Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 11 05, 15:44)
Kad jau Pou leido tęsti be jos, tai beveik taip ir norėjau padaryti, bet kad gaunasi su ja, tai bijau - širdies lašų negaliu perduoti unsure.gif Jau buvau kartą prisidirbus, gana... unsure.gif

saintlina, tu tai atsparesnė, ale tai ai... irnesakyk.gif Gerovės valstybė ir yr gerovės - ką čia jau po š... smegenų ieškot biggrin.gif Ypač kai esu žemo išsilavinimo, mažų pajamų vatnykė su kroksais ir šaranu biggrin.gif

Beje, o kas už tai, kad ... gyvenimą paversti pragaru? rolleyes.gif Įsirašykit, ką norit  biggrin.gif

Kava , su tuo pragaru jau dirbu.Kadangi daug laiko ten rezidavau ,tai kaip sakant kvalifikacijos nepragersi.
As nezinau kokios jusu situacijos su privaciom pensijom,bet jei tokias kaupiat tai daugumoje fondu netik valokardino prireiks.Ir isvis,pasakys kad pensijos i ukraina nuejo, galesit eit putinui pretenziju kelt.
Dar graziau ,kad visoje europoje indeliu draudimo nebebus,net 100 000 ir maziau.Paklausiau turku zirate, ten jo isvis nera ir dabar biggrin.gif
Taigi nesviecia joks saugesnis skatikas senatvej.Net nebezinau kaip ta nauja visuomenine santvarka vadinsis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 15:34

Valstybės finansus studijavau, manau, kad studijavai ir tu. 

Aš taigi sena Pou.

TSKP istorija studijavau prima kurse  :D  :D  :D .

Kaip Lietuva kūrėsi mačiau . Sodros 2  kabinetus ir 3 VMI Kaune pamenu ...  1992 metai.

Ir mokslus baigiau tais laikais, kai  iš aukštosios išmesdavo . Po antro kurso pusę mergų praskrido.

Mano bėda aš visą gyvenimą versle dirbu. Niekada negyvenau iš pašalpų, niekada nedirbau valstybinėse institucijose.

Atsakyti
Pou ,lietuvos konservatoriu valdzia net nepasieme visu europos pinigu skurdui ir socialinei nelygybei mazinti. Pou ,prasau nelaikyti musu protiskai neigaliomis. Tavo valdymo laiku aisku daugiau patyledavom,bet dabar jau ismokom,manau per 30 metu ,kaip kazkiek pakovot su konservatoriais.
Atsakyti

AA, nelaikau nei protiškai, nei kitaip neįgaliomis. Na bet man dar nėra tokios didybės manijos prisiimti kitų nuopelnus, kai nei valdau, nei partinė esu :) Iš principo, karta iš kartos nepartiniai. Kai Tėčio Brolį vertė stoti į partiją, stojimo dieną Jis prisigerdavo. Komunistų partijoj geriančių gi negalėjo būti. Va kažkaip taip, pas mus ir klostosi.

Dusia, aha, aš tai visą gyvenimą pašalpinė :) Tokia pašalpinė, kad net Sūnus dirbti pradėjo. Kas žino kontekstą, tikriausiai supras.

Atsakyti

Aš už Trampą. 

Šita moteris yra labai žioplavota. Gėda daro moterų giminei ..

Nu tramps irgi ne kažką, nusenes, nusišneka 😁

Šiaip abu kandidatai silpnoki mano akimis, stebiuosi kaip iš tokios didelės šalies neatrado 2 tikrai aukštos kokybės politiku kandidatavimui 

Atsakyti

Pou aš nežinau Tavo situacijos, nei kur tu dirbi nei ką tu dirbi .

Gyrei ministrę už pašalpas .

Čia mudviejų nuomonės išsiskyrė.

O šiaip tai nieko naujo , po konservatorių valdymo visada daug  š lieka.  Visuose kampuose, ilgai vėdinti reikia.

AA šiaip tai elitinės šeimynos  giminės medis  Šiaurės Lietuvą kabina :) Pasitikrink ar ne giminė   :D  :D  :D .

Senojo Vytauto močiutės brolio kapas nebetvarkomas  jau kelinti metai.

