Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ex,į lauką jau pasodinai arbūzus?
Va dėl ko pergyvenu tai dėl arbūzų ir melionų. ax.gif
Pas mus irgi šiandien lietų rodo,o rašo,kad saloje 300 dienų saulėtų.Reikia maršrutą po pusryčių susigalvoti. mirksiukas.gif Miestai tai baisūs,šiukšlynai,marketai siaubingi su katinų priedais kaip visada pietuose. mirksiukas.gif
Maistas nors skanus,šaltas alus ir vynas prie maisto. mirksiukas.gif Jau kažkas plaukioja baseine,man tai ir dieną vandens temepratūra tik tik. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, arbūzus į šiltnamį pasodinau, šiltnamis didelis, vietos laisvos daug, neturiu ką sodint, tai arbūzus pasodinau. Lauke jiems gal dar jiems per šalta, nenušals, bet tupės, sunkiai augs, stipriai vėluoja vasara. Kitom naktim vėl tik +8 žada. Dangstyti tingiu..

A.Alta, sūdyti arbūzai! Jau tik to betrūko. Svieto pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Ne svieto(sviesos ,as manau )o tamsos ir isitikinimu ir tabu pabaiga,ex.
Atsakyti
Labos,

Aš prieš griovimą bet kurio palikimo ar jis vienas ar kitas. Kas mes tokie kad galima teisti su tuo su kuo nesame susidūrę.
Apie Nato ... na žvanginimas kardais vis garsėja, nieks netikėjo kaip prieš gerą desėtką sakiua prasidės viskas nuo ukraincų čia tokia tauta, et nenoriu plėstis kodėl, bet jau taip yra.
O dabar apie daržus čia nieko naujo gal baigsiu kišti pomidorus o ir mislinu apie agurkų sėklų kišimą. Reikia kopūstų daigų nes nepasisėjau bet turguje tikrai rasiu kelis ndaigus tiek mums tereikia o greičiau drūgelių vikšrams. Sėklos labai labai ir netgi labai nedaigios verysad.gif kiek sėjau salotų dvi išdygo kiek sėjau baziliko gal trys... o jums kaip?
Ingrida gerao tau poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 20, 07:02)
Ne svieto(sviesos ,as manau )o tamsos ir isitikinimu ir tabu pabaiga,ex.

Taip. Tuoj lašinius užpildinėsim sirupu. Viskas be tabu.
Atsakyti
Siaip sirupo nemegstu ,nei su lasiniais nei be.Bet gerai ,kad priminei ,reikia pasidaryt coca cola sirupo.Tas tai sueis.Su wodka barska is plokscio butelio,ne su lasiniais ,negalvokit ,kad jau ant tiek.
Bet sweet chilli padaz\as is esmes yra sirupas . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 gegužės 2022 - 07:25
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 20, 09:21)
Siaip sirupo nemegstu ,nei su lasiniais nei be.Bet gerai ,kad priminei ,reikia pasidaryt coca cola sirupo.Tas tai sueis.Su wodka barska is plokscio butelio,ne su lasiniais ,negalvokit ,kad jau ant tiek.
Bet sweet chilli padaz\as is esmes yra sirupas . biggrin.gif

tai jau jo jis tai tikrai sirupas ... nepakenčiu aš jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 20, 07:11)
Labos,

Aš prieš griovimą bet kurio palikimo ar jis vienas ar kitas. Kas mes tokie kad galima teisti su tuo su kuo nesame susidūrę.
Apie Nato ... na žvanginimas kardais vis garsėja, nieks netikėjo kaip prieš gerą desėtką sakiua prasidės viskas nuo ukraincų čia tokia tauta, et nenoriu plėstis kodėl, bet jau taip yra.
O dabar apie daržus čia nieko naujo gal baigsiu kišti pomidorus o ir mislinu apie agurkų sėklų kišimą. Reikia kopūstų daigų nes nepasisėjau bet turguje tikrai rasiu kelis ndaigus tiek mums tereikia o greičiau drūgelių vikšrams. Sėklos labai labai ir netgi labai nedaigios verysad.gif kiek sėjau salotų dvi išdygo kiek sėjau baziliko gal trys... o jums kaip?
Ingrida gerao tau poilsio  4u.gif

Labai, netgi labai nedaigios nojaus sėklos. Arba jei sudygsta, tai ne tas, kas parašyta. Aš šitos firmos sėklų niekada neperku, bet perka mano kaimynės. Tipo pigios sėklos, o jei dar akcija, tai išvis fantastiška kaina. Ir kasmet vis stebisi ir skundžiasi, kad va, niekas nedygsta, iš pakelio sėklų, tai trys ridikai, tai dvi salotos, arba vienas krapas, o iš pakelio kopūsto sėklų sudygsta... dobiliukai.
Atsakyti

Labas rytas, 

Pritariu, Nojaus tai tik krapus ar salotas pirkti, kai centai ir negaila. Bet ir tuos perku kitur.

Žalia stotelė, Sėkluva.

Va Nojuje perku svogūnų sodinukus, nes niekur kitur tokių mažyčių negaunu. O man patinka mažos galvos, nemėgstu balvonų. Užauga ir iš tų kruopų nemažos, pačios tos.

AA, parašyk colos sirupą kaip darai, jei ne paslaptis.

Man sweet chili skanu su vištiena ir tik su ja. Visur kur mėgstu tiesiog aštriai. Stengiuos padažų vengti dabar apskritai.

Vešiu šiandien į šiltnamį laukinius pomidorus kelis ir 10 vnt., kuriuos sodinsiu anytos šiltnamy vietoj salotų ir ridikų kitą savaitę atlaisvinsiu balkoną jau gėlėms.

