Dusiuk ne lietuviškas o amerikonas. Nerandu straispnio.
Mukut nesvarbu
Labas rytas,
nieko as neisejau pailset ir ne paluzau,dar nesu sukriosusi tiek,kad mane nuverst,palauzt.Skaiciau jusu diskusijas ir neturejau ka pasakyt jusu diskutuojamose temose,tai tik paskaiciau.
Gamtos stichija netoli musu.Valencija nuo musu 80km i pietus,o kaimai,kurie nukentejo,dar apie 5-6km pieciau.O ir lietus baigesi musu regione Siaip TV cia rodo tuos ivykius 24/7 non stop.Dalyvavom labdaros akcijoj,rinko maisto,rubu musu miesteli,tai nesem maisto.
Taupau interneta,turiu dar kt reikalu.Gyva,tvarkoj,jei kam rupi.
download (5).jpg 278,72KB 0 Parsiųsta kartų
Čia šiaip, mano lapkritinis vaizdelis. Ingrida, tokių dar matai? Pagrybauji?
Dusia, jei kalbi apie mano asmenį, aš piktinausi ir konservatorių š, jei skaitei mūsų diskusijas, kai atostogavai. Aš apskritai prieš š, kokioj saujoj jis bebūtų.
O šiuo atveju buvo kalbama apie moteris. Kad moteris turėjo būt valdžioj, bet atsisakė. Refleksija į Mukos išvestą sąsają apie moteris valdžioj ir karo tikimybę.
Kukuska07 žinok jau geriau su robotuku.
Luety nu ačiū die viskas tvarkoje tavo padangėje
Dusia pritariu, kad tik kitoj saujoj. O tu nors vieną konservatorių matei patenkintą ir kuris negasdina.... aš ne ....na gerai, tiek to dar nesutikau.
O jei kuo ilgiau nesusitartų ir valdžios nebūtų būtų tobula
PS, konservatoriai skėtinė partija ? Kaip jie sugeba išlaikyti dešiniuosius pas save nesuprantu ... Na tuos tikrus konservatorius ?