QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 06, 17:29)
Kai as gristu i tokias vietas visi puola rodyt ir ekskursijas daryt ir pasakot .
Reikia labai valdytis ,nepult rekt ,kad as cia gimiau ir augau,dar ne toks alchaimeris,kad pamirsciau.
Ir didelis peilis sirdy ,kad mano toks charakteris ,kad pabegt ir prisitaikyt bile kur man lengviau nei apgint teise i savo krasto bent pora metru.Tokia disharmonija jau esu.Gal ir gerai,nereikia tokiu kaip as gimtineje.
Bandau save itikint ,kad buti amzinu zydu ,kurio niekas ne kapo nezino ,yra visai kieta.Ir kas keisciausia ,delto tai nejauciu jokios nuoskaudos.
AA, viskas nuo požiūro priklauso. Nusiteik kaip tau patogiau.
Nebėgau, nevarė. Išvažiavau mokytis.
Dabar gera. Renkasi visos vaikystės draugės į tėviškes. Jai tryse esam. Smagu.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 06, 17:53)
Pou , mano tevu jau nera apie 35 metus, apie visokias teviskes materialia prasme as net negalvoju.
Bet buna kaip sakoma situacijos, aplinkybes kurios susiklosto atrodo is paziuros baisiai ,bet galutiniame rezultate tai buna laimejimas.
Tiek kad as irgi ne mineralo rusis ,is vserodo isaugus.Turiu hormonus, o kadangi turiu juos, reiskia turiu emocijas. Labai su jais ir jom kovoju ,visom imanomom neadiktyviom priemonem.
Bet zmogus nera vien mesa, ne botas gpt.
AA, aš ne į materialiąją tėviškę grįžau. Tiesiog į tą vietovę. Taip susiklostė, kad tėvų ir senelių materialusis turtas dabar brolio. Taip teisinga. Taip reikia.
Tėčio nebėra 46 metai, mamutės- 11.