gerves dabar dažnai vasara pasėliuose matomos, po 2, 4 ar net būriais. Garniai taip nedaro
Prūdo nėr, garnių nėr. O gervių pilna
Baltus garnius tik pamary mačiau.
Pas mus ir garniu ir gervių vasarą pilna. Dabar tai tik apuokas ubauja naktimis
Labas rytas,
O aš mačiau gandrus ir baltas caplias (mano supratimu) Tunise
Ryt uošvijon, atsirado reikalų, pasirodo nėra kam daugiau kapų sutvarkyti, pagal anytos norus nieko mes juk galime
Gražios dienos
Labas rytas,
pripratę, kad jūs ir mokat, ir galit.
Labas rytas.
Mukute-
Lietuviu kapiniu paprociai verti tonos anekdotu. Tada jau geriau amzino zydo nezinomas kapas.
O paaiskinimas,kad tas kapu dizainas yra tik begalinio egoizmo israiska, tik gyviesiems ir verslui reikalingi tie dizainai.Nors abejoju ,ar galima ka kam pasakyt, lietuviai agresyvi liaudis.Visada rizikuoju ,kad galva nukas.
Aš jau nesiginčinu, daro kaip nori, bet va kam daryti tai nėra...ai yra mes baikos ji suoliuko nori.
AA tai žinoma egoizmo išraiška, bet negi tu skirsies nuo kitų, pas kitus tai va kaip, o čia jau negerai....Šiaip įdomiai mąsto moterytė, jeigu galėtų tai viską užmūrytų, plytom uždėtų, kad tik nebūtų juodos žemelės ir žolės, nors pati daug metų dirbusi apželdinime...
Jau kiek aplinkoje matau ,kai globotojai senu zmoniu patys pirmi uzvercia kanopas staigiai,daug anksciau uz tuos gulincius globotinius. Pasaugok save,tau dar daug globojamuju laukia.Ismok nekreipti demesio i visai nesvarbius dalykus.
Labos,
Mukut susitvarkysit . Kol yra kam reikia .
Gandrus mačiau Maroke, gal ir lietuviškus. Šventas paukštis toje šalyje. Tik vaikų pas juos gandrai neneša . Nepaklausiau kas vaikus atneša. Gal džinai ?
Gervių daug pas mus kaime, klykauja rytais. Garnį esu mačius po prūdelį braidantį. Pas mus nepatogus krantas jam. Žuvies ten mažai , storo plačiakakčio nepagaus. Tai tik vieną kartą ir teko matyti . O kūmas, ty gandras dažnai lankosi. Vienišas. Nebaikštus . Maklinėja po pievas , sėdi ant tvarto stogo ir tt.
Ps vakar net po taurę vyno išgėrėm už rinkimus.
Gal yra vilties ? Net mums ...
O šiaip tai klausimas yra konservatorių fanams. Kodėl neatkeitė veryginio alkoholio ribojimo įstatymo? Tiek buvo pasipiktinimų kai jį priėmė ?