Atsakyti

Dusia, aš rašiau, kad ji man kaip ministrė patiko, bet visi darbai jos nublanko, kai išaiškėjo kitos aplinkybės, dėl ko ji ir atsistatydino.

Niekur nerašiau, kad giriu ją už pašalpas. Jei tu pašalpa vadini senatvės pensiją, tada ok. Aš rašiau, kad daug  gero nuveikta yra socialinėj srity, bet jei socialinė sritis tik pašalpos, tada ne. Išties prieš peikiant, reikia pasidomėti.

Mudviejų nuomonės neišsiskyrė. Aš tik pasakiau, kad už pašalpos gavėjų skaičių padidėjimą ne socminas yra atsakingas.  

Atsakyti

Na tai prie Navickienės pensijos padidėjo vos ne dvigubai, išmokos padidėjo ir t.t.

Merginos, tikrai? Pagražėjo, pasidžiaukim?

Na tiek ir parašei jos gerų darbų.

Kokie platesni ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 16:18

Dusia, apie ją rašiau ne tik šiandien. Ir ne apie ją konkrečiau, o apie jos kuruojamą sritį, kad ji kaip ministrė palaikė labai daug iniciatyvų socialinėj srity. Labai daug pokyčių asmenims su negalia ar auginantiems, slaugantiems, globojantiems tokius asmenis. Gali pasiskaityti socmin'o puslapyje. Mane tai liečia asmeniškai, tai tikrai žinau. Dideli žingsniai asmeninis asistentas, pagalba priimant sprendimus (pokyčių pradžia, kai žmogus gali priimti pagalbą priimant sprendimus, o ne būti iš dalies ar pilnai neveiksnus), gyvenimo namai: savarankiško, su pagalba, socialinės dirbtuvės ir t.t. Kas liečia žmogų su negalia, tai milžiniški darbai, šimtamyliai, kurias gali pasigirti tik stiprios ir socialiai atsakingos valstybės.

P.S. aš ne jos atstovė spaudai :) Ir kai rašau, kad jos darbai nublanksta prieš situaciją, kurioje ji atsidūrė, tai ką nori įrodyti? Kad man ji patinka ar kad nepatinka?

Atsakyti
https://www.part.lt/...0708d0d7816.jpg
Šiandien nei vieno baravyko,susirinkau nesurinktas voveraites.Užsukau iš miesto išvažiuodama senas vietas.Pagailėjau laiko girion,ten garantuotai dar šilbaravykių,kazlėkų būtų.Labai daug lapų sunkiai besimato. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, uhu, šilbaravykių ir kazlėkų tikrai, tikrai dar yra.

Atsakyti

Dusia, apie ją rašiau ne tik šiandien. Ir ne apie ją konkrečiau, o apie jos kuruojamą sritį, kad ji kaip ministrė palaikė labai daug iniciatyvų socialinėj srity. Labai daug pokyčių asmenims su negalia ar auginantiems, slaugantiems, globojantiems tokius asmenis. Gali pasiskaityti socmin'o puslapyje. Mane tai liečia asmeniškai, tai tikrai žinau. Dideli žingsniai asmeninis asistentas, pagalba priimant sprendimus (pokyčių pradžia, kai žmogus gali priimti pagalbą priimant sprendimus, o ne būti iš dalies ar pilnai neveiksnus), gyvenimo namai: savarankiško, su pagalba, socialinės dirbtuvės ir t.t. Kas liečia žmogų su negalia, tai milžiniški darbai, šimtamyliai, kurias gali pasigirti tik stiprios ir socialiai atsakingos valstybės.

P.S. aš ne jos atstovė spaudai :) Ir kai rašau, kad jos darbai nublanksta prieš situaciją, kurioje ji atsidūrė, tai ką nori įrodyti? Kad man ji patinka ar kad nepatinka?

Aš nieko nenoriu įrodyti .

Vadinasi atskiros srityse buvo gerų dalykų. Visumoje pašalpinių padaugėjo...

Socialinės apsaugos ir DARBO ministerija.

Kaip darbo žmogus, juodadarbis, tai nieko gero nemačiau. Va Sodros psl tai kelis sykius  kiaulę pakišo, labai labai nemielą... Ir dar kai kuriems žmonėms stažą atėmė. Tiek iš gerų darbų eiliniams mirtingiesiems.

Atsakyti