Gal dalį agurkų sėklų sukišiu į dirvą, mažą gabaliuką Rodničioko.

Pagrindinė sėja bus kitą savaitgalį.

Ingrida, smagių atostogų!

Visoms geros dienos!

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida gerų atostogų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rytinį maudymasi priminei man ... Kai jaunesnė buvau taip sveikatindavausi ... Atsikeli , šilto vandens stiklinę, pajudi , kad sušiltum ir neri šaltan vandenin. Veikia geriau negu kava . Dar mintis piktas ar durnas ( kas kuo turtingas) reikia išsirinkti iš kasų. Kepenio mokykla teisiog biggrin.gif
O man pietų kraštų bardakas tinka... Va UK šiukšlynai tai ne.
Aš svetimoje kompanijoje irgi niekada nekalbu apie religiją ir politiką. Nepadoru ... Bet čia man kompanija nėra svetima biggrin.gif
Karas kaip visada daug melo , mirčių,purvo ir šiap visokio mėšlo .
Mano nuomonė tokia , kad jei ne Ukraina , mes jau būtume didžiojo brolio glėbyje. Ir jokia nato mūsų nevaduotų.
Dus sykius buvau nepriklausomoje Ukrainoje, ir vieną kartą Baltarusijoje. Baltarusijoje šiurpo oda... Brrr. O Ukraina smagi šalis. Graži , žmonės linksmi , draugiški , geriečiai . Baltarusijoje niekas nesišypso ir nelabai prausiasi .
Aš nuo vakar kaime . Norėjau traktoriuku nupjauti žolę, tai sugedo startesis... Nupjoviau žoliapjove . Bandūra ta mūsų žoliapjovė , bet yra savieigės rėžimas. Visą kiemą, (20a) , keliuką ir prie pirties . Va kokie aš šaunuolė esu tongue.gif MB daug dirba paskutiniu metu . Bėda su ta užsidarusia Kinija. Koks tai jo draugelis 56 dienas iš buto nebuvo išėjęs. Ir vėl tame daug politikos, manau .
Man reiktų šparagines pasėti , bites sutvarkyti ir vakare Kaunan parvažiuoti biggrin.gif
Rytoj gimtinėn. Švogeriuko metinės. Kaip greitai laikas eina .
PS Nojaus sėklų ir aš neperku ax.gif Nebet iš bėdos , kažko prireikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 gegužės 2022 - 08:08
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 20, 10:03)
Labas rytas,
Ingrida gerų atostogų  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rytinį maudymasi priminei man ... Kai jaunesnė buvau taip sveikatindavausi ... Atsikeli , šilto vandens stiklinę, pajudi , kad sušiltum  ir neri šaltan vandenin. Veikia geriau negu kava . Dar  mintis piktas  ar durnas ( kas kuo  turtingas) reikia išsirinkti iš kasų. Kepenio mokykla teisiog  biggrin.gif 
O man pietų kraštų bardakas tinka...  Va UK šiukšlynai tai ne.
Aš svetimoje kompanijoje irgi niekada nekalbu apie religiją ir politiką. Nepadoru ... Bet čia man kompanija nėra svetima biggrin.gif
Karas kaip visada daug melo , mirčių,purvo ir šiap visokio mėšlo .
Mano nuomonė tokia , kad jei ne Ukraina , mes jau būtume didžiojo brolio glėbyje. Ir jokia nato  mūsų nevaduotų.
Dus sykius buvau nepriklausomoje Ukrainoje, ir vieną kartą Baltarusijoje. Baltarusijoje šiurpo oda... Brrr. O Ukraina smagi šalis. Graži , žmonės linksmi , draugiški , geriečiai . Baltarusijoje niekas nesišypso ir nelabai prausiasi .
Aš nuo vakar kaime . Norėjau traktoriuku nupjauti žolę, tai sugedo startesis...  Nupjoviau žoliapjove . Bandūra ta mūsų žoliapjovė , bet yra savieigės rėžimas. Visą kiemą,  (20a) , keliuką ir prie pirties . Va kokie aš šaunuolė esu  tongue.gif  MB daug dirba paskutiniu metu . Bėda su ta užsidarusia Kinija. Kos tai jo draugelis  56 dienas  iš buto nebuvo išėjęs.  Ir vėl tame daug politikos, manau .
Man reiktų šparagines pasėti , bites sutvarkyti ir vakare  Kaunan parvažiuoti  biggrin.gif
Rytoj gimtinėn. Švogeriuko metinės. Kaip greitai laikas eina .
PS Nojaus sėklų ir aš neperku  ax.gif  Nebet iš bėdos , kažko prireikia.

Oi priminei mano atostogų maudynes tik prašvito aš į maudymkę ir į jūrą wub.gif tobula ryto pradžia dar kavos puodelis, nes būna visą parą ir pamedituoju wub.gif
Šparagines ne per anksti?
Perku sėklas tik iš žalios stotelės, baltic seads, sėkluvoje ir agrofirmos,bet jau jos irgi nedaigios verysad.gif
Atsakyti

Kaunietės, kas liečia sėklas, jei nebuvot, tai tikrai rekomenduoju Sėkluvos parduotuvytę. Jie turi ir Baltic seeds platų asortimentą, o jų man viskas patinka ir pasiteisina.

Dar siunčiuosi iš e-seklos.lt.

Baltic seeds galima ir internetu užsisakyt, pernai siunčiausi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 20 gegužės 2022 - 08:19