Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusiuk ne lietuviškas o amerikonas. Nerandu straispnio. 

Mukut nesvarbu  :4u:​ 

Atsakyti

Bet partija į laimėjimą atvedė.

Jei melu pagrįstas vedimas vadinamas laimėjimu, tuomet taip. 

Atsakyti

Svarbu faktas o ne priemonės kaip tai pasiekta. Moteris atvedė, o kam paliks čia jau kita moralinė dalis. 

Atsakyti

Labas rytas,

nieko as neisejau pailset ir ne paluzau,dar nesu sukriosusi tiek,kad mane nuverst,palauzt.Skaiciau jusu diskusijas ir neturejau ka pasakyt jusu diskutuojamose temose,tai tik paskaiciau.

Gamtos stichija netoli musu.Valencija nuo musu 80km i pietus,o kaimai,kurie nukentejo,dar apie 5-6km pieciau.O ir lietus baigesi musu regione Siaip TV cia rodo tuos ivykius 24/7 non stop.Dalyvavom labdaros akcijoj,rinko maisto,rubu musu miesteli,tai nesem maisto.

Taupau interneta,turiu dar kt reikalu.Gyva,tvarkoj,jei kam rupi. :D  :4u: 

Atsakyti

Dekui merginos už komentarus, na teks jaučiu išsinuomot ta robotą ir patestuot, galvoju jei kartą per mėnesį robotas pabrūžins kad ir ne idealiai, vis bus geriau, nei du kart per metus, nu žiūrėsiu 

Atsakyti

Va ir Luety prisidavė, super, kad gerai. Kaip pas jus jūra, švari? Ten kur buvau tai pilna bambukų, apelsinų ir persimonų vandeny ir pliaže buvo

Atsakyti

Luety, aišku, kad rūpi. Vis pagalvoju apie jus ir dar vienos bičiulės šeimą. Bet jie Malagoj.

Absoliučiai baisuma, kad dabar vyksta.

Muka, tai ir rašiau, kad taip, tokiu atveju,- sutinku. Bet mane gąsdina tai.

Atsakyti

Retorinis klausimas - kodėl  tik konservatorių rinkėjai piktinasi dėl ponios B  "apgavystės" ?  Nemačiau pasipiktinusių tiesioginių rinkėjų ? 

Mano nuomone tas pat * tik kitoj saujoj. Švelniau mus *

Atsakyti

Priedas  download (5).jpg   278,72KB   0 Parsiųsta kartų

Čia šiaip, mano lapkritinis vaizdelis. Ingrida, tokių dar matai? Pagrybauji?

Atsakyti

Kukuska07 žinok jau geriau su robotuku.

Luety nu ačiū die viskas tvarkoje tavo padangėje  :4u: 

Dusia pritariu, kad tik kitoj saujoj. O tu nors vieną konservatorių matei patenkintą ir kuris negasdina.... aš ne ....na gerai, tiek to dar  nesutikau. 

Atsakyti

Dusia, jei kalbi apie mano asmenį, aš piktinausi ir konservatorių š, jei skaitei mūsų diskusijas, kai atostogavai. Aš apskritai prieš š, kokioj saujoj jis bebūtų.

O šiuo atveju buvo kalbama apie moteris. Kad moteris turėjo būt valdžioj, bet atsisakė. Refleksija į Mukos išvestą sąsają apie moteris valdžioj ir karo tikimybę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Šiandien[/b!], 10:55

Kukuska07 žinok jau geriau su robotuku.

Luety nu ačiū die viskas tvarkoje tavo padangėje  :4u:

Dusia pritariu, kad tik kitoj saujoj. O tu nors vieną konservatorių matei patenkintą ir kuris negasdina.... aš ne ....na gerai, tiek to dar  nesutikau. 

O jei  kuo ilgiau nesusitartų ir valdžios nebūtų būtų tobula  :P

PS, konservatoriai skėtinė partija ? Kaip jie sugeba išlaikyti dešiniuosius pas save nesuprantu ... Na tuos tikrus konservatorius ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 10:57