Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Vištienos su brendžiu paštetą  esu gaminusi ne kartą. Jis gaunasi tepamas, o aš duonos praktiškai nevalgau .  Be to  aš norėjau kitokios tekstūros ir ne vištienos. 

Mes vakar nuvažiavom iki kaimo, daržoves susikrovėm ir namo. Vėjas gūsinis , nemiela.

Atsakyti
Ingrida neturiu pasirinkimo, kitas savaitgalis uosvijon bus vaziuojamas.
Dusia aa dar duonos neatsivalgau į mesa net žiūrėt negaliu, bet duona tik Rugelis, kita irgi neskanu .
Atsakyti
Mukute , o tu zuvi valgai? Bala nemate tos mesos, tada bent zuvies kas diena po kokius 400 gramu suvalgyk.Kokiai osteoporozes profilaktikai dar geriau.Dar reikia raugintu kopustu ir raugintu papriku valgyt, vitaminai K ir C lengvo pasisavinimo.
Atsakyti

Ingrida neturiu pasirinkimo, kitas savaitgalis uosvijon bus vaziuojamas.
Dusia aa dar duonos neatsivalgau į mesa net žiūrėt negaliu, bet duona tik Rugelis, kita irgi neskanu .

Mukute  :4u: 

Toks laiko tarpas.

Mudu su MB jau planuojamės priešuždegiminės mitybos laikotarpį. 

Atlaikėm egzotinę kelionę , nesulūžom... Tai reikia padėkot sau.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 03, 10:36)
Mukute , o tu zuvi valgai? Bala nemate tos mesos, tada bent zuvies kas diena po kokius 400 gramu suvalgyk.Kokiai osteoporozes profilaktikai dar geriau.Dar reikia raugintu kopustu ir raugintu papriku valgyt, vitaminai K ir C lengvo pasisavinimo.

Nea ir į žuvį negaliu žiūrėti verysad.gif va raugintu kopūstų noriu labai smile.gif tiesa menkės kepenėlių labai noriu ačiū draugam, gavau dovanu iš norges smile.gif
Aha toks vaikščiojimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 lapkričio 2024 - 13:17

Aš kai nėščia buvau, negalėjau kaip Mukutė nei pažiūrėt į mėsą ir žuvį. Užtat ikrus valgiau šaukštais. Gal čia hormonai taip sužaidžia?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su trečia norėjau plikytus pyragaičius su kremu,glaistyti sūreliai užgeriant grietinėle pačia riebiausia.Dar ir po gimdymo savaitę norėjau. ax.gif
Atsakyti

Gal ir hormonai....

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti

Labos,

Man tai visokia mėsa tinka.

Vaikščiojimas mano sudėtingas buvo, pirmus keturis mėnesius ištisai pykina, paskui ištisai alkana.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Vakar[/b!], 09:33

Sveikutės,

aš galėjau tik bulves, šviežių kopūstų sriubą valgyt ir dešreles. Dar kelis rūgščius vaisius. Taip 7 mėnesius. Kelis likusius šiek tiek žuvies, mėsos.

Bet va aš ir dabar sirgdama, labai minimaliai mėsos galėjau valgyt. Ir MB.

Dabar jau paskutinę savaitę valgau po truputį.

Kokia graži diena, o vakar baisuma buvo Raseinių ir Kėdainių rajonuose.

Atsakyti

Pou ar MB jau pasveiko?

Luety , kaip Tavo MB ? Jau sveikas kaip ridikas?

Atsakyti

Vaikščiojimas mano sudėtingas buvo, pirmus keturis mėnesius ištisai pykina, paskui ištisai alkana.

o mane pykino visą laiką iki pat gimdymo.  Numečiau virš dvidešimt kg. Bet išskyrus pykinimą jaučiausi puikiai, organizmui panašu kad nieko netrūko net ir negaunant mėsos/žuvies. Gal čia tie ikrai visko, ko reik, turėjo? Vaikeliukas 4,5 kg gimė. Visi pirkti drabužėliai naujagimiui per maži buvo ))))

Atsakyti