Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda, kaip vėjukas prie jūros?

Atsakyti

Anidanda, kaip vėjukas prie jūros?

Didelis. Bet man atrodo rimsta biski, dieną didesnis buvo. Jūra tiesiog riaumojo

Atsakyti

Mes kur stovyklaujam, kainynai kai kurie atsiveža šunis: didįjį pudelį, škotuką ir mažylį pudekį. Didelis nuostabus šuo, tiesiog tobulas. Škotukas neklaužada. O va mažiukas pudeliukas neklauso šeimininkų visiškai, loja ant visko, visur žymi teritoriją ir viską ėda. Mes tai nieko neduodam, nes žinom apie jį, ir šiukšles atsakingai renkam, bet jei nulekia į tolimesnes stovyklavietes - prisišūdeliauja. Neduodam nieko, nes žinom, kad vemia ir viduriuoja.

O apie mažąjį pudeliuką ir aš labai galvojau. Nu bet jei  toks būtų, tai šakės. Ramybės jokios. Bet gražuolis.

Aš taksiukę laikiau.

Oras baisus, vėjas gūsingas, daug medžių prikritusių, lietus merkiantis buvo.

Atsakyti

Šuns charakteris yra biski loterija. Nzn kas išaugs is to leliuko šuniuko. Nu kaip ir su vaikais gi 🤣

Atsakyti

MB atgabeno is savo medžioklės būrelio visą dėžę briedienos ir šernienos konservu. Gal turit idėjų kaip čia juos valgyt, gal įmanoma ką nors pagamint 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 19:48

Pou, jei dėl to, kad neklauso - tai tiesiog neišauklėtas. Jie protingi šunys, lengvai dresuojami.  Jei įsigysit, mokysit ir elgsis kaip išmokysit. Bet gudrūs baisiai. Nukniaukt ką nors visad pasiruošę ))

Atsakyti

Anidanda, gal su bulvėm karštom tie konservai tiktų? 

Esu pirkus koldūnus su stirniena, ir žalią šuniui perku. O va konservų neteko.

Atsakyti

Saintlina, su dresavimu pas mus būtų liūdnai- laiko neturim visai :(

Anidanda, aš tik nat bulvių karštų moku užleisti- stovyklos maistas.

Atsakyti

Šuns charakteris yra biski loterija. Nzn kas išaugs is to leliuko šuniuko. Nu kaip ir su vaikais gi 🤣

Jei pirkt iš veislyno, veisėjai pasako kurio šuniuko koks temperamentas. Matosi jiems kuris aktyvus, kuris ramesnis, kuris išdaigininkas. Ir į tėvus reik žiūrėt. Ir, aišku, į veislę. Vis tiek mopsas niekad nebus toks kaip pudelis ir pan. 

Atsakyti

Nu vat ir aš tik ant bulvių ir makaronų užleisti turiu fantazijos 🤣

Atsakyti

Jei pirkt iš veislyno, veisėjai pasako kurio šuniuko koks temperamentas. Matosi jiems kuris aktyvus, kuris ramesnis, kuris išdaigininkas. Ir į tėvus reik žiūrėt. Ir, aišku, į veislę. Vis tiek mopsas niekad nebus toks kaip pudelis ir pan. 

Kažkiek matosi, bet vistiek gali būti ne visai tai, ko tikėjaisi. Tad geriau per daug ir nesitikėti 

Atsakyti

Saintlina, su dresavimu pas mus būtų liūdnai- laiko neturim visai :(

pasivaikščiojimams gi laiko rastumėt? Tai ir dresavimui taip pat. 

Atsakyti