Labos
Pou labai nediduke manau nepadarė jokio nuostolio
Labos
Pou labai nediduke manau nepadarė jokio nuostolio
Ačiū!
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 18, 06:17)
Labas rytas,
Kavą palieku Luety . Čia ne kava, čia maistas o rytais man valgyti nesinori
Kažin buvo šalna mano krašte rimta ar nerimta? Rytoj nuvažiuosiu pamatysiu .
Jei nerimta viskas išgyveno , jei rimta susipirksiu daigus ... Ko tik gyvenime nebūna
Ingrida, pavydžiu Tau šilumos , saulės , maudynių ...
Žinoma jau senatvė , nebe taip mėgstu maudytis kaip vaikystėje . Bet šiltoje jūroje kaifas
Kavą palieku Luety . Čia ne kava, čia maistas o rytais man valgyti nesinori
Kažin buvo šalna mano krašte rimta ar nerimta? Rytoj nuvažiuosiu pamatysiu .
Jei nerimta viskas išgyveno , jei rimta susipirksiu daigus ... Ko tik gyvenime nebūna
Ingrida, pavydžiu Tau šilumos , saulės , maudynių ...
Žinoma jau senatvė , nebe taip mėgstu maudytis kaip vaikystėje . Bet šiltoje jūroje kaifas
Labas rytas,
ot drauge,palieka man"maista",kad as storeciau toliau.Is principo neimsiu,pasidarysiu savo.
Pas mus silta ve,bet ne tiek kiek vakar,si ryta tik 14 silumos.
MB isleidziu i soda,nes as neturiu nieko skubaus ten daryt,tai kiek apsvarinsiu namus.
Vargsiukes,tos salnos tiek ilgai kankina sodininkus.O sako klimato atsilimas...
Luety virtuali kava į kūną neina Geriau gerk Ingridos
Vaje kokia nesąmonė yra Lietuvos draudimas... Jie man žalą kompensuoja, dėl mašiniuko . Bent jau atsigrojau , aš taigi moku būti bjauri tokiose įstaigose . Super mandagiai bjauri . Su serviso vyrais nutarėm ratlankio nedažyti , nes skirsis nuo kitų 3. Tai teko prašyti , kad žalą už ratlankį pravestų į sąskaitą ... O draudimas su manimi kaip su žiopla baba . Pasismaginau . Talant niprapjoš .
Saintlina - Lesiaus grožio net prastos kokybės nuotraukomis nepaslėpsi Dievo dovama
Vaje kokia nesąmonė yra Lietuvos draudimas... Jie man žalą kompensuoja, dėl mašiniuko . Bent jau atsigrojau , aš taigi moku būti bjauri tokiose įstaigose . Super mandagiai bjauri . Su serviso vyrais nutarėm ratlankio nedažyti , nes skirsis nuo kitų 3. Tai teko prašyti , kad žalą už ratlankį pravestų į sąskaitą ... O draudimas su manimi kaip su žiopla baba . Pasismaginau . Talant niprapjoš .
Saintlina - Lesiaus grožio net prastos kokybės nuotraukomis nepaslėpsi Dievo dovama
Oi Lietuvos draudimas,kažkada,kai dar privatūs draudimai tik prasidėjo,kiek mūms yra gerai kompensavę..........Ir už sodybą ir už mašinas.Paskui išpuiko,subrango,dabar draugaujame su kitais. O kainos visuose kaip skiriasi įmokų.
Tokį gerą filmą pradėjau žiūrėti Trigger,negaliu išvažiuoti. Reikia sodybon užsukti ir gerai palaistyti šiltnamius.Tada pas vaikus nakvynės.
Įdomu su mezginiu praleis ar ne?Kiek esu skridųsi,visi stebisi,kaip aš praeinu?Visada mezgu,laukiant skrydžio ir skrydžio metu. Nieko rimto nesugalvoju,ką megzti,pasiėmiau plonų siūlų ir pradėjau šaliką.Tokį ale šalikiuką 1.5m.
Tokį gerą filmą pradėjau žiūrėti Trigger,negaliu išvažiuoti. Reikia sodybon užsukti ir gerai palaistyti šiltnamius.Tada pas vaikus nakvynės.
Įdomu su mezginiu praleis ar ne?Kiek esu skridųsi,visi stebisi,kaip aš praeinu?Visada mezgu,laukiant skrydžio ir skrydžio metu. Nieko rimto nesugalvoju,ką megzti,pasiėmiau plonų siūlų ir pradėjau šaliką.Tokį ale šalikiuką 1.5m.
QUOTE(IngridaB @ 2022 05 18, 14:00)
Oi Lietuvos draudimas,kažkada,kai dar privatūs draudimai tik prasidėjo,kiek mūms yra gerai kompensavę..........Ir už sodybą ir už mašinas.Paskui išpuiko,subrango,dabar draugaujame su kitais. O kainos visuose kaip skiriasi įmokų.
Ingrida, LD buvo apsidraudęs mano mašiniuko skriaudikas
Visada į keliones imu skaityklę... Į mašiną mezginį Kiek domėjausi , metalinių virbalų gali ir nepraleisti . Imk bambukinius jei turi ... Bo FB skaičiau , kad virbalus kartais liepia išmesti O jei brangūs ? Nebet kokius kinietukus pigiukus virbaliukus imčiau .
Grįžtu į mašiną susimokėjus už parkavimą, mama joje laukia ir sako: "Žiūriu aš einant į tave - vajėėėėė, kokia suplonėjus...". Ne vajė, sakau, bet truputį tai taip.
Luety, a girdž? Čia specijalnai dėl tavęs pasigyriau . Tai tu su manim ar ne?
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 17:37)
Grįžtu į mašiną susimokėjus už parkavimą, mama joje laukia ir sako: "Žiūriu aš einant į tave - vajėėėėė, kokia suplonėjus...". Ne vajė, sakau, bet truputį tai taip.
Labą, o tik Luety kvieti?
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 15:37)
Su tavim,su tavim,judu po truputi.Sunku ziauriai,bet judu.
Visa diena tik ir skaitau apie svorio metima visokius klausimus sau aiskinuos.
QUOTE(ate42 @ 2022 05 18, 18:47)
Labą, o tik Luety kvieti?
Tai kad tau nereikia, tu ir taip nendrė
QUOTE(Luety @ 2022 05 18, 21:00)
Su tavim,su tavim,judu po truputi.Sunku ziauriai,bet judu.
Ką tu ten dar skaitai... Imi ir darai Tik gal geriau vertingesniais būdais, nei grikių dieta
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 18, 21:22)
Tai kad tau nereikia, tu ir taip nendrė
Ką tu ten dar skaitai... Imi ir darai Tik gal geriau vertingesniais būdais, nei grikių dieta
Dėkinga už nendrę bet greičiau balionas.
Dalinkis tsis vertingais būdais.