Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2024 11 07, 11:44)
<p>Man atrodo LT nera desiniuju,nei kairiuju.Visi ateje daro spektakli,kad jie desinieji,ar kairieji,o istiesu tesia pradetus darbus,nes taip isakyta.</p><p>Kavasucitrina,tai jei visos valstijos buvo uz viena zmogu,tai gal tas zmogus vertas vest sali i sviesu rytoju.</p>

Tai visose valstijose vadinasi dauguma vatnykai biggrin.gif Vajė, iki ko dasigyveno Amerika biggrin.gif
Atsakyti

Aš per VMI mokėjau.

Tai bendri pažadai kieno buvo? Koalicijos ar konkrečiai konservatorių?

Ar tu sureagavai, kad kažkada pasakiau, kad Blinkevičiūtė pažadėjo būt ministre pirmininke, bet atsisakė? Ten kontekstas buvo apie karą ir moteris. Bet užkūrėt konservatorių linčą.

Dabartiniai daug ką pažadėjo atšaukti. Po keturių metų bus matyt, kiek atšauks.

Vien trumpame etape daug jų dabar buvo pridalinta. Kad ponia bus premjere, kad dalyvaus koalicijos kūrime, kad Nemuno aušros joje nebus, kad prezidentas, jei bus teikiama kandidatūra į ministrus iš  Nemuno aušros, jos nepatvirtins.

O šiaip, jei atšauks, kas nepasiteisino, niekas neprieštaraus, jei sukurs, kas pasiteisins - visi tik džiaugsis. Ar aš kažką ne taip suprantu?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 07, 12:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73169501" data-time="1730971729">
<div>
<p>Žinoma susitvarkysiu ne pirmą rozą. </p>
<p>O aš nulėkiau iki Zanavykų turgaus ir užmačiau veršiuko širdeles su plaučiukais, spėkite atsilaikiau...nu ne aišku prigriebiau smile.gif Pripirkau dešrukės, palendricos celofane, kažkaip atsiminimai užplūdo, kaip vaikystėje su močiute eidavome turgun. Net pirkau toje pačioje vietoje, kur pirkdavome dešrukes, tai ta moterytė sako čia šitoj vietoje mano mama stovėjo, dabar aš perėmiau ...tai kaip basas angelas per širdį :)Ir kodėl mes pamirštame senus turgus ....</p>
<p>Draugai Amerikoje irigi labai džiaugiasi laimėtoju, o kaip bus pamatysime....</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ką gamini iš širdelių ir plaučiukų ?</p>
<p>Aš nevalgau pvz jokių žemaičių blynų. Žinau, kad jiems tinka. Baisiai neskanu tos minkštos trintos bulbos. Veliasi burnoj, galiu viauktelt... Visi turim savų džinų  biggrin.gif  tongue.gif . Net MB nėra fanas jų. Tai ir negauna niekada cool.gif​ </p>

Naliesniku ir cepelinus smile.gif
Atsakyti

Aš nevalgau pvz jokių žemaičių blynų. 

Aš irgi :) namie gal valgytų, bet kai nieks nepagamina, tai irgi nevalgo ))

Atsakyti

Pou , aš dedu lygybės ženklą tarp konservatorių ir socdemų . Man abi partijos panašios... Nieko naujo ant Lietuvos padangės. 

Man tikrai įdomu , kodėl neatšaukė alkoholio draudimo įstatymo būdami valdžioje ?

Na verslai lyg buvo susimokėję ? Žadėjo , kad  atšauks ?

Nematu prasmės diskutuoti  apie partijas. Nes  ne diskusijos, ne skaičiai, o emocijos...

Atsakyti

Naliesniku ir cepelinus smile.gif

Cepelinai virtų bulvių ?

Su varške dar suvalgyčiau , iš didelio alkio. Nu su mėsa niekaip...

Ot  išranki  :D  :D  :D 

Gera tu gaspadinė Mukut . 

Pas mane net bulvių košę pats MB verdasi. Aš nemėgstu , tai ir neverdu  :P  :B​ 

Atsakyti

Priedas  465903143_8383309741794465_2757220857016149568_n.jpg   54,31KB   0 Parsiųsta kartų

O čia  kelinta mokyklos klasė ?

Atsakyti

PS ŽNM reikia daryti pavedimu ?  Sistema jau neveikia kai tiesiai iš VMI ?   

Bliamba, gi ir man reik )) visai iš galvos išėjo.

Atsakyti

Pou , aš dedu lygybės ženklą tarp konservatorių ir socdemų . Man abi partijos panašios... Nieko naujo ant Lietuvos padangės. 

Man tikrai įdomu , kodėl neatšaukė alkoholio draudimo įstatymo būdami valdžioje ?

Na verslai lyg buvo susimokėję ? Žadėjo , kad  atšauks ?

Nematu prasmės diskutuoti  apie partijas. Nes  ne diskusijos, ne skaičiai, o emocijos...

Dusia, na bet tu man pasakyk,  kodėl man rašai tokias nesąmones?

Atsakyti

Nea ne virtų o normalių tarkių :) man labai tinka :) nei gaspadinė nei ką, bet kaip dabar toks vaiksščiojimas pas moneis :) pro subproduktus negaliu praeiti :) Tiesa mano močiutė gamindavo žemaičius, bet jie kaip pyragėliai tokie gaudavosi, tešla kietesnė tai juos apkepinus dar patroškindavo :)

Atsakyti

Kava,  :D  :D  :D  :4u: 

Atsakyti

kokia kokia klasė ..."mūsų senis visai pakvaišo" https://www.youtube....h?v=VdZG1NXNjck

Atsakyti