Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, visi konservatoriai prieštaravo? Ar daugiau liberalai?

Atsakyti

Ir dar kitas klausimas. Ar jei palaikai konservatorius, liberalus, socdemus, tai turi palaikyti visus jų sprendimus? 

Atsakyti

Labas rytas,

Dusia,mudu irgi vakar atsventem...Vilty.Dar atsilaikyt iki sausio 20d.,tada gal jau ir sustipres viltis labiau.

Nespejo ateit i ofisa,o jau impychmenta ruosia.😄. :D​ 

Eisim i turgeli vaisiu. :4u: 

Atsakyti
Vakar paklausiau vieno jauno nečionykščio žmogaus, kuris buvo patenkintas Trump išrinkimu, kodėl jis patenkintas. Gavau labai išsamų atsakymą, kuris nustebino gilumu, kažkokiu brandumu. Nu visai nieko panašaus, ką vakar per mūsų TV mačiau ir girdėjau, ypač iš gatvėse klausinėjamų žmonių. Iš karto įvertinau tą jaunuolį - vatnykas biggrin.gif
Atsakyti

Pou tikrai nežinau kas už ką. Tik bendrus pažadus prisiminiau ... 

PS ŽNM reikia daryti pavedimu ?  Sistema jau neveikia kai tiesiai iš VMI ?   

Atsakyti

Žinoma susitvarkysiu ne pirmą rozą. 

O aš nulėkiau iki Zanavykų turgaus ir užmačiau veršiuko širdeles su plaučiukais, spėkite atsilaikiau...nu ne aišku prigriebiau :) Pripirkau dešrukės, palendricos celofane, kažkaip atsiminimai užplūdo, kaip vaikystėje su močiute eidavome turgun. Net pirkau toje pačioje vietoje, kur pirkdavome dešrukes, tai ta moterytė sako čia šitoj vietoje mano mama stovėjo, dabar aš perėmiau ...tai kaip basas angelas per širdį :)Ir kodėl mes pamirštame senus turgus ....

Draugai Amerikoje irigi labai džiaugiasi laimėtoju, o kaip bus pamatysime....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Vakar[/b!], 11:33
Pou gali daryti pavedimu. Ryte sistema veikė, bet nukelia per paysera. O darai per Mano VMI?
Atsakyti
Beje, kokios pas mus dešiniosios partijos? NS turbūt, kas dar? Valstiečiai gal?
Atsakyti

Pou gali daryti pavedimu. Ryte sistema veikė, bet nukelia per paysera. O darai per Mano VMI?

Ne Pou o Dusia  :D 

Man anadien neveikė per mano VMI . Gal jau sutvarkė? Čia asmeninę noriu susimokėti ...

Atsakyti

Oi susimaišė visai :) :blush-anim-cl:  Dariau veikė bet pripliusavo mokestį. 

Atsakyti

Žinoma susitvarkysiu ne pirmą rozą. 

O aš nulėkiau iki Zanavykų turgaus ir užmačiau veršiuko širdeles su plaučiukais, spėkite atsilaikiau...nu ne aišku prigriebiau :) Pripirkau dešrukės, palendricos celofane, kažkaip atsiminimai užplūdo, kaip vaikystėje su močiute eidavome turgun. Net pirkau toje pačioje vietoje, kur pirkdavome dešrukes, tai ta moterytė sako čia šitoj vietoje mano mama stovėjo, dabar aš perėmiau ...tai kaip basas angelas per širdį :)Ir kodėl mes pamirštame senus turgus ....

Draugai Amerikoje irigi labai džiaugiasi laimėtoju, o kaip bus pamatysime....

Ką gamini iš širdelių ir plaučiukų ?

Aš nevalgau pvz jokių žemaičių blynų. Žinau, kad jiems tinka. Baisiai neskanu tos minkštos trintos bulbos. Veliasi burnoj, galiu viauktelt... Visi turim savų džinų  :D  :P . Net MB nėra fanas jų. Tai ir negauna niekada :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Vakar[/b!], 11:41

Man atrodo LT nera desiniuju,nei kairiuju.Visi ateje daro spektakli,kad jie desinieji,ar kairieji,o istiesu tesia pradetus darbus,nes taip isakyta.

Kavasucitrina,tai jei visos valstijos buvo uz viena zmogu,tai gal tas zmogus vertas vest sali i sviesu rytoju.

Atsakyti