Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kruopiukas. wub.gifwub.gif

Nu bet tikrai :) mano kūda  katė daugiau nei dvigubai svėrė.

Atsakyti

Kokios įdomios peripetijos nutinka  :wub:

Man šunys patinka, bet pati norėjau tik aviganio. O dabar nenorėčiau jau jokio kito, tik kolio. O va katę laikyčiau bet kokią.

AI kad visi šunys yra šunys. Kokio dydzio  ar veislės bebūtų, jie vistiek tampa mūsų kūdikiais 😄. Su exu kai gyvenom, augino Maskvos sargybini. Tai milžinė kalė buvo, bet vistiek kūdikis, prisirišimas, meilė šeimininkams panašūs. Proto irgi tiek pat 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 14:54

Nu bet tikrai :) mano kūda  katė daugiau nei dvigubai svėrė.

Ieškau jo foto, įdėsiu jei rasiu

Atsakyti

Va visokių senų foto su savo gyvūnais radau

Pridėta:

Atsakyti

Senbernaras kardinaliai skiriasi nuo dabartinio :) ar ten Maskvos sargybinis?

Jau perskaičiau, kad antras variantas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 16:18

Aha, Maskvos sargybinis. Lb gero būdo ji buvo, meili, neagresyvi, draugiška su visais. Tik nedresuota praktiškai buvo, tai neklausydavo daznai😄,tokia biski laukinė, nes gyvenom sodyboj vienkiemyje, kur ji laisva lakstė. Gavau ją dovanų nuo vieno olando draugo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 16:27

AI kad visi šunys yra šunys. Kokio dydzio  ar veislės bebūtų, jie vistiek tampa mūsų kūdikiais 😄

Aišku, kad taip :) aš irgi sakau - vaikas ))  

Bet vistiek renkiesi veislę pagal kažkokius kriterijus. Pagal grožį, protą, instinktus, aktyvumą, inteligenciją ir pan. 

Turėjau dalmatiną kai mergelė šiaip sau momentinio nežinau ko kresteltas nupirko. Aišku, labai mylėjom, bet medžioklinio šuns daugiau nesirinkčiau nė už ką. Tai jau antrą šunį rinkausi ilgai ir daug info knisdama. 

Atsakyti

Kriterijai buvo tik du, kuo mažesnis ir neplaukuotas kiek įmanoma. Jis užaugo kartu su mano jaunėliu, vienam vežimėlyje veziodavau abudu, nes abu vienu metu buvo kūdikiai 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 16:30

Dabar jau irgi vis pagalvoju apie antrą šunį, ir jau atidžiau renkuosi, pvz jau metus seku pudeliu grupę fb. Tai atrodo turėtų būt puikus šunys, yra ir mažų, nesiseria, lb protingi, ne agresyvūs. Tik matau turi dažnas alergijų maistui, visokių apetito problemų. Tai nzn, dar galvoju. Dar gal reikėtų jorkais pasidomėti.

Atsakyti

O tada aš apskritai neplanavau šuns, tiesiog lb patiko man ta kliento šuniuke ir aš užsimaniau tokio paties draugo. Na ir tada supratau, kad be šuns niekada daugiau negyvensiu 😁

Atsakyti

Pudeliai turi vieną savybę, kurios kažkaip nelabai šeimininkai nori rašyt - renka visas šiukšles ir ėda. Viską ką randa. 

O šiaip gudrūs šunys tikrai. Ir labai aktyvūs. Dėl agresyvumo - yra agresyvių. Bet čia aš tarp tų didžiųjų pastebėjau. 

Aplink daug pudeliukų visokio dydžio, tai kažkokiom problemom su maistu ar alergijom nieks nesiskundė. 

Atsakyti

Apie šiukšlių edima tai niekas nerašo, nu tikrai nelabai malonus bruožas 🫢

Atsakyti