Cepelinų nevalgius su kepenėlėm net. Tik su įprastiniais įdarais. Na dar su grybais valgius, bet man per sodrus skonis. Skaniausi klasikiniai. Su varške Tėtis gamina.
As matau to paties konservatoriu valdymo tesini,gal net blogesni scenariju.Bet kazkiek keisis del Trumpo isrinkimo. Visiskai tas pats,kas ateis,konservai ar valstieciai,ar socdemai,ar demai,duda ta pati ir jie pucia ja visi kazkiek kitaip,bet pucia toliau.Niekas nuo isrinktuju nepriklauso,kelia nurodo seimininkas.Tokia mano nuomone.
Mama gamindavo cepelinus su kiaules kepenimis,apsivalgymas budavo.Gamindavo ir su plauciais,bet jau ne tas.
varškė ir bulvė man nesuderinami dalykai su kepenėlėm irgi skanu, bet reikia maišyti su virta mėsyte ar širduke Oi kaip užsimanaiu koldūnų su bulvėm ir šonine nu visai man čia susimaišė skoniai ir norai....
Muka, man suderinami, jei daromi sūrūs, o ne kaip koldūnams. Man tai subproduktai su žemaitiškais, tik Mama daro juos mažyčius, kaip virtinukai. Kartais tuos virtinukus su svogūnais ir morkom pakepintomis įdaro.
Man koldūnai/ virtinukai su bulve ir šonine skanesni nei su mėsa, MB su mėsa.
Jaučiu, kad gal kokią šaltieną reiks savaitgalį daryt. MB dirbs, Sūnus savo reikalais bus užsiėmęs, tai reiks užsiimt. Tik va puodas bus per sunkus. Nes kai darau, tai visoms šeimynoms. Reiks ką nors sugalvot.
nea varškė ir bulvė niekiap, man toks išsiryškina skonis netinkamas...
Aš per VMI mokėjau.
Tai bendri pažadai kieno buvo? Koalicijos ar konkrečiai konservatorių?
Ar tu sureagavai, kad kažkada pasakiau, kad Blinkevičiūtė pažadėjo būt ministre pirmininke, bet atsisakė? Ten kontekstas buvo apie karą ir moteris. Bet užkūrėt konservatorių linčą.
Dabartiniai daug ką pažadėjo atšaukti. Po keturių metų bus matyt, kiek atšauks.
Vien trumpame etape daug jų dabar buvo pridalinta. Kad ponia bus premjere, kad dalyvaus koalicijos kūrime, kad Nemuno aušros joje nebus, kad prezidentas, jei bus teikiama kandidatūra į ministrus iš Nemuno aušros, jos nepatvirtins.
O šiaip, jei atšauks, kas nepasiteisino, niekas neprieštaraus, jei sukurs, kas pasiteisins - visi tik džiaugsis. Ar aš kažką ne taip suprantu?
Pou aš negyniau būsimos valdžios, žinau , kad nieko gero. Aš peikiau esamą valdžią . Klausimas retorinis apie alkoholį buvo.
Mukut aš dariau šią savaitę virtienius su bulvių įdaru. Būtent virtienius , ne virtinukus .
Sūnus buvo pargrįžęs vieną vakarą. Mano vyrai labai mėgsta. Skanu būdavo , kai mama gamindavo . Dabar net neragavau
o mes vadindavome perožkai
As matau to paties konservatoriu valdymo tesini,gal net blogesni scenariju.Bet kazkiek keisis del Trumpo isrinkimo. Visiskai tas pats,kas ateis,konservai ar valstieciai,ar socdemai,ar demai,duda ta pati ir jie pucia ja visi kazkiek kitaip,bet pucia toliau.Niekas nuo isrinktuju nepriklauso,kelia nurodo seimininkas.Tokia mano nuomone.
Na kur jau blogiau begali būti
o kas tas šeimininkas?