Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bet pou ,as niekada nenuvertinu oponento.Ir jau patikek ,kad taves tai tikrai nenuvertinau.
O dabar galvoju ,kas gali kazka pakeisti? Nebe amerika turbut.Reikia uzsirasyt i eile ,kad galetumem putinui aiskint biggrin.gif

Išvestinis dalykas iš mano minties. Tiesiog kai taip esate lietuvės, o kai kas nors nepatinka, rašot apie Lietuvą ir lietuvius, lyg nebūtumėt šios šalies dalimi. Tokia patogi pozicija.

Ir jei rašai, kad lietuviai nuvertina oponentą, yra arogantiški ir lietuviams būdinga niekuo nepagrįsta didybė, - tai šiuo atveju kas esi, lietuvė ar ne?

Ar jau galvojat, kad išvažiavus iš Lietuvos pas jus atsiranda kažkokia pridėtinė vertė, kitaip nei likusių lietuvių Lietuvoje? 

Atsakyti
Kokia dar pridetine verte? Ka cia kalbi?
Visai priesingai -i minusa.Jausmas,kad net savo kraste buvai nereikalingas,progreso stabdis ir lietuvai kur kas geriau be manes.
Visos kalbos yra gynybine reakcija, kova.Aisku as zinau,kad su vejo malunais.
Atsakyti

Visur yra galimybe.Jei nori Jei gyveni Ispanijoj uzsiregistruoji balsavimui ambasadoj ir balsuoji. Valensijoj tornadas buvo. Pas mus tik vejas stiprus nakty . Anidanda,baisu,kai taip mastai Luetuvis gimes ir mirs lietuviu,kur jis begyventu,ir visai nesvarbu,kad jis balsuos,nebalsuos,diskutuos,nediskutuos,jis liks lietuvis,o va tokie pasisakymai,uzdrausciau,neleisciau,labai mazai skiriasi nuo Ramanausko noro kitaip kalbancius zudyt. Nepyk,bet taip neskaniai susiskaite.
Juk ir nesakau kad nelieka žmogus lietuviu. Lieka. Pilietybės atimt juk nesiūlau. Bet balsuot, tai reiškia spręst, kaip gyvens žmonės Lietuvoje. O taip mano manymu nesąžininga. Mes juks nesprendžiam, kaip emigrantai gyvens UK, nebalsuojam už UK politikus.

Ramanausko posakis buvo satyra, juodasis humoras. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 31 spalio 2024 - 08:24
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Kokia dar pridetine verte? Ka cia kalbi?
Visai priesingai -i minusa.Jausmas,kad net savo kraste buvai nereikalingas,progreso stabdis ir lietuvai kur kas geriau be manes.
Visos kalbos yra gynybine reakcija, kova.Aisku as zinau,kad su vejo malunais.

Dėl to, kad pastoviai mokot, kaip turėtų lietuviai elgtis. Na kodėl galvojat, kad mus reikia mokinti? Pastoviai keikiat Lietuvą, viskas blogai, lietuviai durni. Išties ir skaudu, ir atsibodo.

Alta, nereikia tau gynybinės reakcijos, nes čia niekas nepuola. Kažkas tau realiam gyvenime nenusiseka, tvarkaisi reikalus - nepavyksta, tai atlėkusi į temą pradedi grasinti, kad dabar už tai visi atkentės. Kurių velnių?

Atsakyti
Jei atvirai, tai man gyvenime nenusiseke vieninteli karta.Kai kovojau ir gavau ko noriu - savo ex.Nuo to laiko nieko nenoriu ir del nieko nebekovoju.
Tas zmogus gerbia ir myli tik tuos kuriu bijo,o as deja buvau malta mesa.Tik tiek is mano asmenybes liko.Manot tai lengva ir paprasta pripazint. biggrin.gif
Ypac temoje ,kur dauguma nariu su ypatingai auksta saviverte ir pilnavertem asmenybem.Turbut buvo teisi ate42 ,ne man sita tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 31 spalio 2024 - 09:04
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 10 31, 08:52)
Jei atvirai, tai man gyvenime nenusiseke vieninteli karta.Kai kovojau ir gavau ko noriu - savo ex....

matai, net to netikusio ex pakeist nesigavo, o nori, kad mes visą šalies vidinę ir išorinę politinę situaciją pakeistume..
Atsakyti
Pakeist ,as dziaugiuosi ,kad gyva likau.
Ir ne kiek neperdedu.
Atsakyti

AA o tu dievui padėkok, kad likai gyva, o dėl ex "nusiplauk rankas", nemaitink jo agregoro savo prisiminimais.

Dusia kaip kelionės dulkes nsuiplovei, su kate jau kavos išgėgėrėte  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 10 30, 23:24)
<p>Visur yra galimybe.Jei nori Jei gyveni Ispanijoj uzsiregistruoji balsavimui ambasadoj ir balsuoji.

