QUOTE(Muka @ 2022 05 19, 09:53)
Luety žmogus atsiprašė o reiškia yra už ką širdį spaudė jam... gerbiu tokius žmones....
Oi labos
As suprantu,gerbiu ir tikrai tai buvo malonu ir netiketa.As kreipiausi i savo sazine ir tikrai ji man atsake,kad taip nebutu darius,nebutu rasius jokiu atsiprasymo zinuciu
Tiesiog mano nuotaika yra mano reikalas.Negi dabar atsiprasinesiu visu,kad esu ne nuotaikoj.O,bet,taciau...
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 19, 10:01)
Man tai keista ,kad luety iki siol nesiasimiliavo.As trecioje dienoje ismokau sypsotis,atsiprasinet uz\ viska ir net cia ,kur gyvenu dabar dar tai darau automatu.Tiesa cia uz\ tai gaunu rekt ,ko dantis siepiu.Kaip ir Lietuvoje ,beje.
Bet tai taip miela,nuosirdz\iai miela,neturi prasmes ,bet miela.
O kai britai drista but su tavim nemandagus, tada reiskia tave pripaz\ino visuomenes nariu,toks vat paradoxas.
O siaip jau gyvenimas koks idomus pasidare ,tai neklauskit.Net sugyventinis amerikietis,airiu kilmes jau aiskinosi ,kad jis ne rusas.O as ,kad ne ruse,ne ukrainiete ir ne is etiopijos.Cia rimtai.
Sita zinute ir jos aptarimas dar nereiskia,kad as NESIASIMILIAVAU,koks keistas zodis
As labai komunikabili su visais,ir daznai gaunu velniu nuo savo suvalkiecio,kad perdaug bendrauju.As sypsausi,uzjauciu,gerbiu kalbinu visus kas nori su manim kalbet.Man nera blogu kaimynu,o jei kas ir nepatinka,tai tik man,ir as nutyliu.Lenkui pasakau,kad jo kompostas smirdi ir mane veikia blogai mano plote,paprasau jo,kad jis issirautu zydincias piktzoles,kurios tuoj sukraus pukus ir pasklis,nes jis neskiria zoliu nuo geliu
,ir tai graziai ,draugiskai,kad neizeist.Su anglais,jei nori sneket,sneku,jei matau,kad ne tai tik how do you do ir viskas,dar oras grazus ar nelabai,bet bus ryt grazus.Kas nori bendraut,mane zino,patys ateina i soda.Su namu kaimynais ir gi puiku is vienos balkono puses moteriske labai zibinanti akis i MB
,tai pasijuokiam,is kitos -italu pora,senai anglijoj gyvenantys turintys apacioj kavine,vakarais megaujames balkone saules laida.Viskas ok su manim ir su mano kaimynais,as tik buvau sokiruota,ant kiek zmogus aukstos erudicijos,kad raso zinute,atsipraso,kad buvo ne nuotaikoj ir su manim nenorejo kalbet.Sutikit,nedaug yra tokiu kuriom taip nutike buvo,arba nei vienos.Man per mano amzeli,pirmi tokie.Gerbiu be galo,pagatava isbuciuot ,ismyluot,kad tik palengvint ju skausma del vaikelio netekties,bet kartais visa tai pasakyt trukdo kalbos barjeras,Atrodo gerai kalbu angliskai,bet vistiek zogziu pritruksta issakyt jausmus.
Aiskintis niekam dar neteko,pas mus Ukr mazai arba musu mieste isvis nera.Uk sunkiai juos isileidzia,tik apskundus aukstesnei palatai borios sprendima neisileist,kazkokias salygas palengvino jiems,bet jie ir taip nesiverzia cia.Rusu yra,bet as netriu savo aplinkoj.Cia gal didesne toliarancija rusams,nezinau,nera ispuoliu .Tik maciau blmininkai pradzioj karo kazkokio rusu oligarcho nama Londone buvo uzeme,lipo ir balkona,kabino plakatus,daze ukr spalvom sienas.Zodziu marazmo netruksta.Dabar aprimo.
O Bulgarijoj vakar ziurejau plauna ukru nupeckiotus paminklus,o nevercia ju.Pagarba.Be to as pasiklausau Plameno,ar kaip jis ten,buves bulgarijos praim ministras.Gana idomios jo izvalgos.