Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ate, o tu matai, tik šios partijos nuodėmes matai? Nes aš matau ir mačiau ne tik šitų.

Ir konteksto pas mus nėra?

Pasakyk man, kam buvo adresuota žodis "šunauja"? Nepateisinu, tikrai nepateisinu. Bet kam jis buvo adresuotas? Kodėl prisitaikai sau, jei jis buvo adresuotas keliems žurnalistams?

Atsakyti
Pou, jei tikrai viskas ok su ta partija, pasakyk, jeigu Bartoševičius tavo sūnų būtų skriaudęs, o partija jį gina ir dangsto, teisėsauga nuolaidžiauja. Tai teisinga? Puikiai? Reikia saviškius išlaižyt? Teisingai elgiamasi?
Atsakyti

Kava, pasilaikyt širdlašius. Gali dukters paklausti, kodėl taip atsakiau, jei ji prisimins Lukošiaus paskaitas.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 05, 14:38)
Aš apie politikus. Benueinančią partiją. Man skauda, kaip jie elgiasi ir visai to nesigėdija.

tai nueina jie nuo scenos. Galės pasėdėt ant nusiraminimo kėdutės, apgalvot. Ai, bet vistiek nepasikeis.
Atsakyti

Jaučiu JAV laimės trumpas, lb nustebintu, jei jie išsirinktu moterį, sexistai jie politikoj

Jura kavos aparatą turim jau 5 m. Puikus daiktas, negenda, priežiūra minimali, kava lb skani

Aš už Trampą. 

Šita moteris yra labai žioplavota. Gėda daro moterų giminei ..

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 11 05, 14:44)

saintlina, tu tai atsparesnė, ale tai ai... irnesakyk.gif

aha, teisingai. Nėr čia ko manęs nervint )))
Atsakyti

Žiūrėkit, Merginos. Kvaila būtų klausti ar suprantat, ką reiškia dvigubi standartai, nes aišku, kad suprantat. 

Ar visos supuolusios norite man įrodyti tai, ką aš suprantu ir rašau, kad suprantu? Rašau, kad nepateisinu jokių politikų klaidų. Jokių, tai reiškia visumos.

Jei nuosekliai skaitot, tai nekart apie tai rašiau.

Jei tiesiog norit pavemti ant konservatorių - nu gi mielai prašom. Aš neskaičiuoju, kuris daugiau pasišiko, nes kai pašika, man vienodai smirda ar jis konservatorius, ar socdemas, ar  kurios kitos partijos atstovas.

Ar jums kažkurio šūdas išskirtinai labiau smirda? Jei taip, tai tada ok. Bent jau žinosiu.

Atsakyti

Dusia, konteksto nebus?

Reikia?

Ministrė dirbo labai blogai , nes pašalpinų per keturis metus patrigubėjo. Faktas. Statistikos psl tam yra. Galima pasitikrinti . 

Kaip čia atsitinka, kad į Mortos mokyklą 11  milijonų investuoja BaltCap. Jie neteikia Registrų centrui jokių ataskaitų. Neaudituojama, nors privaloma. Ar versle  tai jau nebetikrinama ? Pirkėjus savo tikrini... Ne tik investuotojus. Čia ta įmonė kur Š. Stepukonis ( kareivėlis Ukrainoje, visa kaip teigiams herojus )  ale pralošė milijonus. Kaip techniškai tai padaryti nesupranta nei vienas buhalteris ar auditorius. Čia turi būti suderinti leidimai su Bankais, ir kitom institucijom... Kurios cypiauja del 15001 Euro. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 05, 15:01)
Ar jums kažkurio šūdas išskirtinai labiau smirda? Jei taip, tai tada ok. Bent jau žinosiu.</strong></p><p></p>

Konservų išskirtinai labiau. Nes jų šūdo krūva didžiausia rolleyes.gif
Atsakyti

Dusia, ar supranti, kuri ministrė dirbo blogai, kad pašalpinių patrigubėjo?

Tad dar kartą pasikartosiu. 

Ar jums kažkurio šūdas išskirtinai labiau smirda? Jei taip, tai tada ok. Bent jau žinosiu.

Atsakyti

Dusia parašė vilos.

Į kurią žinią apie vilas sureagavot? Apie Landsbergio ar Palucko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Šiandien[/b!], 15:10
QUOTE(ate42 @ 2024 11 05, 14:51)

Ate, taip jau yra - VISOS partijos mūru už savus stoja. Bent aš nepamenu nei vienos, kad būtų kokio savo nario viešai išsižadėjus ir pasmerkus. Deja.

Atsakyti