Kava, pamatavai?
Ar jums kažkurio šūdas išskirtinai labiau smirda? Jei taip, tai tada ok. Bent jau žinosiu.
Pou , aš matau skirtumą - kažkas pasipelno bet padaro . Ir gerai padaro. Kaip ponas Z Vilniuje buvo , misteris 15 pr. Gerai gyveno Vilnius. Ir Kauno kanalizacijoje neskandino . Šypsenėlė Vilniaus meras buvo , kaip Kaunas šūduose skendo ?
Kai kas nedaro nieko. Tik pavagia sau.
Ir ministrės gero darbo man skaičiai nerodo. Bet žiūrėkim plačiau - taigi daugiau pašalpinių , platumos ilgumos tiesiog. Siekiamybė visi pašalpiniai , ir balsuos už tą poną kuris didesnę pašalpą žadės.
O jie ne žmonės, juos galima taip vadinti?
Kaip tada vadinti Tuos kurie dabar ėdimu užsiima.
Tiksliai ne. O reikia? Manau, kad ar 50, ar 99, ar 120, ar 999 kartus už kažkurią kitą partiją nėra labai jau esminis dalykas.
Dusia, aš juk visai ne to klausiau, kai prakalbai apie pašalpinius. Dėl to ir sakau apie kontekstą. Bet kadangi esi įsikandus ją, tai nesiplėsiu. Valstybės finansus studijavau, manau, kad studijavai ir tu.
O jie ne žmonės, juos galima taip vadinti?
Kaip tada vadinti Tuos kurie dabar ėdimu užsiima.
Na tu partijos atstovus pavadinai mužikais. Tai kuo skiriesi nuo tų, kurie lipdo tam tikrus epitetus?
Aš taip pat lipdau kartais. Tad kaip ir jie, kaip ir tu, taip ir aš esam paprasčiausi žmonės. Ir šiaip kontekstas yra svarbu.
Kava, aš šūdų nematuoju, man jie vienodai smirda. Kas nori, tas ir matuoja.
Nu bet nuo mažiuko spiruko gi mažesnė smarvė, nei nuo krūvos, aniaaaa? Gi nei matuot nereikia - spirukas ir krūva. Gal yra skirtumas
Dusia, aš juk visai ne to klausiau, kai prakalbai apie pašalpinius. Dėl to ir sakau apie kontekstą. Bet kadangi esi įsikandus ją, tai nesiplėsiu. Valstybės finansus studijavau, manau, kad studijavai ir tu.
Pou , aš taigi sakau ir dar kartą pasakysiu - blogai dirbo šita vyriausybė. Labai blogai . Vienas iš rodiklių yra pašalpinių kiekio didėjimas .
Kaip tada vadinti Tuos kurie dabar ėdimu užsiima.</p></div></blockquote><p>Na tu partijos atstovus pavadinai mužikais. Tai kuo skiriesi nuo tų, kurie lipdo tam tikrus epitetus?</p><p>Aš taip pat lipdau kartais. Tad kaip ir jie, kaip ir tu, taip ir aš esam paprasčiausi žmonės. Ir šiaip kontekstas yra svarbu.</p>
Neskaitai ar apsimeti. Juk rašiau, kad negaliu tuo žodžiu vadinti, kad tai neteisinga. Kad nerandu žodžio.
O va kaipp šitas šiandienos perliukas. Tokie turtingi esam....
Dvejus metus tempę ir stalčiuose marinavę Valstybės skolos įstatymo projektą, valdantieji priešpaskutiniame Seimo posėdyje pateikė mano kolegų žodžiais tariant tikrą bombą ateities Vyriausybei ir visiems mokesčių mokėtojams.
Įstatymo pakeitimo projekte numatoma, kad Lietuvos Respublikos paskolos, suteiktos Ukrainai, bus garantuojamos Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigais. Tuo metu, kai tragiškai trūksta lėšų Lietuvos ekonomikos skatinimui, valdantieji nusprendė pademonstruoti neapsakomą dosnumą Ukrainai, už kurį sumokėsim mes visi. Tiesa, neaišku kodėl jie išsigando teikti šį projektą prieš rinkimus? Gal dėl to, kad tuomet rinkėjai juos tiesiog nušluotų?
Ate, aš skaitau. O ar tu skaitei, kad man vienodai, kuris pasišiko? Ir kad kontekstas yra svarbu?
Na bet rašykit ir toliau. Po keturių metų, galėsit vėl nueinančios valdžios nuopelnus aptarti. Ir taip toliau kas keturis metus.
kur tu šitą matei? Aš nerandu.