Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2022 05 18, 22:11)
Dėkinga už nendrę  bet greičiau balionas. biggrin.gif
Dalinkis tsis vertingais būdais.

Jei tu balionas, tai kas aš? unsure.gif cry.gif
Vertinga tai, mano supratimu, kas ne mono dietos, vertinga tai, kas neperdirbta, vertinga tai, kur pakankamas kiekis baltymų, o dėl riebalų ir angliavandenių santykio tai kaip kam patogiau biggrin.gif
Man šiuo metu ne tik svoris aktualu, o jei ir jis kažkiek krenta - puiku. Valgau mėsą, žuvį ir jūros gėrybes, daržoves (visokias, kartais ir truputį bulvės), kokį 1 vaisių, kiaušinius, normalius riebalus. Kol kas jokių pieno produktų, riešutų ir sėklų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Gal ateis pavasaris galų gale ... Lyg nebežada šaltų orų .
Atsakyti
Tai kad vasara turetu ateiti ,nebe pavasaris.
O pas mumi atostogautojai nespeja dz\iaugtis - tai lietus ,tai salna,tai est nera ko,tai ukrainos ir vietine mafija pliekiasi ,nebe sunny , o kaz\koks braiton bycas
Atsakyti
Laba.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 19, 06:06)
Labas rytas  4u.gif

Gal ateis pavasaris galų gale ... Lyg nebežada šaltų orų .

Koks kavos pasirinkimas bigsmile.gif kurią čia griebt?

Aha, Dusia, po dviejų savaičių vasara, tai pavasaris pramiegojo savo laiką.
Žadėtų šalnų taip ir nebuvo, vakar ir šiandien anksti ryte +5.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

nu taip,Lietuvoj uzeis geri orai UKejuj lietus.Lijo visa nakti,lyja ir ryte .Nors 14 silumos,nesalta.Vienais metais buvo nuostabi vasara,lijo naktim,kaitino dienom.Augo viskas nuostabiai.
Aciu uz kavyte,radau ir sau,bet Dusia bus isderus,anksciau keliasi. biggrin.gif
Turiu labai mandagu,idomu savo sodo kaimyna.Rasiau,kad ju vaikelis ateme sau gyvybe 15m geguzes pradzioj atrodo,tai va,uzvakar jis buvo sode su zmona,darbavosi,ruose kuolus kazkokius,paklausiau kam,ji atsake agurkams,jis isvis nekalbejo,buvo piktas kazkoks ar nuliudes,truputi jie ten pasibare sode,ji kazko norejo,jis pasake,kad tai netiks garsiai,tai mes net nesikisom,nesnekinom daugiau,darem savo darbus.Paskui jis kalbejo telefonu,paskui isvaziavo kazkur,gryzo mes isvaziavom ir tiek ziniu.
Ryte ateina zinute,kad jis atsipraso musu uz savo bloga elgesi kaip kaimynas,paaiskina,kad yra daug reikalu,daug liudesio del vaiko netekties,ir kad jis buvo be nuotaikos.Ar jus taip darytumet?As tai tiktrai ne wub.gif Kazkaip nematyciau reikalo kazkam aiskintis,kad as blogos nuotaikos. wub.gif Nu tikrai,buna gi visko,bet kad atsiprasinet kaimynu uz tai,kad buvo suruges...Siaip tai jos visada islipa is masinos su sypsena,ateina pas mus,pakalbina,papasakoja,kaip musu visteles gyvena,pasijuokiam ir einam dirbt visi.Nu si karta to nebuvo.Tiesa as dar juos buvau sutikus pardej toj prie atlieku sandeliavimo kur rasiau,ji sypsojosi,sako pati geriausia sodininku parduotuve,o jis nei bu nei me.Nu galvoju gal ko pyksta,bet kalta nesijauciau,tai ir nieko nesakiau...Man tai pirma kart gyvenime,kad zmogus atsiprasinetu nei uz ka.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 19, 12:02)
Labas rytas, 4u.gif

