Kruopiukas.
Nu bet tikrai mano kūda katė daugiau nei dvigubai svėrė.
Kokios įdomios peripetijos nutinka
Man šunys patinka, bet pati norėjau tik aviganio. O dabar nenorėčiau jau jokio kito, tik kolio. O va katę laikyčiau bet kokią.
AI kad visi šunys yra šunys. Kokio dydzio ar veislės bebūtų, jie vistiek tampa mūsų kūdikiais 😄. Su exu kai gyvenom, augino Maskvos sargybini. Tai milžinė kalė buvo, bet vistiek kūdikis, prisirišimas, meilė šeimininkams panašūs. Proto irgi tiek pat 😆
Va visokių senų foto su savo gyvūnais radau
AI kad visi šunys yra šunys. Kokio dydzio ar veislės bebūtų, jie vistiek tampa mūsų kūdikiais 😄
Aišku, kad taip aš irgi sakau - vaikas ))
Bet vistiek renkiesi veislę pagal kažkokius kriterijus. Pagal grožį, protą, instinktus, aktyvumą, inteligenciją ir pan.
Turėjau dalmatiną kai mergelė šiaip sau momentinio nežinau ko kresteltas nupirko. Aišku, labai mylėjom, bet medžioklinio šuns daugiau nesirinkčiau nė už ką. Tai jau antrą šunį rinkausi ilgai ir daug info knisdama.
Dabar jau irgi vis pagalvoju apie antrą šunį, ir jau atidžiau renkuosi, pvz jau metus seku pudeliu grupę fb. Tai atrodo turėtų būt puikus šunys, yra ir mažų, nesiseria, lb protingi, ne agresyvūs. Tik matau turi dažnas alergijų maistui, visokių apetito problemų. Tai nzn, dar galvoju. Dar gal reikėtų jorkais pasidomėti.
Pudeliai turi vieną savybę, kurios kažkaip nelabai šeimininkai nori rašyt - renka visas šiukšles ir ėda. Viską ką randa.
O šiaip gudrūs šunys tikrai. Ir labai aktyvūs. Dėl agresyvumo - yra agresyvių. Bet čia aš tarp tų didžiųjų pastebėjau.
Aplink daug pudeliukų visokio dydžio, tai kažkokiom problemom su maistu ar alergijom nieks nesiskundė.