Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai yra absoliučiai dvigubi standartai. Ir va šioje vietoje niekaip neįtikinsit manęs kitaip.

Dvigubi standartai, kai užsimerki veiksmams to, kurį palaikai, o nepatinkančiam nieko neatleidi.

Aš neatleidžiu nė vienam ir matau, kur, kas ir kaip.  Išsemta diskusija bent jau man. Bet galit tęsti toliau be manęs.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 12:01)

<p>Ar reikėjo stadioną Vilnietiškai statyti ?</p>

ėėė, Vilniaus prašau pavyzdžiu nerodyt )) jau geriau be stadiono nei stadionas už ketvirtį milijardo. Na, pas mus čia taip užsisvaigo. Nežinau už kiek Kaunas pastatė.
Atsakyti

Pou, negaliu diskutuoti apie tai ko nežinau. Kurioje vietoje ir ką ne taip , neteisėtai daro Kauno meras? Faktai kokie?

Apie Monikutę faktai.

Apie Kiniją faktai. 

Apie Taivano  pinigus faktai.

Apie pedofiliją faktai.

Milijonų vagystės. Vilos. Mokyklos. Teisminiai tyrimai. 

Nieko tokio nežinau Apie Kauną, negaliu kalbėti. Gal nežinau?

Atsakyti

Muka,o kodel ne de Longhy magnifica s.Pati geriausia,paprasciausia,lengviausiai aptarnaujama

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 13:26

ėėė, Vilniaus prašau pavyzdžiu nerodyt )) jau geriau be stadiono nei stadionas už ketvirtį milijardo. Na, pas mus čia taip užsisvaigo. Nežinau už kiek Kaunas pastatė.

43 mijononai? Na kažkas tokio ką pavogė ...

Atsakyti

Nu parodyk, kokie faktai apie Monikutę. Apie ją konkrečiai, ne apie jos vyrą.

Prašau faktus apie milijonų vagystes. 

Prašau faktus apie vilas - buvo nedeklaruota, įsigyta neteisėtai?

Pateik faktus apie neteisėtus veiksmus. Nes vis tai tik kalbos, kurių neatleidi nepatinkantiems, o pateisini krabui.

Atsakyti

O kokie faktai be pravardės apie Kauno merą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 13:33
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 13:26)
43 mijononai? Na kažkas tokio ką pavogė ...

čia ne apie stadioną smile.gif Aš tik apie stadioną sakiau.

Ir aplamai čia, manau, ne šiaip konkrečiam miestui reik priskirt, o tiesiog LT.
Atsakyti

na tik nesakyk vyras vogė o ji šventas naivumas nežinojo. Ko dabar bijo pasakyti kas davė leidimus į seimą visai šutvei. 

Atsakyti

Luety noriu Juros sena svajonė  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Muka, kur faktai, kaip Dusia sako? Kai įrodys, bus faktai. Kaip kad įrodė Šiliausko Kaune nusikalstamas veiklas. Jo kaip liudininko žodžiai prieš krabą buvo niekiniai, nes parašas tai jo, tiesa. Bet niekuo nekvepia? Nes nėra faktų.

Galėčiau tęsti ir tęsti. Bet vienur faktai svarbūs, kitur ne.

Man smirda visur. Jums gi smarvė skirtinga. Apie tai ir kalbu.

Atsakyti

Saitlina, Kauno stadionas kainavo 43; milijonus. 

Nemanau kad Vilniečių gpm finansavo Kauno stadioną.

Pou, mano supratimu geras darbas būtų jei pašalpinių per pus sumažėtų , o ne pašalpų didinimas. Kai pašalpos tokios kad dirbi nesinori tai menkas pasiekimas.

Bet taigi aš esu labai nešiuolaikiška.

Atsakyti