Vėlėms,gal tas žvakučių plevėsavimas ir gerai,bet gyviems uždegti žvakes bus sunku.
Vėlėms,gal tas žvakučių plevėsavimas ir gerai,bet gyviems uždegti žvakes bus sunku.
Labas rytas,
Vakar pusantros valandos važiavom 20 km atstumą, prie Garliavos baisi avarija buvo, bet jr iki jos baisūs kamščiai buvo. Sesė važiavo į oro uostą, tai vėlavo, vos nepavėlavo į skrydį vaikas.
Mes šian link Trakų. Oras galėtų būt geresnis.
Ate,su konservatoriu ir kitu buvusios valdzios gerbejomis reikia labai atsargiai.Tiek ,kad didybes manija ir visiskas atsargumo nebuvimas jas puikiai atskleidzia.Labai gerai matyti priesa.
O tave geriausiai iliustruoja paskutis žodis. Priešą. Bl., kokį priešą? Paranoja kažkokia.
Pasakyčiau, bet geriau nemaitinsiu tavęs savo energija.
O tave geriausiai iliustruoja paskutis žodis. Priešą. Bl., kokį priešą? Paranoja kažkokia.kur čia nebūsi paranojiku kai aplink konservatoriai, naciai ir buhalterės. Net aš apsidairiau. Mergelė koks tai įtartinas
Taigi visu sventuju diena, visi uzsideda savo tikruosius veidus
kur čia nebūsi paranojiku kai aplink konservatoriai, naciai ir buhalterės. Net aš apsidairiau. Mergelė koks tai įtartinas
🧐🤣🤣
Saintlina, kaip oras jūsų pusėj?
kur čia nebūsi paranojiku kai aplink konservatoriai, naciai ir buhalterės. Net aš apsidairiau. Mergelė koks tai įtartinas
Vos nepaspringau kavą gerdama
Nacistinės buhalterės, nauja veislė .
Mielosios Buhalterės,turiu klausimą.Privatus žmogus prašo sąskaitos faktūros,gerai išrašysiu.Būtinas kasos pajamų kasos orderis?Neturiu blanko.Neužteks pinigų priėmimo kvito?Prie sąskaitos faktūros?Ačiū.
Užteks.
Kasos pajamų orderis ne dėl sf rašomas, o dėl pinigų priėmimo vietos.
Bet tu pinigų priėmimų kvitams vis tiek privalai išrašyti kasos pajamų orderį? Gryni pinigai kitaip nevaikšto? Kasos apskaita tokia yra.
Blanką surasi internete. Tik nr pasitvirtink savo.