Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, darbo ministerija kuruoja darbo santykius, bet mokesčiai, darbo vietų kūrimas, investicijų pritraukimas ir t.t., kiek suprantu yra EIMIN ir FINMIN daržai. Aš gyriau soc sritį. Mano Sūnus dirba ir dėl to džiaugiuosi. Ne be dabartinės socmin komandos įgyvendintų pokyčių.

Todėl ir sakiau, kad pasakyti, jog viskas buvo blogai aš negaliu. Jūs galit, jei jums buvo viskas tik blogai. Kaip kad ir socdemai sako, kad viskas buvo tik blogai, kad viską ištaisys, pakeis, atšauks. O kaip bus, tik laikas parodys.

Atsakyti

Nežinau ar gražu vadinti visus pašalpiniais, kai žmogus gauna netekto darbingumo išmoką, t. y. ne iš nenoro dirbti, bet iš galimybės dirbti netekimo ar neturėjimo nuo gimimo. Ir tai ta sritis, kuri ir parodo socialinį jautrumą. Jei tu šiandien gali pasigirti, kad tai tavęs neliečia, nežinai, ar tuo pasigirti galėsi rytoj. Čia toks mažas off topicas.

Atsakyti

Tai gal jau ir gaunančių pensijas pensininkais nebegalima vadinti ? Nebeikim iš proto dėl pavadinimų. Nauja mada , sugalvoti naujus pavadinimus... 

Ir ne apie sergančius eina kalba. 

O jei tiek žmonių paliego per 4 metus , tai dar baisiau? 

Niekas nieko nepadarys , o dabartiniai kas ateina į valdžią nei kiek ne geresni. Tik mažiau arogancijos turi. Ne tik patys vagia, bet biški dalinasi. Ne pirmą kartą valdžioje jie,  aš pamenu. 

PS man niekas nieko niekada nedavė. Tik atėmė.

Atsakyti

Pou, man kaip tiesiogiai dirbančiai su Sodra, buvo pora niuansų per tuos 4 metus. Mokestine prasme. Kai buhalterių asociacija kapojosi , prašė išaiškinimo ir tt. O iš tos institucijos buvo tik arogancija ir pasikėlimas.  Ko tiesiog nepamenu per daug darbo metų .

Atsakyti

Pou, džiaugiuosi dėl tavo sūnaus, jaučiu tau, kaip mamai, tai labai svarbus pokytis

Dusia, statistika dalykas miglotas, kaip su Verygos alkoholiu, taip ir su pašalpom. Jei remiami karo pabėgėliai ten įskaičiuoti, tai ir padaugėjo išmokų, bet kaip ten sakoma su liga ir ubago terba? Kad tik pačiam neprireiktų tos pašalpos 

Atsakyti

Terminai pašalpinis ir vatnykas yra vienodai pašiepiantys ir įžeidžiantys.

Atsakyti

Pou, džiaugiuosi dėl tavo sūnaus, jaučiu tau, kaip mamai, tai labai svarbus pokytis

Dusia, statistika dalykas miglotas, kaip su Verygos alkoholiu, taip ir su pašalpom. Jei remiami karo pabėgėliai ten įskaičiuoti, tai ir padaugėjo išmokų, bet kaip ten sakoma su liga ir ubago terba? Kad tik pačiam neprireiktų tos pašalpos 

Apie padidėjusias pašalpas pradėjau ne aš.

Mane nustebino , kad tai yra gero darbo rodiklis didinti pašalpas. Mano manymu gyventi iš pašalpos yra liūdna, kokia didelė ji bebūtų. Bet niekada nesakyk niekada. 

Patikrinau statistiką. Nemačiau kiek pašalpos padidėjo. Tik žmonių skaičių. Lietuvos gyventojų be ukrainiečių.

Tada ponia B yra labai gera. Nes būtent prie jos buvo sodros biudžetas ištaškytas...  

Atsakyti

Terminai pašalpinis ir vatnykas yra vienodai pašiepiantys ir įžeidžiantys.

Ir dar buhateris yra labai pašiepiantis žodis. Jiems vietelė pragare užsakyta. Žinau , kas užsakė.

O šiaip tai aš rasistė, vatnikė, marginalė ir visai nepažangi.

Ir nenoriu ja būti .

Yra kaip yra.

Atsakyti

Ir dar buhateris yra labai pašiepiantis žodis

Man atrodo, kad čia ne šiaip pašiepiantis, o gal dar blogiau už konservatorių. Mažų mažiausiai lygiavertis.

Tai kaip jums naujieji kandidatai į ministrus? Ypač į krašto apsaugos?

Atsakyti

Dusia, kiekvienas mato, ką nori matyti. Pašalpa nelygu pašalpiniai, pabrėžiant, kad jau tu tai užsidirbi, tau tai jau niekas neduoda.

Man taip pat neduoda. Bet Sūnus gauna negalios pensiją, nes taip jau likimas nusprendė, kad jis pasaulį išvydo toks, koks išvydo. Ir visus valstybės skiriamus pinigus jis atiduotų ir aš, ką uždirbau per 25 savo darbinės veiklos metus, atiduočiau, kad nebūtų priežasčių jam tuo "pašalpiniu" būti.

Aš gal 10 kartų kartojau, kad aš matau ne tik gerus, mano manymu, darbus, bet ir blogus. Ir kad nereik jų vardyt, kai viskas žinoma. Bet su pasimėgavimu tą darėt.

Kaip sakoma, savo vaiko šūdas nesmirda.  Gal ir jums kiti nesmirda, jei tik konservatoriai yra blogi?

Man tai smirda.

Atsakyti

Pou per 30+mano darbo metų nei viena valdžia tiek neskriaudė verslo , kaip praėjusi.

Nejau tu nesupranti , kad sodra tik perskirsto ?  Ir valdžiukė išvydama, žlugdydama, uždarydama verslą tuo pačiu nuskriaudė ir Tavo vaiką ... mažiau surinks įmoku ir mažiau galės padėti žmonėms kuriems reikia. 

Baigiau tą temą . Jei kažkas galvoja, kad pinigai auga ant medžių - tegul.

Saintlina, nemačiau, bet blėniai . Dar nežino kas su kuo į lovą guls:) O tu jau vadus renki ...

Atsakyti

Saintlina, nemačiau, bet blėniai . Dar nežino kas su kuo į lovą guls:) O tu jau vadus renki ...

Pagrindines ministerijas vistiek pasiims tie, kas daugiausia balsų surinko..

Atsakyti