Dusia daug kur esi neteisi,bet nesileisiu i polemikas.Pasenesi,suprasi,kad fashizmas nera geris.
Paminklai man netrukdo,tai istorija.Jei ziuret is to kampo,tai ir Vytautas Didysis buvo okupantas,uzkariaves zemes iki juodosios juros,bet jam paminklas stovi ir mes ji garbinam uz tai.Didele diskusija bet as einu megzzzt,jau iki rankoviu isemimo priejau.
Buvom sode,paliejom pomidorus,isskabiau,paliejau agurkus,atsigave po trasu,parisau jau agurkus,prisiskynem salotu ir kt lapu,krapu svogunu laisku ir namo pietaut.Buvau pasiilgus zalumynu jau.
Luety aš jau sena
Tai gerai, kad turime skirtingas nuomones
Tu klausai Varlino aš Latyninos ir Nevzorovo . Man įdomu teorija ir istorija . Ir susidarom skirtingas nuomones . Ir dar paklausau Lakštingalo ir jo šaikos ... va ten tai tikrai žiaurūs nacistai. Žudyti , griauti naikinti visi kas kitokie . Ir tikrai dažnai mini Lietuvą ir aplamai Pabaltijį. Mano draugei buvo šokas, išvažiavo atostogauti į Turkiją ir pasižiūrėjo Rusijos ir Baltarusijos kanalus ... Pasirodo jie REALIAI mūsų NEKENČIA ir nori sunaikinti. Toks gyvenimas .
AA, nekariausiu , aš per sena ...
Emigracinis lagaminėlis po lova visada paruoštas
Tai gerai, kad turime skirtingas nuomones
Tu klausai Varlino aš Latyninos ir Nevzorovo . Man įdomu teorija ir istorija . Ir susidarom skirtingas nuomones . Ir dar paklausau Lakštingalo ir jo šaikos ... va ten tai tikrai žiaurūs nacistai. Žudyti , griauti naikinti visi kas kitokie . Ir tikrai dažnai mini Lietuvą ir aplamai Pabaltijį. Mano draugei buvo šokas, išvažiavo atostogauti į Turkiją ir pasižiūrėjo Rusijos ir Baltarusijos kanalus ... Pasirodo jie REALIAI mūsų NEKENČIA ir nori sunaikinti. Toks gyvenimas .
AA, nekariausiu , aš per sena ...
Emigracinis lagaminėlis po lova visada paruoštas
Labas vakaras iš saulėto Rodo.
Tikėsit ar ne nesinori net megzti,ištiesti kojas ir nieko neveikti.
Vakar pas dukrą vaikai susibėgo,praplepėjome iki vidurnakčio,,kėlėmės trečią,tai tiek ir to miego valanda.Lėktuve,kėdė neatsilenkia,tai atrodo tik užmiegi ir kinkuoja galva.
Tai šiandien nieko labai nesinori,baseinas po langais tiesiog,nesinori net labai niekur važiuoti.Na gal rytoj kitaip atrodys?Net aerobika buvo pravesta italo moterims baseine.Niekuo rūpintis nereikia,matau jūrą balkone,bet šiandien jau gal vakarienė laukia ir poilsio.
Per tv irgi rodo 1 RUSŲ KANALĄ.
Vakar pas dukrą vaikai susibėgo,praplepėjome iki vidurnakčio,,kėlėmės trečią,tai tiek ir to miego valanda.Lėktuve,kėdė neatsilenkia,tai atrodo tik užmiegi ir kinkuoja galva.
Tai šiandien nieko labai nesinori,baseinas po langais tiesiog,nesinori net labai niekur važiuoti.Na gal rytoj kitaip atrodys?Net aerobika buvo pravesta italo moterims baseine.Niekuo rūpintis nereikia,matau jūrą balkone,bet šiandien jau gal vakarienė laukia ir poilsio.
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 19, 16:35)
Puiku.Griebk is malonumu viska ka siuli,namie to nebus.
O ca,kad zinotum savo amziaus grupe ir neziuretum i pasa.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 19, 12:59)
Jei kam įdomi mano nuomonė tai visus paminklus tarybų kariams nuimčiau ... Ką galų gale prisiruošė padaryti Lenkija.
Tarybų sajunga, kuri pradėjo antrą pasaulinė karą patampa išvaduotoja ?
Tarybų sajunga, kuri pradėjo antrą pasaulinė karą patampa išvaduotoja ?
Tai ir pas mus nuiminėja. Ir labai valio. Išvaduotojai, plia. Mane tai biesina tos jų springstančios pagyros, kaip jie vieni karą laimėjo. Ir ypač dabar nuolat pridedant, kad per savo gerą širdį per daug nacių gyvų paliko. Pas mus irgi.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 05 19, 15:58)
Dusia daug kur esi neteisi,bet nesileisiu i polemikas.Pasenesi,suprasi,kad fashizmas nera geris
Dusia teisi. Jūs per toli ir per seniai, iš ten visai kitaip atrodo.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 19, 17:35)
Gerų atostogų!!!!!
