa
NS Sinica yra už Trumpa
Na valdžia yra tam, kad ją kritikuoti . O jei nebekritikuosim tai bus Putinas. Nėra tokios valdžios kuri patenkintų visus.
Aš už Trampą, bet man daug kas nepatinka ir ten.
Aš už NS , bet ir ten nesąmonių sočiai.
PS už liberalus nebebasuoju nuo tada kai jie balsavo už mokesčių pakėlimą. To neturi būti. Teorija tokia . Jei jie balsuoja už mokesčių kėlimą iš principo jie ne liberalai .