nu taip,Lietuvoj uzeis geri orai UKejuj lietus.Lijo visa nakti,lyja ir ryte .Nors 14 silumos,nesalta.Vienais metais buvo nuostabi vasara,lijo naktim,kaitino dienom.Augo viskas nuostabiai.
Aciu uz kavyte,radau ir sau,bet Dusia bus isderus,anksciau keliasi. biggrin.gif
Turiu labai mandagu,idomu savo sodo kaimyna.Rasiau,kad ju vaikelis ateme sau gyvybe 15m geguzes pradzioj atrodo,tai va,uzvakar jis buvo sode su zmona,darbavosi,ruose kuolus kazkokius,paklausiau kam,ji atsake agurkams,jis isvis nekalbejo,buvo piktas kazkoks ar nuliudes,truputi jie ten pasibare sode,ji kazko norejo,jis pasake,kad tai netiks garsiai,tai mes net nesikisom,nesnekinom daugiau,darem savo darbus.Paskui jis kalbejo telefonu,paskui isvaziavo kazkur,gryzo mes isvaziavom ir tiek ziniu.
Ryte ateina zinute,kad jis atsipraso musu uz savo bloga elgesi kaip kaimynas,paaiskina,kad yra daug reikalu,daug liudesio del vaiko netekties,ir kad jis buvo be nuotaikos.Ar jus taip darytumet?As tai tiktrai ne wub.gif Kazkaip nematyciau reikalo kazkam aiskintis,kad as blogos nuotaikos. wub.gif Nu tikrai,buna gi visko,bet kad atsiprasinet kaimynu uz tai,kad buvo suruges...Siaip tai jos visada islipa is masinos su sypsena,ateina pas mus,pakalbina,papasakoja,kaip musu visteles gyvena,pasijuokiam ir einam dirbt visi.Nu si karta to nebuvo.Tiesa as dar juos buvau sutikus pardej toj prie atlieku sandeliavimo kur rasiau,ji sypsojosi,sako pati geriausia sodininku parduotuve,o jis nei bu nei me.Nu galvoju gal ko pyksta,bet kalta nesijauciau,tai ir nieko nesakiau...Man tai pirma kart gyvenime,kad zmogus atsiprasinetu nei uz ka.

Luety žmogus atsiprašė o reiškia yra už ką širdį spaudė jam... gerbiu tokius žmones....
Oi labos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 gegužės 2022 - 10:54
Man tai keista ,kad luety iki siol nesiasimiliavo.As trecioje dienoje ismokau sypsotis,atsiprasinet uz\ viska ir net cia ,kur gyvenu dabar dar tai darau automatu.Tiesa cia uz\ tai gaunu rekt ,ko dantis siepiu.Kaip ir Lietuvoje ,beje.
Bet tai taip miela,nuosirdz\iai miela,neturi prasmes ,bet miela.
O kai britai drista but su tavim nemandagus, tada reiskia tave pripaz\ino visuomenes nariu,toks vat paradoxas.
O siaip jau gyvenimas koks idomus pasidare ,tai neklauskit.Net sugyventinis amerikietis,airiu kilmes jau aiskinosi ,kad jis ne rusas.O as ,kad ne ruse,ne ukrainiete ir ne is etiopijos.Cia rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 19, 09:53)
Luety žmogus atsiprašė o reiškia yra už ką širdį spaudė jam... gerbiu tokius žmones....
Oi labos smile.gif

As suprantu,gerbiu ir tikrai tai buvo malonu ir netiketa.As kreipiausi i savo sazine ir tikrai ji man atsake,kad taip nebutu darius,nebutu rasius jokiu atsiprasymo zinuciu bigsmile.gif Tiesiog mano nuotaika yra mano reikalas.Negi dabar atsiprasinesiu visu,kad esu ne nuotaikoj.O,bet,taciau...

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 19, 10:01)
Man tai keista ,kad luety iki siol nesiasimiliavo.As trecioje dienoje ismokau sypsotis,atsiprasinet uz\ viska ir net cia ,kur gyvenu dabar dar tai darau automatu.Tiesa cia uz\ tai gaunu rekt ,ko dantis siepiu.Kaip ir Lietuvoje ,beje.
Bet tai taip miela,nuosirdz\iai miela,neturi prasmes ,bet miela.
O kai britai drista but su tavim nemandagus, tada reiskia tave pripaz\ino visuomenes nariu,toks vat paradoxas.
O siaip jau gyvenimas koks idomus pasidare ,tai neklauskit.Net sugyventinis amerikietis,airiu kilmes jau aiskinosi ,kad jis ne rusas.O as ,kad ne ruse,ne ukrainiete ir ne is etiopijos.Cia rimtai.

