Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 05, 10:47)
Retorinis klausimas - kodėl  tik konservatorių rinkėjai piktinasi dėl ponios B  "apgavystės" ?  Nemačiau pasipiktinusių tiesioginių rinkėjų ?

piktinasi tikrai ne tik konservatoriai. Aš nei tų, nei tų nerinkau, bet man šitas poelgis na labai neetiškas. Kad gal nelabai ką gero ji tam poste nuveiktų, čia jau kitas klausimas. Bet išsirinkti populiarų asmenį balsams surinkti iš anksto žinant, kad jis savo vietos atsisakys- taip daryti neturėtų būti galima. Tiesa, ne Vilija pirma, jau buvo ir Marčiulionis kadaise.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2024 11 05, 09:41)
Hm o jūs pastebėjote, kad labai daug moterų stoja prie valdžios vairo... kiba tikrai karas bus....

ne moterys karus pradeda..
Atsakyti

nei ji pirma nei ji paskutinė .... 

Mergai kada kopūstus raugsite? 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 05, 11:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73169115" data-time="1730795312"><div><p>Bet partija į laimėjimą atvedė.</p></div></blockquote><p>Jei melu pagrįstas vedimas vadinamas laimėjimu, tuomet taip. </p>

Laba, bet juk dabartinei valdžiai irgi ne anūkas vadovauja.....
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 05, 10:22)

O dabar viskas uzastrejo ,kai viena nare yra auksto rango konservatoriu funkcioniere, o kitos jos drauges ,ginancios bilekokias idejas, nes gi drauge.Tu beje gi pirma ir didziausia gyneja.

Pou man patinka kaip žmogus. Ir mintys jos tikrai nekvailos, ir situaciją mato ir vertina realiai. O už ką balsuoja, čia jos reikalas.
Atsakyti

piktinasi tikrai ne tik konservatoriai. Aš nei tų, nei tų nerinkau, bet man šitas poelgis na labai neetiškas. Kad gal nelabai ką gero ji tam poste nuveiktų, čia jau kitas klausimas. Bet išsirinkti populiarų asmenį balsams surinkti iš anksto žinant, kad jis savo vietos atsisakys- taip daryti neturėtų būti galima. Tiesa, ne Vilija pirma, jau buvo ir Marčiulionis kadaise.
Papildyta:

ne moterys karus pradeda..

Na aš irgi nebalsavau už juos :) Mano nuomone tai labai gerai , kad ne ji ... Pamenu aš ją kai ministrė buvo.  Žiurkių karalius man irgi nepatinka.  

PS viešoj erdvėj labai daug triukšmo. Kai kam gerai ,  laikrodukai ir mokyklėlės pamirštami. 

Atsakyti

nei ji pirma nei ji paskutinė .... 

Mergai kada kopūstus raugsite? 

Sako galu mėnesio reikia, ty delčia ...

Kada ji ten stos ?

Atsakyti

Ate nauvuolė, jis pats iškelta galva išėjo ir kitaip jisai negalėjo pasielgti ... šuduva kažkokia....

Noriu kavos aparato naujo iki negaliu sprendžiu Jura E6 ar E8  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai lapkričio 23 čios palaukti, lyg delčia stos. 

Atsakyti

Laba, bet juk dabartinei valdžiai irgi ne anūkas vadovauja.....

Ate, taip, bet anūkas niekad nesakė, kad jis vadovaus. Čia ir yra esminis skirtumas. Ponia užtikrino, kad vadovaus. Tiesa pasakius, tai gerai, kad ir nevadovaus. Tik šiaip, negražiai pasielgė. Apžvalgininkų įtakinguose politiniuose leidiniuose nuomonė tokia pati.

P.S. Jei taip pasielgtų konservatorius ar liberalas - mano pozicija būti tokia pati. 

P.P.S. anūkas kaip asmenybė man net nepatinka. Man labai imponavo Degutienė ir manau, kad savu laiku, konservatoriai stipriai pralošė, kad jos neišrinko.

Atsakyti

Ate nauvuolė, jis pats iškelta galva išėjo ir kitaip jisai negalėjo pasielgti ... šuduva kažkokia....

Noriu kavos aparato naujo iki negaliu sprendžiu Jura E6 ar E8  :rolleyes:​ 

Patį brangiausią... 

Man MB už važiuojančio golfo kainą neleido pirkti kavos aparato :D  :D  :D . Bet mes abudu geriam juodą. Tai pas mus pigiukas jau kokie 6 metai.

Atsakyti

Aš geriu mėtų arbatą :) Aparatų kainos bezbožnos.

Beje, kaip pas jus svogūnai gyvena? Mano prastai.

Atsakyti

Priedas  465439670_27503532765928934_2144872184363030739_n.jpg   95,94KB   0 Parsiųsta kartų

O čia šiaip , ką žmonės kalba...

Atsakyti