Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Pou labai nediduke manau nepadarė jokio nuostolio smile.gif

Atsakyti

Labos smile.gif

Pou labai nediduke manau nepadarė jokio nuostolio smile.gif

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 18, 06:17)
Labas rytas,
Kavą palieku Luety . Čia ne kava, čia  maistas smile.gif o rytais man valgyti nesinori  tongue.gif
Kažin buvo šalna mano krašte rimta ar nerimta? Rytoj nuvažiuosiu pamatysiu .
Jei nerimta viskas išgyveno , jei rimta susipirksiu daigus ... Ko tik gyvenime nebūna smile.gif
Ingrida, pavydžiu Tau šilumos , saulės , maudynių ...
Žinoma jau senatvė , nebe taip mėgstu maudytis kaip vaikystėje . Bet šiltoje jūroje kaifas smile.gif

Labas rytas, 4u.gif
ot drauge,palieka man"maista",kad as storeciau toliau.Is principo neimsiu,pasidarysiu savo. biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus silta ve,bet ne tiek kiek vakar,si ryta tik 14 silumos.
MB isleidziu i soda,nes as neturiu nieko skubaus ten daryt,tai kiek apsvarinsiu namus.
Vargsiukes,tos salnos tiek ilgai kankina sodininkus.O sako klimato atsilimas...
Atsakyti
Luety virtuali kava į kūną neina 4u.gif Geriau gerk Ingridos biggrin.gif
Vaje kokia nesąmonė yra Lietuvos draudimas... Jie man žalą kompensuoja, dėl mašiniuko . Bent jau atsigrojau , aš taigi moku būti bjauri tokiose įstaigose . Super mandagiai bjauri . Su serviso vyrais nutarėm ratlankio nedažyti , nes skirsis nuo kitų 3. Tai teko prašyti , kad žalą už ratlankį pravestų į sąskaitą ... O draudimas su manimi kaip su žiopla baba biggrin.gif . Pasismaginau . Talant niprapjoš .

Saintlina - Lesiaus grožio net prastos kokybės nuotraukomis nepaslėpsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dievo dovama biggrin.gif
Atsakyti
Oi Lietuvos draudimas,kažkada,kai dar privatūs draudimai tik prasidėjo,kiek mūms yra gerai kompensavę..........Ir už sodybą ir už mašinas.Paskui išpuiko,subrango,dabar draugaujame su kitais. biggrin.gif O kainos visuose kaip skiriasi įmokų. bigsmile.gif
Tokį gerą filmą pradėjau žiūrėti Trigger,negaliu išvažiuoti. mirksiukas.gif Reikia sodybon užsukti ir gerai palaistyti šiltnamius.Tada pas vaikus nakvynės. mirksiukas.gif
Įdomu su mezginiu praleis ar ne?Kiek esu skridųsi,visi stebisi,kaip aš praeinu?Visada mezgu,laukiant skrydžio ir skrydžio metu. ax.gif Nieko rimto nesugalvoju,ką megzti,pasiėmiau plonų siūlų ir pradėjau šaliką.Tokį ale šalikiuką 1.5m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 18, 14:00)
Oi Lietuvos draudimas,kažkada,kai dar privatūs draudimai tik prasidėjo,kiek mūms yra gerai kompensavę..........Ir už sodybą ir už mašinas.Paskui išpuiko,subrango,dabar draugaujame su kitais. biggrin.gif O kainos visuose kaip skiriasi įmokų. bigsmile.gif
Tokį gerą filmą pradėjau žiūrėti Trigger,negaliu išvažiuoti. mirksiukas.gif Reikia sodybon užsukti ir gerai palaistyti šiltnamius.Tada pas vaikus nakvynės. mirksiukas.gif
Įdomu su mezginiu praleis ar ne?Kiek esu skridųsi,visi stebisi,kaip aš praeinu?Visada mezgu,laukiant skrydžio ir skrydžio metu. ax.gif Nieko rimto nesugalvoju,ką megzti,pasiėmiau plonų siūlų ir pradėjau šaliką.Tokį ale šalikiuką 1.5m. mirksiukas.gif

Ingrida, LD buvo apsidraudęs mano mašiniuko skriaudikas ax.gif mirksiukas.gif
Visada į keliones imu skaityklę... Į mašiną mezginį smile.gif Kiek domėjausi , metalinių virbalų gali ir nepraleisti . Imk bambukinius jei turi ... Bo FB skaičiau , kad virbalus kartais liepia išmesti smile.gif O jei brangūs ? Nebet kokius kinietukus pigiukus virbaliukus imčiau .

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 gegužės 2022 - 15:34
Grįžtu į mašiną susimokėjus už parkavimą, mama joje laukia ir sako: "Žiūriu aš einant į tave - vajėėėėė, kokia suplonėjus...". Ne vajė, sakau, bet truputį tai taip.
Luety, a girdž? Čia specijalnai dėl tavęs pasigyriau biggrin.gif. Tai tu su manim ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 17:37)
Grįžtu į mašiną susimokėjus už parkavimą, mama joje laukia ir sako: "Žiūriu aš einant į tave - vajėėėėė, kokia suplonėjus...". Ne vajė, sakau, bet truputį tai taip.
Luety, a girdž? Čia specijalnai dėl tavęs pasigyriau biggrin.gif. Tai tu su manim ar ne? biggrin.gif

Labą, o tik Luety kvieti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 15:37)

Su tavim,su tavim,judu po truputi.Sunku ziauriai,bet judu.
Visa diena tik ir skaitau apie svorio metima visokius klausimus sau aiskinuos. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 05 18, 18:47)
Labą, o tik Luety kvieti? mirksiukas.gif

Tai kad tau nereikia, tu ir taip nendrė rolleyes.gif

QUOTE(Luety @ 2022 05 18, 21:00)
Su tavim,su tavim,judu po truputi.Sunku ziauriai,bet judu.
Visa diena tik ir skaitau apie svorio metima visokius klausimus sau aiskinuos. ax.gif  ax.gif

Ką tu ten dar skaitai... Imi ir darai biggrin.gif Tik gal geriau vertingesniais būdais, nei grikių dieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 21:22)
Tai kad tau nereikia, tu ir taip nendrė rolleyes.gif
Ką tu ten dar skaitai... Imi ir darai biggrin.gif Tik gal geriau vertingesniais būdais, nei grikių dieta mirksiukas.gif

Dėkinga už nendrę bet greičiau balionas. biggrin.gif
Dalinkis tsis vertingais būdais.
Atsakyti