Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

o kas tas šeimininkas?

Net aš žinau , kad pasaulį ir Ameriką valdo 300 išrinktųjų.

Va kas jie nežinau .

O gal vabalai pasaulį valdo ?

Atsakyti

VMI leido šiandiena sumokėti per Paysera. Nes savaitės pradžioje neveikė, bandžiau. Susitvarkė.

Atsakyti

Pou aš  negyniau būsimos valdžios, žinau , kad nieko gero. Aš peikiau esamą valdžią . Klausimas  retorinis apie alkoholį buvo.

Ne visai retorinis. Konservatorių fanams ir klausimas čia, temoje, ne Seimui gi buvo adresuota. Kitas dalykas - jei neklystu, tai šis klausimas kliuvo liberalams. Tai kodėl reikia konservatorių fanams jį adresuoti? Ir apskritai, jei adresuoti, tai reikia Seimui. Nė vienos iš čia esančių ten nemačiau.

Man ir esamoji gerų ir blogų dalykų pažėrė, kaip prieš tai buvusi, kaip būsima. 

o mes vadindavome perožkai :)

Perožkomis pas mus Kūčinius pyragėlius vadindavo.

Atsakyti

Net aš žinau , kad pasaulį ir Ameriką valdo 300 išrinktųjų.

Va kas jie nežinau .

Nu blogai tada, jei ir Ameriką.. mislinau, čia ji viską valdo. 

Bet kažkaip didelis skaičius? Kaip tie trys šimtai vieningos nuomonės prieina? Mūsų čia desėtkas ir taip kiekviena su savo požiūriu.

Atsakyti
Tiek kaires ,tiek desines lyderiai - motinines ziurkes paliko laiva.
Panasu ,kad kuri laika nariadu is metropolijos nebus.Reiks kolonijai savo galva gyvent biggrin.gif Ai tiesa, kokia galva biggrin.gif
Gerai kad sedziu bulbu bliuda su zuvim pom padaze apsikabinus. Po jusu postu apetitas sukyla biggrin.gif
Atsakyti

Aš daug ko klausinėju . 

Ko nežinau. Temoje. Kaip ten mane į šuns dienas siųsdami sako  , tema vieša .

Ne visai retorinis. Konservatorių fanams ir klausimas čia, temoje, ne Seimui gi buvo adresuota. Kitas dalykas - jei neklystu, tai šis klausimas kliuvo liberalams. Tai kodėl reikia konservatorių fanams jį adresuoti? Ir apskritai, jei adresuoti, tai reikia Seimui. Nė vienos iš čia esančių ten nemačiau.

Man ir esamoji gerų ir blogų dalykų pažėrė, kaip prieš tai buvusi, kaip būsima. 

Perožkomis pas mus Kūčinius pyragėlius vadindavo.

Kartu galima įžvelgti ir politinį nuoseklumą, nes būdami opozicijoje tiek liberalai, tiek konservatoriai smarkiai kritikavo pirmiausia valstiečių lyderio R.Karbauskio ir tuomečio sveikatos apsaugos ministro A.Verygos alkoholio prekybos bei reklamos draudimo iniciatyvas,

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...iuris--19658806

Atsakyti
https://www.delfi.lt...y-BHzpSl7RbvRIQ
Pou ,del dievo meiles,man taves jau gaila nuosirdziausiai.
Kokie hormonai tave valdo ,kad su tokiu uolumu gini tuos zmones,kurie daugybes gyvenima paverte pragaru.Ir kasdien vis paaiskes nauju dalyku,kiek tu cia kovosi uz nuskendusi laiva?
Atsakyti

Jei mano asmeninės nuomonės klaustum. Reklamos draudimui nepritariu, nes iškreiptas reikalas gavosi su nealkoholiniais gėrimais suponuojant į alkoholinius,  prekybos draudimui pritariu, nors atsidurti prekybcentrio kasoje prieš 20 val. visaip kaip vengiu :)

Nors realiai reiktų turbūt atvirkščią poziciją turėt dėl veiksmingumo.

Atsakyti

AA, aš nekovoju. Tiesiog kiti smaginasi. Negi gaila.

Atsakyti

O kam Pou gailėt? Ji turi stuburą, turi savo poziciją ir mato ne vien per rožinius akinius.  Man, pvz, blogiau. Man nei viena dabar esanti politinė jėga (ar kaip ją pavadint) nepatinka. Tai ir balsuot nežinau už ką, ir gint nėra ko. Bet užtat galiu rėkt, kad visi blogi )) o konservatoriai ypač, nes aš juos dar nuo naktinės reformos pamenu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 15:53
Zinot ,sakiau as apie perdeta kvailuma. Savo visuomeniniame gyvenime as su juo kovoju taip- per kiekviena baliu uzvedu kalba apie kokias nors bent kiek minties reikalaujancias sferas.
Dazniausiai tai buna kazkas apie mitologija,matytus filmus ar lankytas vietas .Rytoj pav bus apie Polychrono vienuolyna.Tai yra rastijos sugalvojimo vieta, aisku nera taip idomu kaip titanides ar babelio bokstas biggrin.gif
Kazkada temoje dedavau po van rijno paveiksla. biggrin.gif
Atsakyti

būdami opozicijoje tiek liberalai, tiek konservatoriai smarkiai kritikavo pirmiausia valstiečių lyderio R.Karbauskio ir tuomečio sveikatos apsaugos ministro A.Verygos alkoholio prekybos..

Aš aplamai atsimenu tik vieną atvejį, kai vėliau atėjęs ministras atšaukė priešvtai buvusį priimtą nutarimą. Tai kuri ten švietimo ministrė atšaukė prailgintus mokslo metus. O daugiau nepamenu. Nors kritikuoja visi ir visada. 

Dėl alkoholio ir aš, tiesą sakant, buvau lengvai nustebinta. Maniau, kad pirmu reikalu atšauks. Bet turbūt pasiliko antrai kadencijai )))

Atsakyti