Anidanda,baisu,kai taip mastai Luetuvis gimes ir mirs lietuviu,kur jis begyventu,ir visai nesvarbu,kad jis balsuos,nebalsuos,diskutuos,nediskutuos,jis liks lietuvis

tiesiog pas mus rašė, kad Ispanijos paštas nespėjo antram turui balsavimo biuletenių pristatyt. Dėl to klausiu.

Manau, Anidanda tikrai nenorėjo tavęs įžeisti. Lietuviai jūs žinoma liksit visam laikui. Tiesiog išvažiavę jūs labai seniai ir net nebesiruošiat grįžti. Jūsų gyvenimo visiškai neįtakoja kokie politikai čia išrenkami ir kaip paskui jie dirba. Jūs ir apie tą gyvenimą praktiškai tik iš medijos žinote, nes net ir artimieji čia nebegyvena. Esat jau pernelyg nutolę, gyvenat visiškai kitą gyvenimą. Taip, tau tikrai rūpi Lietuva, tu ją myli, skaitai naujienas ir pergyveni, nė kiek tuo neabejoju wub.gif Bet iš toli viskas atrodo kitaip..
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 10 31, 08:52)

Ypac temoje ,kur dauguma nariu su ypatingai auksta saviverte...

esu tikra, kad tavo savivertė dar aukštesnė smile.gif ir šiaip tai labai gerai, žmogus turi save mylėt ir vertint.
Atsakyti

AA, pritariu Saintlinai, kad su tavo saviverte yra viskas ok. Nereikia to ex maitinti savo energija po tiek laiko, kai jis to visiškai nevertas. Mano pirmas vyras taip pat šūdinas buvo ir pati durna, kad tokį pasirinkau. Bet tegu jis ir lieka toje praeityje, kur jo ir vieta. Ne mums tave mokinti, pati geriau žinai tuos energijų virsmus.

Bet supranti, tu į temą pastoviai ateini su tokiu jausmu, lyg mes tau įkandom ir tau reik gintis. Dar kartą pakartosiu: kurių velnių? Na ir kas kad kelios buhalterės, vaistinininkė ir kitų profesijų atstovės esam? Ar jei aš prijaučiu konservam, o kita socdemam? Ir aš suprantu, kad konservai pasišiko tam tikrose vietose (pasišikimas tinkamai nušviestas iš tolo matosi, geri darbai ne, na nors jų darbus mielai aukštas ir gražus prisiima kaip savo), ir socdemams prijaučiantys mato, kad dabar išvis košeliena gavosi. Bet ar būtina taip visus į lentynas sudėliot? Bendrauk su kaip su paprastomis narėmis, mėgstančiomis pasikuisti darže ir plepėt prie židinio.

Atsakyti

Labas rytas, Perkunas dauzosi jau valanda laiko,vejo nera,ner kas ta juoda debesi nuvytu nuo kalnu,gal islis lietumi,kai perkunas ji suskaldys. Del diskusijos galima gincytis daug,bet kad stovyklos kiek nelygios,dvi isvyke,su kitokiu matymu(matymu,bet ne diktatura kaip jums reik balsuot,kaip gyvent,bent is mano puses),ir visos kitos konservatyvios. AA,temos branduolys siuo metu ne tas,kas sukure grupe ir joje liko ilgus ilgus metus Pakitus branduoliui tema paliko Kavasucitrina ir Ate42. Balsavau visada pastu,kaip ir daugelis lietuviu,bet siemet nebalsavau,nes atsiunte ne tikrus biliotenius,ne su VRK antspaudu,o su ambasados,zmones pasipiktino,daugelis nebalsavo Stebetojai buvo isgrusti is ambasados,atimti teisetu stebetoju pazymejimai,kuriuos VRK buvo isdavysi,o ten kur vyksta demokratijos maklius,as nelendu.Kam balsuot,jei zinai,kad tavo balsas bus tyruose.Antram ture buvo dvi veikejos,be pasirinkimo,uz ka balsuot,abi man netinkamos,tai net nesivarginau lyst i ta chaosini veiksma.Kai taip darosi,nebalsavo daug UK gyvenanciu lietuviu. Kad visada puolama ant kitur gyvenanciu lietuviu,tai cia yprasta,ir kad mes nesuprantam,kas vyksta Lietuvoj,netiesa .Nesiplesiu,neirodinesiu. Del Ramanausko,jei tik butu jo valdzia,saudytu jam nepatikusius zmones be gailescio,ir cia ne joks jo juodas jumoras.Juodas jumoras irgi turi ribas.Nu bet jums geriau matyt,jus arti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 spalio 2024 - 11:04