Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 11 07, 16:00)
<Aš aplamai atsimenu tik vieną atvejį, kai vėliau atėjęs ministras atšaukė priešvtai buvusį priimtą nutarimą. Tai kuri ten švietimo ministrė atšaukė prailgintus mokslo metus. O daugiau nepamenu. Nors kritikuoja visi ir visada. </p><p>Dėl alkoholio ir aš, tiesą sakant, buvau lengvai nustebinta. Maniau, kad pirmu reikalu atšauks. Bet turbūt pasiliko antrai kadencijai )))</p>

apskritai rolleyes.gif

Įdomu, kas kada sumažins valdininkiją ir biurokratiją. Nes jau bloga nuo visų nesąmonių. Ir keiksmažodžių pritrūkstu.
Atsakyti

Man irgi visos valdžios blogos ... Nėra gerų .

Yra kokių 30 pr protingų minčių pas NS . Bet tikrai nėra tokios kuri patiktų 100 pr.

Man ir Trampas nepatinka. Bet yra kas nepatinka labiau negu jis. 

Atsakyti

Dėl alkoholio, jei neklystu, išnagrinėjo rezultatus ir paliko. O tai yra gerai. Na nėra visur vien tik blogo. 

pvz. farmacijos srity matau daug gero :) Bet vėl užsipulsit :)

Geriau jau apie barščius rašyt, sveikiau :)

Atsakyti

Tiek kaires ,tiek desines lyderiai - motinines ziurkes paliko laiva.
Panasu ,kad kuri laika nariadu is metropolijos nebus.Reiks kolonijai savo galva gyvent biggrin.gifAi tiesa, kokia galva biggrin.gif
Gerai kad sedziu bulbu bliuda su zuvim pom padaze apsikabinus. Po jusu postu apetitas sukyla biggrin.gif

Bet tai kaip smagiai tu čia juos pavadinai - motininės žiurkės 🤣. Net prunkstelejau, gi grynai tokie abudu 🤣

Jei mano asmeninės nuomonės klaustum. Reklamos draudimui nepritariu, nes iškreiptas reikalas gavosi su nealkoholiniais gėrimais suponuojant į alkoholinius,  prekybos draudimui pritariu, nors atsidurti prekybcentrio kasoje prieš 20 val. visaip kaip vengiu :)

Nors realiai reiktų turbūt atvirkščią poziciją turėt dėl veiksmingumo.

Aš tai ir alko reklamos draudimui pritariu. Galėtų dar ir lažybų bendrovių  reklamas uždrausti, nes užkniso 😆

O kam Pou gailėt? Ji turi stuburą, turi savo poziciją ir mato ne vien per rožinius akinius.  Man, pvz, blogiau. Man nei viena dabar esanti politinė jėga (ar kaip ją pavadint) nepatinka. Tai ir balsuot nežinau už ką, ir gint nėra ko. Bet užtat galiu rėkt, kad visi blogi )) o konservatoriai ypač, nes aš juos dar nuo naktinės reformos pamenu.

Nu va man irgi. Todėl balsuoju tiesiog vertybiskai. Kadangi pati esu liberalių pažiūrų, tai išsirenku ir tokią partiją. Nu bet kas iš to, juk jų mažai išrenka, tai susikoalicina su bet kuo tuomet ir jokios ten naudos iš jų nebūna  

Man irgi visos valdžios blogos ... Nėra gerų .

Yra kokių 30 pr protingų minčių pas NS . Bet tikrai nėra tokios kuri patiktų 100 pr.

Man ir Trampas nepatinka. Bet yra kas nepatinka labiau negu jis. 

NS Sinica yra už Trumpa

Atsakyti
Jei kas ir buvo gero, viskas nublanko prieš melo, aferų, cinizmo jūrą.
Ilgai man jie visi vienodi buvo. Net balsuot nėjau. Sakiau, koks skirtumas, kas valdžioj - paprastam žmogui vis tiek nieko gero nebus. Bet paskutinieji pramušė visus dugnus. Nelabai kažko kito tikiuosi ir iš dabartinių. Bus matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Vakar[/b!], 17:25

NS Sinica yra už Trumpa

Na valdžia yra tam, kad ją kritikuoti . O jei nebekritikuosim tai bus Putinas. Nėra tokios valdžios kuri  patenkintų visus.

Aš už Trampą, bet man daug kas nepatinka ir ten.  

Aš už NS , bet ir ten nesąmonių sočiai. 

PS už liberalus nebebasuoju nuo tada kai jie  balsavo už mokesčių pakėlimą. To neturi būti. Teorija tokia . Jei jie balsuoja už mokesčių kėlimą iš principo jie ne liberalai . 

Atsakyti

Bet va paskutinius 4 m liberalai būtent ir neleido pakelt mokesčių. O socdemai už. Būtent todėl jų ir nenori į koaliciją 

Atsakyti

Bet va paskutinius 4 m liberalai būtent ir neleido pakelt mokesčių. O socdemai už. Būtent todėl jų ir nenori į koaliciją 

Pakėlė . Nuo 2025 . Liberalai valdžioje, mokesčiai didėja. 

Atsakyti

Pakėlė . Nuo 2025 . Liberalai valdžioje, mokesčiai didėja. 

Kokius?

Atsakyti

Pagal teorinę dalį , kas yra konservatorius ,  jie turėtų  nedidinti mokesčių. Bet Lietuvoje visada atvirkščiai ...  

Atsakyti

Kokius?

Pelno mokestį.

Atsakyti

Pelno mokestį.

Na is kažkur papildomų pinigų saugumui ir ginybai juk reikia paimt, tai pelno mokestis padidintas 1 proc man asmeniškai neatrodo nelogiškas 

Atsakyti