Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2022 03 08, 14:09)
Luety, dekojam jam uz jo gyvenimo darbus .
Amžiną atilsį duok mirusiam , Viešpatie ir amžinaja šviesa jis tešviečia. Tegul ilsisi ramybėje. Amen.

Bulgarai sako - bog da prosti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 kovo 2022 - 14:32
Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety-užuojauta.
Atsakyti

Luety, stipriai apkabinu, užuojauta visai šeimai.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ką žiema vis dar nagus rodo vėl mašiną gramdyti reikėjo.... Šiandiena MRT žinant kad klaustrofobikė tai man tai žygdarbis... prižadėjo nekišti visos labai labai tikiuosi. Tuomet dvi savaitės laukimo ir verdiktas vėl operuoti koja ar kentėti toliau su vitpadžiai ir kt. a žinant eiles tai rudeniop duok die biggrin.gif
Dusia pamiršau pasveikinti su mėnesiuku doro kelio 4u.gif apie savijauta net neklausiu ax.gif
Paprikos lyg lyg jau dygsta nors ir mini šiltnamiukiuose ir t.t. bet sunkiai man sekasi susidraugauti su durpių tabletkom smile.gif
Mergos kuro kainos blink.gif kaip ant mielių tuoj bus 2 ....
Jamu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labos ,
Sniegu tik Lesius džiaugiasi bigsmile.gif Tikriausiai 4u.gif
Kava Alpėse ? O gal ir ne...
Muka man 13 d. bus mėnesiukas. Savijauta gera, miegas labai geras.
Kainos dar ne pabaiga. Maistas labai turėtų brangti , kai derlingiausiose Europos žemėse karas. Vakarų Ukraina gal ir pasės ... O gal ir ne . Net MB sakė man daržo dar šiemet nemažinti , bo laikai sunkūs laukia . Nieko , mažiau valgysim sveikesni būsim ...
Muka, lengvo tyrimo 4u.gif

Atsakyti
Muka,jei turi problemu del koju ,turi ,privalai numesti svori.Gi kai paimi maisa cemento ,gi man pirmiausia kojos irgi nelaiko.Tas pats ir kai antsvori nesioji.Numesi svori ,gal ir siaip pagysi ,jei susirasi ,kas gydys muka, o ne atskiru organu ,daliu rinkini.Net mashinose reikia visuma ziuret ,net kompiuterije .
O del kainu ,tai negi manet ,kad karas pigu.
Dabar del savo draugu lenku bijau ,nusipirko cia nama ,kad tik spetu atvaziuot ,lenkijai labai nepalankiai aplinkybes klostosi.
Ir visokie mano rasliavos gerbejai ,dar karta kartoju ,as atsakau uz savo zodzius.Uz dyka ir be reikalo ju nemetau.
As rasau tai todel ,kad i kitas vietas gaunu komentaru ,apie ka cia rasau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 09, 09:28)
Labos ,
Sniegu tik Lesius džiaugiasi  bigsmile.gif Tikriausiai  4u.gif
Kava Alpėse ? O gal ir ne...
Muka man 13 d. bus mėnesiukas. Savijauta gera, miegas  labai geras.
Kainos dar ne pabaiga. Maistas labai turėtų brangti , kai derlingiausiose Europos žemėse karas.  Vakarų Ukraina gal ir pasės ... O gal ir ne . Net MB sakė man daržo dar šiemet nemažinti , bo laikai sunkūs laukia . Nieko , mažiau valgysim sveikesni būsim ...
Muka, lengvo tyrimo  4u.gif

na va prisiruošiau mažinti daržus ....
Atsakyti
Apie kokius darzus jus kalbat ,gi pas jus dar sniegas.Spesit visur.Na bent tikiuosi.
Nes ir musu numires raketu kompleksas jau vakar gyvybe rode.O va cia jau rimtas signalas ,kad kazkas vyksta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 09, 09:34)
Muka,jei turi problemu del koju ,turi ,privalai numesti svori.Gi kai paimi maisa cemento ,gi man pirmiausia kojos irgi nelaiko.Tas pats ir kai antsvori nesioji.Numesi svori ,gal ir siaip pagysi ,jei susirasi ,kas gydys muka, o ne atskiru organu ,daliu rinkini.Net mashinose reikia visuma ziuret ,net kompiuterije .
O del kainu ,tai negi manet ,kad karas pigu.
Dabar del savo draugu lenku bijau ,nusipirko cia nama ,kad tik spetu atvaziuot ,lenkijai labai nepalankiai aplinkybes klostosi.
Ir visokie mano rasliavos gerbejai ,dar karta kartoju ,as atsakau uz savo zodzius.Uz dyka ir be reikalo ju nemetau.
As rasau tai todel ,kad i kitas vietas gaunu komentaru ,apie ka cia rasau.

man su kojomis bėdos prasidėjo kai turėjau maža antsvorį. Žinau kad nepadeda svoris niekam, bet su maistu man nesiseka reiks imtis drąstiškesnių variantų, mergos jau žino kokių...
ai tiesa kokios NT kainos Bulgarijoje aplink tave įdomu, nes niekur info neradau o gal nemoku ieškoti ...
Kokių ten komentarų....
Atsakyti
Del kainu tik asmeniskai i fb ,nes jau nudegiau biggrin.gif
Papildyta:
Del kainu tik asmeniskai i fb ,nes jau nudegiau ,gavau rekt ,kad visu cigonu siuksliu nesurenku ir kad kaima sugrioviau.Kaip tas shurikas,mecete ,toze ja razvalil biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 kovo 2022 - 08:43