Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Skaičiai nemeluoja:

2020  metais 3,35 pr Lietuvos gyventojų gaudavo pašalpas. 

2024  metais 10,21 pr Lietuvos  gyventojų gauna pašalpas. 

Gyvenimas gerėja ? 

Man tas rodiklis yra baisus, jei per keturis metus skaičius patrigubėjo ?

Geras ministrų kabineto darbas verčia žmones būti išlaikytiniais ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 14:35
QUOTE(Muka @ 2024 11 05, 15:25)
<p>O kokį išsirinkai? </p>

Nivona. Pirkau 8 serijos. 9 serija, bet ten daugiau už dizainą ir didelį ekraną moki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 14:39

Skirstymas visuomet buvo ir bus. Kaip kad buvo ponai ir baudžiauninkai, kaip kad buvo partiniai ir nepartiniai, ir t.t.

Muka, aš už tai, kad pirktum. Kas iš to, kad mes taupom kažkam, ko galim ir nesulaukti. Reik mylėt visų pirma save, o nuo to tik kitiems bus geriau. Aš visą gyvenimą save dalinau ir mažai save mylėjau. Bet galvoju, gal gi laikas keistis. O tai nugyvensiu amželį ir niekas ačiū už "pasiaukojimą" nepasakys. Ne dėl to, kad reiktų, bet būsiu nuskriaudusi tik save. 

Atsakyti

Kitas faktas :

https://www.vz.lt/st...ilniuje-statybu

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 05, 15:31)
nžn, man atrodo, kad skirstymas buvo visada. Nebent tsrs visi buvo lygūs. Ir vistiek buvo lygesnių.

Apie epitetus nelabai suprantu, ką turi galvoje. Ar tu apie politikų elgesį, ar kasdieninėj aplinkoj?

Aš apie politikus. Benueinančią partiją. Man skauda, kaip jie elgiasi ir visai to nesigėdija. Ar tai intelektas? Manau-mužikai. Ir tas žodis netinkamas, nes jie skriaudžiami buvo. Nerandu tinkamo išsireiškimo.
Atsakyti

Dusia, konteksto nebus?

Atsakyti

Jaučiu JAV laimės trumpas, lb nustebintu, jei jie išsirinktu moterį, sexistai jie politikoj

Jura kavos aparatą turim jau 5 m. Puikus daiktas, negenda, priežiūra minimali, kava lb skani

Atsakyti

Ate, o mužikai šiame kontekste nėra skirstymas ir žeminantis žodis?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 05, 15:37)
<p>Skirstymas visuomet buvo ir bus. Kaip kad buvo ponai ir baudžiauninkai, kaip kad buvo partiniai ir nepartiniai, ir t.t.</p><p></p><p>Muka, aš už tai, kad pirktum. Kas iš to, kad mes taupom kažkam, ko galim ir nesulaukti. Reik mylėt visų pirma save, o nuo to tik kitiems bus geriau. Aš visą gyvenimą save dalinau ir mažai save mylėjau. Bet galvoju, gal gi laikas keistis. O tai nugyvensiu amželį ir niekas ačiū už "pasiaukojimą" nepasakys. Ne dėl to, kad reiktų, bet būsiu nuskriaudusi tik save. </p>

Pou, buvo ponai ir baudžiauninkai. Taip. Bet patyčios dabartinės????? Tau tinka, jei esi šunauja? Vatnykė? Juk tuo žodžiu vadi visus, kurie nesutinka su jų "tiesa". Tai jei aš nesutinku su tava irgi galiu tavetaip vadinti? Čia nieko asmeniško, tik kaip pavyzdį pateikiau.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 15:38)
<p>Kitas faktas :</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.vz.lt/statyba-ir-nt/2024/10/30/prokuratura-tiria-ar-ginti-viesaji-interesa-del-karalienes-mortos-mokyklos-vilniuje-statybu'>https://www.vz.lt/statyba-ir-nt/2024/10/30/prokuratura-tiria-ar-ginti-viesaji-interesa-del-karalienes-mortos-mokyklos-vilniuje-statybu</a></p>

bet medžiaga nepateikiama. Ko laukia? Galus slapsto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 14:44
Kad jau Pou leido tęsti be jos, tai beveik taip ir norėjau padaryti, bet kad gaunasi su ja, tai bijau - širdies lašų negaliu perduoti unsure.gif Jau buvau kartą prisidirbus, gana... unsure.gif

saintlina, tu tai atsparesnė, ale tai ai... irnesakyk.gif Gerovės valstybė ir yr gerovės - ką čia jau po š... smegenų ieškot biggrin.gif Ypač kai esu žemo išsilavinimo, mažų pajamų vatnykė su kroksais ir šaranu biggrin.gif

Beje, o kas už tai, kad ... gyvenimą paversti pragaru? rolleyes.gif Įsirašykit, ką norit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: [b!]Šiandien[/b!], 14:44
QUOTE(Pou @ 2024 11 05, 15:41)
<p>Ate, o mužikai šiame kontekste nėra skirstymas ir žeminantis žodis?</p>

Užtat ir parašiau, kad netinkamas. Nerandu tinkamo žodžio. .......Manau-mužikai. Ir tas žodis netinkamas, nes jie skriaudžiami buvo. Nerandu tinkamo išsireiškimo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 14:46

Ir kaip čia yra , kad tas pats „BaltCap“ ?

Atsakyti