Sita zinute ir jos aptarimas dar nereiskia,kad as NESIASIMILIAVAU,koks keistas zodis biggrin.gif
As labai komunikabili su visais,ir daznai gaunu velniu nuo savo suvalkiecio,kad perdaug bendrauju.As sypsausi,uzjauciu,gerbiu kalbinu visus kas nori su manim kalbet.Man nera blogu kaimynu,o jei kas ir nepatinka,tai tik man,ir as nutyliu.Lenkui pasakau,kad jo kompostas smirdi ir mane veikia blogai mano plote,paprasau jo,kad jis issirautu zydincias piktzoles,kurios tuoj sukraus pukus ir pasklis,nes jis neskiria zoliu nuo geliu biggrin.gif ,ir tai graziai ,draugiskai,kad neizeist.Su anglais,jei nori sneket,sneku,jei matau,kad ne tai tik how do you do ir viskas,dar oras grazus ar nelabai,bet bus ryt grazus.Kas nori bendraut,mane zino,patys ateina i soda.Su namu kaimynais ir gi puiku is vienos balkono puses moteriske labai zibinanti akis i MB biggrin.gif ,tai pasijuokiam,is kitos -italu pora,senai anglijoj gyvenantys turintys apacioj kavine,vakarais megaujames balkone saules laida.Viskas ok su manim ir su mano kaimynais,as tik buvau sokiruota,ant kiek zmogus aukstos erudicijos,kad raso zinute,atsipraso,kad buvo ne nuotaikoj ir su manim nenorejo kalbet.Sutikit,nedaug yra tokiu kuriom taip nutike buvo,arba nei vienos.Man per mano amzeli,pirmi tokie.Gerbiu be galo,pagatava isbuciuot ,ismyluot,kad tik palengvint ju skausma del vaikelio netekties,bet kartais visa tai pasakyt trukdo kalbos barjeras,Atrodo gerai kalbu angliskai,bet vistiek zogziu pritruksta issakyt jausmus.
Aiskintis niekam dar neteko,pas mus Ukr mazai arba musu mieste isvis nera.Uk sunkiai juos isileidzia,tik apskundus aukstesnei palatai borios sprendima neisileist,kazkokias salygas palengvino jiems,bet jie ir taip nesiverzia cia.Rusu yra,bet as netriu savo aplinkoj.Cia gal didesne toliarancija rusams,nezinau,nera ispuoliu .Tik maciau blmininkai pradzioj karo kazkokio rusu oligarcho nama Londone buvo uzeme,lipo ir balkona,kabino plakatus,daze ukr spalvom sienas.Zodziu marazmo netruksta.Dabar aprimo.
O Bulgarijoj vakar ziurejau plauna ukru nupeckiotus paminklus,o nevercia ju.Pagarba.Be to as pasiklausau Plameno,ar kaip jis ten,buves bulgarijos praim ministras.Gana idomios jo izvalgos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 gegužės 2022 - 11:47
Jei kam įdomi mano nuomonė tai visus paminklus tarybų kariams nuimčiau ... Ką galų gale prisiruošė padaryti Lenkija.
Tarybų sajunga, kuri pradėjo antrą pasaulinė karą patampa išvaduotoja ? Būkim biedni ir teisingi ir mokykim vaikus istorijos . Jau pora savaičių pro mano sodybą vis zuja okupantų kariuomenė (NATO) - matyt mokymai ? Daug vokiečių , gal ukrainiečius moko ? Kelias nuo Žaslių iki mano kaimo asfaltuotas , bet be ribožeklių... Kiek žinau tokie keliai palikti kariuomenei. Matyt važinėja Gaižiūnai , Rukla , Pabradė. O aš čia svaigstu pasilėspiu nuo karo kaime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety , dėl atsiprašymo ... Man tai tikrai yra taip buvę. Darbe ir ne kartą...
O ar pačiai teko ? Gal tik savoj šeimoj .
Atsakyti
Istorija raso tie ,kas laimi.Patinka tau tai ar ne ,dusia.As maciau ,kaip is ruklos 1991 pro z\aslius kraustesi lauk raudonoji armija.Dabar tu stebesi kaip melynoji atsikrausto.
O jei turkija iseis is nato ,atsiskraustys musulmonai,taigi ,merhaba ,habibi.
Papildyta.Ne karo bijokit ,o pokario.Sumaisties ,smutnoje vremia vadinamo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 gegužės 2022 - 15:18
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 05 19, 16:04)
Istorija raso tie ,kas laimi.Patinka tau tai ar ne ,dusia.As maciau ,kaip is ruklos 1991 pro z\aslius kraustesi lauk raudonoji armija.Dabar tu stebesi kaip melynoji atsikrausto.
O jei turkija iseis is nato ,atsiskraustys musulmonai,taigi ,merhaba ,habibi.
Papildyta.Ne karo bijokit ,o pokario.Sumaisties ,smutnoje vremia vadinamo.

o kas laimėjo?
TSSR sakė kad jie smile.gif Nors baba visada sakė , kad be Amerikos koncervų niekaip nebūtų laimėję tongue.gif
Amerikonai sako kad jie?
Britai sako , kad jie ?
Ir pergalės diena gegužės 8 . O gegužės 9 Stalino pergalės diena biggrin.gif realiau pralaimėjimo biggrin.gif
Svetima kariuomenė nuo stojimo į NATO pas mus . Šį pavasarį tik didelis aktyvumas... Yra dėl ko . Praėjsuį sekmadienį pratybos su aviacijos palaikymu buvo ... Jokios ramybės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 gegužės 2022 - 15:38
O kokia dar armija gali but jei ne svetima.Savos gi nera ,kaip paaiskejo.Is temos vaiku tik mano dukra eitu kariaut.Nors pagimde sunu,kaip ir moteriska pareiga atliko.Bet atliktu ir vyriska.Nes lygios teises Tai ir pareigos vienodos..O daugiau heroju kaz\kaip nemaciau.Todel ir armija svetima.Buk biedna,bet teisinga.Nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 gegužės 2022 - 15:43