Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, aš temos visai nepalikau. O kad mažai rašau, tai ne dėl branduolio pakitimo. Tiesiog, aš pernelyg tiesmuka ir nemoku utiutiu ir wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif. Tai geriau, kad manęs kuo mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 10 31, 12:56)
Luety, aš temos visai nepalikau. O kad mažai rašau, tai ne dėl branduolio pakitimo. Tiesiog, aš pernelyg tiesmuka ir nemoku utiutiu ir wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif. Tai geriau, kad manęs kuo mažiau biggrin.gif

Laba,
Pritariu Kavai.
Temos nepalikau. Rašau retkarčiais. Kartais tiesiog nesinori šaršalo sukelt, kartais- pasiduot provokacijoms.
☺️
Atsakyti

Persigalvojau )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 12:50

Saintlina, ką gero suraitojus buvai, a?

Atsakyti

Luety, Ramanauskas yra juodojo humoro komikas Lietuvos pramogų pasaulyje. Jis tiesiog tokį humoro žanrą atstovauja. Pažiūrėk jo kitokio temom laidas ir pamatysi, kad visur jis taip juodai juokauja, bet kokia tema. Yra žmonių kurie supranta tokį humorą, yra ne suprantančių. Kaip ir bet kokiam žanre, skonis draugų neturi. Bet jis komikas, čia faktas. Anglai juk irgi turi itin daug juodojo humoro, pas juos tai lb populiarus žanras 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Šiandien[/b!], 13:01

Saintlina, ką gero suraitojus buvai, a?

Apie konservatyvumą ir progresyvumą menką mintelę :)  ale tiek to. 

Atsakyti

Kavasucitrina,Ate42,jus nepalikot,bet pritilot. :4u: Bet gal istiesu reiktu kiek atsitraukt nuo temos,pailset :D 

Ramanauskas ta savo garsiaja fraze apie rusiskai kalbancius zmones ir klausancius rusiskos muzikos pasake ne scenos vaidinime,ten butu suprastas jo juodas jumoras gal,bet pasake pokalbiu laidoje,kada zurnalistas vede pokalbi su juo apie rimtus dalykus rimtai .

As baigiau. :4u: 

Atsakyti

Mukut, mes tik šiandien namus pasiekėm. Vakar skridom tik iki Stambulo.  Šiandien namo.

Kelionė pavykusi 110 pr. 

Nuotraukos ir video to neperteiks. Tą šalį reikia pajausti visais pojūčiais. Skoniai , kvapai , garsai , saulė, smėlis... Kelionė tiems kurie mėgsta nuotykį. Mums sukrito visos kortos puikiai: ty gidai , žmonės, sėkmė. Išmokau du posakius YRA KAIP YRA  ir dar kitas PENKI KAIP ŠEŠI ( darbinis tiesiog  :D  :D : pavydui kiškių, voverių ).

PS žmonės tikrai puolė žarnyno bėdos. Mudu atlaikėm.

O dabar realybė laukia. 

Atsakyti

Kavasucitrina,Ate42,jus nepalikot,bet pritilot. :4u: Bet gal istiesu reiktu kiek atsitraukt nuo temos,pailset :D

Ramanauskas ta savo garsiaja fraze apie rusiskai kalbancius zmones ir klausancius rusiskos muzikos pasake ne scenos vaidinime,ten butu suprastas jo juodas jumoras gal,bet pasake pokalbiu laidoje,kada zurnalistas vede pokalbi su juo apie rimtus dalykus rimtai .

As baigiau. :4u:

Nu tikrai ne, yra ta laida youtube, ten jo paties laida, jis kalbina įvairius žmones ir ipina juodojo humoro 

Atsakyti

Va šita laida. Maždaug nuo 20min pokalbis apie tai. Kaip suprantu čia tiesiog Ramanausko podkastas, juose jis kalbina įvairius žmones ir dažnai panašiai juodai pajuokauja

https://youtu.be/W-0...igsHBd79ORPfwRf

Atsakyti

Nu tikrai ne, yra ta laida youtube, ten jo paties laida, jis kalbina įvairius žmones ir ipina juodojo humoro 

Paskutinis aršus pasakymas buvo Neredaguota laidoj. Barzda jį kalbino. Pati girdėjau .

Tik niekaip nesuprantu - kodėl kažkam rūpi ką kalba tokie neypatingai didelio proto žmonės kaip Agiukas, ar Andriukas ? Man tai dzin  jų vieša nuomonė. Praeini kaip pro durnių .  Yra protingų žmonių . Va jie man ir įdomūs. Šaudys? Toli? Su gėlėmis pakelėj stovės ir plokštelę per naktį apvers. Nejuokinkit voverių ... 

Atsakyti

Man tai atrodo is vis dzin, ką ten youtubej kiekvienas Lietuvos celebritis kalba. Kodėl is vis jie taip nagrinėjami politiniam lygmenyje? Juk ten kas nori gali video apie bet ką kelt ir kalbėt visokias nesąmones, čia tiesiog žodžio laisvė.

Atsakyti