Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bet va aš ir dabar sirgdama, labai minimaliai mėsos galėjau valgyt. Ir MB.

Dabar jau paskutinę savaitę valgau po truputį.

kaip jaučiatės? Maip taviškis?

Atsakyti

kaip jaučiatės? Maip taviškis?

Aš jau sveika, MB dar pakosėja, bet jau geriau. Šiandien baigia gerti antibiotikus, ryt jau eis į darbą. 

Atsakyti

Aš jau sveika, MB dar pakosėja, bet jau geriau. Šiandien baigia gerti antibiotikus, ryt jau eis į darbą. 

smagu girdėt  :4u:​ 

Atsakyti

Manęs nėščios nei karto nepykino, jaučiausi puikiai su abiem vaikais, valgiau viską. Ypač norėdavau obuolių. Po kg per dieną surydavau

Atsakyti

Ingrida, nenunešė namuko tie vėjai, nepadarė žalos? Raseinių, Kėdainių rajonuose labai daug išvartytų medžių su visais šaknynais. Trakuose buvom penktadienį, taip baisiai miškai neatrodė pravažiuojant, nors ir ten ruožais buvo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 04, 12:20)
<p>Ingrida, nenunešė namuko tie vėjai, nepadarė žalos? Raseinių, Kėdainių rajonuose labai daug išvartytų medžių su visais šaknynais. Trakuose buvom penktadienį, taip baisiai miškai neatrodė pravažiuojant, nors ir ten ruožais buvo.</p>

Ir maldą sukalbėjau per vėjus.Bijojau labiausiai,kad kamino kubilo nenuštų.Juk iškeltas aukštokai.Ačiū dievui,praėjo.Terasos šviestuvo gaubtus nunešiojo,šiandien dar rinkau,radau žolėje.Kėdes nukėliau nuo terasos,man kai vėjai labai bijau,kad nenustumtų į langus.Ryte vis bijodavau roletus pakelti,ką nulaužė,ką išrovė,bet laimingai baigėsi.Šiandien net keista,kaip ramu. wub.gif
Atsakyti

Aš tai labiausiai bijau dėl avilių , kad vėjas neišvartytų. Bet mus kažkiek saugo miškelis iš vakarų pusės. Pristabdo vėjus.

Mane nėščią  į ligoninę porą sykių uždarė, lašelines statė. Su dukryte. Su sūnumi jauna buvau , kantrybės daugiau turėjau. Toksikozė baisi būdavo. Vanduo nespėdavo sušilti pilvelyje.  Ir pilvo raumenis skaudėdavo nuo viaukt... 

PS, mane pykindavo vakarais. Jei dar ryte kažką galėdavau suvalgyti , tai jau nuo pietų nieko. O vakare tąsymas kol užmiegu. Iki kokių 4 mėn. O paskui tik storėjau .

Atsakyti

Kaune dar stiprokas vėjas, na bet ne toks, tik tiek, kad saulė ridinėjasi - graži diena. Medžių lapus per dieną bemaž nuplėšė.

Šilainių parke tai biotualetai aukštyn papais gulėjo.

Atsakyti

Mes sode paskutinį kart nupjovėme žolę ir dar kartu lapus sugrėbėm :) nes tik ažuolas liko su lapais, na žinoma ir vaismedžių vilkūgliai, tačiau MB juos vistiek genės.

Na pradžioje nėštumo labai nukrito svoris, bet ne dėl toksikozės, bet, kad visai valgyti nenorėjau. Ligoninė, lašelinės, namai ir vėl ligoninė lašelinės beveik visas nėštumas toks....

Atsakyti

Muka, nuostabu, kad po langais ąžuolas šįmet gražiai nugelto, nurudo, o dabar ir nusirengė. Nes taip iki pavasario pamažu lapai krisdavo. Ir kaip ilgai liepos žaliavo  :wub:​ 

Atsakyti

na nematau aš to ąžuolo :(, kaimynai vis grąsina kirsti, o jis iš senų savininkų palikimas buvo gyvatvorėje. Ir jis dar su lapais :)

Atsakyti

Tai tikiu, kad pas tave dar su lapais. Aš stebiuosi, kad pas mus jau be jų. Nes visą žiemą dar po trupinį krisdavo.

Mano tetos ir dėdės kapas po didoku ąžuolu. Aš prižiūriu. Tai tų lapų būdavo ilgiausiai, nešam ir nešam maišais su MB iki nauja lapija atsiranda. Šeštadienį nežinau kiek maišų išnešėm. Dar yra šiek tiek, bet didžiąją daugumą vėtra nuplėšė.

Atsakyti