Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, o tau normalu, ką jis daro? Nes jis tai net neapsimeta. Ar dvigubi standartai?

Nežinau , ką jis daro ?
Rimtai?

Matau , kad Kaunas pagražėjo ... 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73169156" data-time="1730801074"><div><p>Dusia, o tau normalu, ką jis daro? Nes jis tai net neapsimeta. Ar dvigubi standartai?</p></div></blockquote><p>Nežinau , ką jis daro ?
Rimtai?</p><p>Matau , kad Kaunas pagražėjo ... </p><p></p>

Dvigubi standartai yra dsbartinių valdytojų....
Kaunas gyvena, kuo pasidžiaukim
Atsakyti

Na tai prie Navickienės pensijos padidėjo vos ne dvigubai, išmokos padidėjo ir t.t.

Merginos, tikrai? Pagražėjo, pasidžiaukim?

Atsakyti

Negirdėjau , kad dėl dabartinio Kauno mero verslas bėgtų į Lenkija. Ar dėl interviu laikraščiui  atsiųstų 101  instituciją patikrinimui...

Verslas, o ne ES pašalpos yra valstybės gerovės garantas ... 

Atsakyti

Na tai prie Navickienės pensijos padidėjo vos ne dvigubai, išmokos padidėjo ir t.t.

Merginos, tikrai? Pagražėjo, pasidžiaukim?

cha cha, realiai tai ne.

Infliacija , neuždirbti pinigai ...

Atsakyti

Dusia, aš kalbu apie jos veiklos barą. Ji savo darbą atliko gerai. Krabas, jūsų akimis, taip pat.

Kodėl matot vieno žmogų visapusiškai visus veiksmus ir veiklas, o kito ne? Kaunas pagražėjo, o kitos pusės nematot, kokios asmeninio verslo schemos? Koks absoliutus cinizmas, kai atvirai iš visų tyčiojasi ir niekas padaryt "nieko negali".

Man tai dvigubi standartai. Ir taškas.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 05, 13:33)
<p>Dusia, aš kalbu apie jos veiklos barą. Ji savo darbą atliko gerai. Krabas, jūsų akimis, taip pat.</p><p>Kodėl matot vieno žmogų visapusiškai visus veiksmus ir veiklas, o kito ne? Kaunas pagražėjo, o kitos pusės nematot, kokios asmeninio verslo schemos? Koks absoliutus cinizmas, kai atvirai iš visų tyčiojasi ir niekas padaryt "nieko negali".</p><p></p><p>Man tai dvigubi standartai. Ir taškas.</p>

Nesutinku, Pou.
Atsakyti

Savi svetimi  , bet  padaro. 

Ar geriau tik pavagia?

Nieko nedarydami , ciniškai ?  Kaip Vilniuje ? Ir dar sąsajos labai gražiai nueina link mokyklėlių , sklypelių ir tt...   Bet apie tai mes nekalbam  :D . Yra didvyris, Ukrainoje kovojęs, visas kulkas susirinks :angel2: . Nor kas nors dirbęs versle supranta, kad tai ne vieno žmogaus misija. 

Man geriau kaip Kaune. Negu kaip konservatorių valdomoje Sostinėje...

Atsakyti

Palyginau dvi asmenybes. Išplėtota partijomis. Kaip ir sakau. Dvigubi standartai.

Man negeriau nė vienu atveju, jei ką. Tikrai negeriau.

Tyla gera byla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Šiandien[/b!], 12:51

Pou, faktai, ką Kauno meras ? Kur ? 

Atsakyti

Dusia, faktai dėl Navickienės, ką, kur?

Atsakyti

Faktai dėl mokyklėlių, sklypelių. Ką kur?

Nejuokinga?

Atsakyti