Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Isvaizda ju abieju panasi,tik Juros as nezinau,o de longhy turiu ir cia,draugu bute yra,kava puiki 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 13:32)
<p>O kokie faktai be pravardės apie Kauno merą?</p>

aš pagooglinus radau smile.gif

Bet aš tiesiog nežinau nė vieno visiškai nepriekaištingo politiko.. Šiaip man Zuokas irgi geriausias Vilniaus meras ever, nors faktus irgi patys žinot )

O aplamai, Dusia, kodė čia daba visus prisidirbusius Vilniun sumetei???
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 13:40)
<p>Saitlina, Kauno stadionas kainavo 43; milijonus. 

aaa, ne apie tuos 43 mln pagalvojau )))
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 11 05, 13:35)
<p>Luety noriu Juros sena svajonė  blush-anim-cl.gif​ </p>

Mukut, tai ir pirk, jei svajonė bigsmile.gif Ką čia dar mėtytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 13:44

Dusia, apie pašalpas aš nieko nesakiau. Kad įvertintum padarytus soc. pokyčius, reiktų žvelgti kur kas plačiau. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 05, 14:43)
aš pagooglinus radau smile.gif

Bet aš tiesiog nežinau nė vieno visiškai nepriekaištingo politiko.. Šiaip man Zuokas irgi geriausias Vilniaus meras ever, nors faktus irgi patys žinot )

O aplamai, Dusia, kodė čia daba visus prisidirbusius Vilniun sumetei???
Papildyta:
aaa, ne apie tuos 43 mln pagalvojau )))

Kur dideli pinigai-švaru nebus niekada.
Bet to kas vyksta Vln su pačiausiais partiniais-žiauru.
Niekada nebuvo tokio mobingo, patyčių ir žmonių žeminimo. Runkeliai, šunauja....žemesnio išsilavinimo, mažesnių pajamų. Jaunimas nori būti geresni, turtingesni, tempiasi, kad tilptų į tuos rėmus, pritaria išsakytai netiesai, kad tik būtų ne vatnykai. Kas per žodis-vatnykas. Kada jis atsirado? Kodėl? blink.gif
Man žiauru vien tai. Kur mūsų pačių žmogiškumas, kodėl pupuojama tokie dalykai žmonėms iš spaudos, iš medijų.
Atsakyti

Kur dideli pinigai-švaru nebus niekada.
Niekada nebuvo tokio mobingo, patyčių ir žmonių žeminimo. Runkeliai, šunauja....žemesnio išsilavinimo, mažesnių pajamų. Jaunimas nori būti geresni, turtingesni, tempiasi, kad tilptų į tuos rėmus, pritaria išsakytai netiesai, kad tik būtų ne vatnykai. Kas per žodis-vatnykas. Kada jis atsirado? Kodėl? blink.gif
Man žiauru vien tai. Kur mūsų pačių žmogiškumas, kodėl pupuojama tokie dalykai žmonėms iš spaudos, iš medijų.

Ate "vatnykas" tai žodis to, kur niekad prezidentu nebus defakto, ale de jure paskelbtas tautos tėvu....ir kaip jis drįsta žmones taip vadinti..čia jau net senatvės marazmui nenurašysi.... 

Saintlina jauč ir pirksiu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Šiandien[/b!], 13:59
QUOTE(ate42 @ 2024 11 05, 13:51)

Niekada nebuvo tokio mobingo, patyčių ir žmonių žeminimo. Runkeliai, šunauja....

ui, runkeliai ir šunauja jau seniai buvo, tikrai ne vien dabar. Konservatoriai tikrai labai arogantiški visąlaik, kiek pamenu.
O vatnykai irgi žodis nenaujas..
Dėl mobingo ir žmonių žeminimo nepakomentuosiu, mano aplinkoj to nėra. Jei tu čia apie valdžios požiūrį - yra. Bet jis nepasikeis kad ir kokia valdžia būtų. Rinkėjai geri tik prieš rinkimus.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 11 05, 14:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73169189" data-time="1730807464">
<div>
<p>Kur dideli pinigai-švaru nebus niekada.

Niekada nebuvo tokio mobingo, patyčių ir žmonių žeminimo. Runkeliai, šunauja....žemesnio išsilavinimo, mažesnių pajamų. Jaunimas nori būti geresni, turtingesni, tempiasi, kad tilptų į tuos rėmus, pritaria išsakytai netiesai, kad tik būtų ne vatnykai. Kas per žodis-vatnykas. Kada jis atsirado? Kodėl? vartotojo įkelta nuotrauka

Man žiauru vien tai. Kur mūsų pačių žmogiškumas, kodėl pupuojama tokie dalykai žmonėms iš spaudos, iš medijų.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Ate "vatnykas" tai žodis to, kur niekad prezidentu nebus defakto, ale de jure paskelbtas tautos tėvu....ir kaip jis drįsta žmones taip vadinti..čia jau net senatvės marazmui nenurašysi.... </p>
<p>Saintlina jauč ir pirksiu  4u.gif</p>

Mukute, ką tik pirkau aparatą. Daug domėjausi. Jura yra Jura, bet brangu. Ant tos pačios bazės gaminami Nivona(Šveicarija) ten pat gaminama ir Jura. Mellita(Portugalija) gamintojas tas pat tik gamyklos skirtingose šalyse. Šie trys prekės ženklai patikimiausi ir verda skaniausią kavą. Tiesiog slėgis yra kitas, didesnis kavos kiekis yra spaudžiamas į tabletę todėl gaunasi sodraus skonio kava.
Pasidomėk. Daug info yra Yotubėj.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 11 05, 13:59)
Saintlina jauč ir pirksiu  4u.gif

ir pirk. Šaunuolė wub.gif Kasdien džiaugsies, rytus gera nuotaika pradėsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 05, 15:06)
ui, runkeliai ir šunauja jau seniai buvo, tikrai ne vien dabar. Konservatoriai tikrai labai arogantiški visąlaik, kiek pamenu.
O vatnykai irgi žodis nenaujas..
Dėl mobingo ir žmonių žeminimo nepakomentuosiu, mano aplinkoj to nėra. Jei tu čia apie valdžios požiūrį - yra. Bet jis nepasikeis kad ir kokia valdžia būtų. Rinkėjai geri tik prieš rinkimus.

Žmonių skirstymas pagal pajamas, išsilavinimą. Niekad tai nebuvo afišuojama.
Kiti epitetai visai nesmerkiami, atvirkščiai-naudojami ir mėgaujamasi. Kodėl???? unsure.gif blink.gif
Atsakyti

O kokį išsirinkai? 

Atsakyti

Kiti epitetai visai nesmerkiami, atvirkščiai-naudojami ir mėgaujamasi. Kodėl???? unsure.gifblink.gif

Kaip kodėl ?

Š*** tik ant šakių pakelsi .

Kai nieko nesugebi  - tai lieka pravardės ir žeminimas kitų , kad pats gerai atrodytumei. Kas kažką sugeba kitų nežemina.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 11 05, 14:09)
Kiti epitetai visai nesmerkiami, atvirkščiai-naudojami ir mėgaujamasi. Kodėl???? unsure.gif  blink.gif

nžn, man atrodo, kad skirstymas buvo visada. Nebent tsrs visi buvo lygūs. Ir vistiek buvo lygesnių.

Apie epitetus nelabai suprantu, ką turi galvoje. Ar tu apie politikų elgesį, ar kasdieninėj aplinkoj?
Atsakyti