Turiu pasakyt ,kad visokius sviez\iai pabegusius dabar visur myli ypatingai.Sitas karas pagaliau priverte pabaigt ismokt bulgaru kalba ir ka pasakyt ,laikyt snuki uz\ciaupta ,jei nesi tikras kad atsakysi ar kalbesi be klaidu.
Todel dusia ,kur bebegtum ,jau nebebus taip faina.
Ir isvis ,atsiprasau ,bet tik be bangavimo ir sukciojimu- negi tikejotes ,kad nord stream dujotieki be karo paleis? As tai ne.O laimes cia rytu valstybes.Rusai ir ne rusai pakariaus ,apsilps,visi galutinai susiries,o tada laisvas kelias i siaure.Vakar klausiausi lietuvos politiku- nieks negirdi - kad jei skandinavija i nato ,turkija is nato.Turkija toli ,ane? Toli ,bet labai svarbi.Nes tai valstybe ,kuri moka naudotis visais ir visomis galimybemis.
Todel dusia ,kur bebegtum ,jau nebebus taip faina.
Ir isvis ,atsiprasau ,bet tik be bangavimo ir sukciojimu- negi tikejotes ,kad nord stream dujotieki be karo paleis? As tai ne.O laimes cia rytu valstybes.Rusai ir ne rusai pakariaus ,apsilps,visi galutinai susiries,o tada laisvas kelias i siaure.Vakar klausiausi lietuvos politiku- nieks negirdi - kad jei skandinavija i nato ,turkija is nato.Turkija toli ,ane? Toli ,bet labai svarbi.Nes tai valstybe ,kuri moka naudotis visais ir visomis galimybemis.
Labas rytas.
LabRyt, madamos, kolūkietės, daržininkės, senjorės, pionierės.
Pagaliau pamačiau pavasario uodegą. Tokia šiluma naktį! Šiltnamyje vienas pomidoras net išvirtęs iš nuostabos. Ryto oras gaivus, nulijęs lietus.
Vakar pasodinau agurkų daigus. Net 8. Man per daug, bet visada sodinu su rezervu, nes kai paauga, kelis daigus būtinai iškilnoja, suniokoja kurmis.
Dar pasodinau 2 arbūzų daigus. Nemėgstu arbūzų, bet jei užderės, tikrai rasiu kam atiduot.
Šiandien man Bonifacijaus atostogos. Ką veikiam, poničkos?
A.Alta, sorry, bet apie politiką, religiją nediskutuoju - niekada nebūna vieningos nuomonės tuo klausimu, tai nesiveliu. Bet savo nuomonę turiu. Sau.
Luety, man patinka tavo rašinėliai apie tavo sodo darbus, apie kaimynų bendravimą ir kt. Ne visada turiu laiko padiskutuot, bet visada įdomu paskaityt.
Pagaliau pamačiau pavasario uodegą. Tokia šiluma naktį! Šiltnamyje vienas pomidoras net išvirtęs iš nuostabos. Ryto oras gaivus, nulijęs lietus.
Vakar pasodinau agurkų daigus. Net 8. Man per daug, bet visada sodinu su rezervu, nes kai paauga, kelis daigus būtinai iškilnoja, suniokoja kurmis.
Dar pasodinau 2 arbūzų daigus. Nemėgstu arbūzų, bet jei užderės, tikrai rasiu kam atiduot.
Šiandien man Bonifacijaus atostogos. Ką veikiam, poničkos?
A.Alta, sorry, bet apie politiką, religiją nediskutuoju - niekada nebūna vieningos nuomonės tuo klausimu, tai nesiveliu. Bet savo nuomonę turiu. Sau.
Luety, man patinka tavo rašinėliai apie tavo sodo darbus, apie kaimynų bendravimą ir kt. Ne visada turiu laiko padiskutuot, bet visada įdomu paskaityt.
Siaip sudyti arbuz\ai dar buna.Vienu tai nevalgau ,bet kaz\kur pridet uz\ darz\ove tai visai nieko.Siaip tai toks labai intensyvus agurku skonis jauciasi,intensyvesnis uz\ tikru agurku.Man skanu pridet tu sudytu arbuz\u i kopustu ir morku salotas.
Tai kiekvienas turi savo nuomone.Ir savo tiesa.
Jau daugiau nei desimt metu ,visuomene testuojama ir projektuojama,reikiamu metu ivedant daug peno ribinems emocijoms.Ir buvo pastebeta,kad z\mones labai emocingi ir apie logika seniai pamirso.
Apie hormonus ir emocijas as rasau. Ir santyki su visuomene.
Tai kiekvienas turi savo nuomone.Ir savo tiesa.
Jau daugiau nei desimt metu ,visuomene testuojama ir projektuojama,reikiamu metu ivedant daug peno ribinems emocijoms.Ir buvo pastebeta,kad z\mones labai emocingi ir apie logika seniai pamirso.
Apie hormonus ir emocijas as rasau. Ir santyki su visuomene.