Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, tai gal Monikos pasisakymą trauk, o ne perpasakotojo žodžius. Nes ji sakė absol ne taip. Ar tu jos pasisakymo neskaitei, o tik "ką žmonės kalba"?

Apie Navickienę savo nuomonę prieš aną savaitę rašiau. Man ji tikrai patiko ir labai daug gero nuveikė (realiai nuveikė). Nepaisant to, man ji didžiausias nusivylimas iš Vyriausybės. Ir?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Šiandien[/b!], 11:39

Tai lapkričio 23 čios palaukti, lyg delčia stos. 

Dėkui, raugsim.

Reikia , kad MB nupirktų. Nes neauginu žieminių. Per lengva žemė , kirminai puola, o purkšti aš nenoriu. Geriau tegul profai tai daro.

Svogūnai laikosi normaliai. Kaip kiekvienais metais. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 11:50

Kopūstus užaugindavau tik dengdama. Apskritai, esu tik vieną kartą purškusi savo darže agurkus eilę metų atgal.  Užtenka, kad aplink papurškia.

Atsakyti

Pou , mano nuomone ponia Monika galėtų bent patylėti . Ir tiek . 

Šiaip tai čia buvo sarkazmas. 

Mano šeima smarkiai finansiškai nukentėjo valdant konservatoriams. Niekada jų nemylėjau. Bet , kad gali taip... netikėjau .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 11:53
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 12:49)
<p>Pou , mano nuomone ponia Monika galėtų bent patylėti . Ir tiek . </p><p>Šiaip tai čia buvo sarkazmas. </p><p>Mano šeimą smarkiai finansiškai nukentėjo valdant konservatoriams. Niekada jų nemylėjau. Bet , kad gali taip... netikėjau .
</p><p> </p><p></p><p></p><p></p>

Nei p. Monika, nei kiti šios gerpovės dalyviai, neveikė be valdžios palaiminimo....jūs tikit tuo, kad galėjo vieni.
Atsakyti

Mano galva, šiame etape turėjo nesikišti A ir G. O dėl Monikos aš išsakiau savo nuomonę. Kad ir kokia ji buvo gera ministrė, visus jos darbus nunulino tas įvykis. Gaila, kad reputacinė žala padaryta ir SADM, kuri šioje kadencijoje dirbo tikrai labai gerai. Apie nežmoniškus vieno veikėjo veiksmus man taip pat kalbėti liežuvis nesiverčia.

Taip ir dar geriau gali visi, bet to nesitikim iš žmonių, turinčių gerą reputaciją. Dėl to nusivylimas būna dar didesnis.

Atsakyti

Na Kaune krabas taip pat taškus renka dėl plytelių, nors tokio atviro cinizmo gyvenime nemačiau. Ir vist iek yra jį palaikančių.

Atsakyti

attachicon.gifdownload (5).jpg

Čia šiaip, mano lapkritinis vaizdelis. Ingrida, tokių dar matai? Pagrybauji?

pas mane kieme kazlekas pūpso toks vienišas 🍄‍🟫😁

Atsakyti

Kukuška, bet kad viskas persistumia, tai akivaizdu. Laiko klausimas, kada ir iki Lietuvos ateis tie kataklizmai.

Šįmet labai daug kazlėkų :)

Atsakyti

Nei p. Monika, nei kiti šios gerpovės dalyviai, neveikė be valdžios palaiminimo....jūs tikit tuo, kad galėjo vieni.

Partijos finansavimui pinigai yra reikalingi ...

Nei plaukas nuo galvos nenukrenta  be dievo palaiminimo  :D 

Sarkazmas .

Atsakyti

Na Kaune krabas taip pat taškus renka dėl plytelių, nors tokio atviro cinizmo gyvenime nemačiau. Ir vist iek yra jį palaikančių.

O tai geriau gyvenom prie Kupčinsko ?

Ar reikėjo stadioną Vilnietiškai statyti ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 12:02

Dusia, o tau normalu, ką jis daro? Nes jis tai net neapsimeta. Ar dvigubi standartai?

Atsakyti