Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka,as jokiu budu neneigiu cheminiu substanciju teigiamo poveikio.Bet psichotropinio pobudzio,visko kas veiktu mano smegenis ,ar net hormonus veikiancius smegenis ,vengiu.
Jie labai adiktyvus.
O kadangi vengiu ,tai be ju turbut neimanoma.Bet gi visi gyvena su kazkuo neimanomu padaryt gyvenime.Ne as viena.
Atsakyti

AA, bet ne mes tau tą medį nukirtom, o tavo artimieji, tad nelogiška savo susikaupusį pyktį čia lieti ant mūsų. Niekaip ir nepasveiksi, kol aiškiai jiems, o ne mums, tas savo nuoskaudas ištransliuosi.

Iš kitos pusės, jei jau kuri gyvenimą kitoj šaly, tai džiaukis ja. Nėra ko burnoti ant Lietuvos ir visus durniais laikyti. Jei nori kažką pakeisti, tai grįžk į Lietuvą ir keisk. O taip tai tik rėkimas nuo bačkos.

Iš tavęs mes nei ko tikimės, nei ką. Tiesiog keista iš šono atrodo, kai žmogus visą susikaupusią pagiežą išspjaudo.

Ir manęs gyvenimas neglostė. Stoviu ant savo kojų ir kuriu tai, kas nuo manęs, ne nuo kitų, priklauso. Ir už visas klaidas ar ne klaidas pati ir atsakinga esu, - nieko nekaltinu dėl savo pasirinkimų.

Atsakyti

AA skeletus galima vaikyti ir be psichotropikų, bet tam reikia labai ilgo proceso...ir kartais net labai skausmingo...

Atsakyti
Pou ,mukutes profesija yra tokius kaip as is lietuvos ispasolvonyt.
Ir svarbiausia,kad nei ant nei ant tos moters,kuri man ta zinia atnese ,as visai nepykstu.Jos tik pasiuntiniai,as nesaudau i pastininkus.
Buvau neseniai,labai trumpam.Ir ant ko noresiu ,ant to burnosiu.Tavo reikalas mane pult ,pou mano reikalas gintis.Jei mukute pastininke, tai tu pou esi laisko siunteja. Del tavo krypties ideologijos tai ivyko.Ir dar ,pou ,man taves nuosirdziai gaila,tave as labai vengiu skaudint ,tu esi vargdienio asara,nereikia tokiu skaudint.Bet tu visada stoji uz kazkokias abejotinas tiesas ir vertybes,i kurias as negaliu abejingai reaguot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 spalio 2024 - 10:12

Nu čia AA niponela  :huh2:​ prie ko apskaita ir emigracija....

Atsakyti
Muka ,taigi rasei ,kad studijavai magistraturoje apie zemes ukio optimizavima.
Nemanau ,kad kazka supainiojau.
Ir pou,mano artimuju seniausiai nebera sioje zemeje,buves sutuoktinis man ne gimine.
Atsakyti

Labos is ryto,

Pas mus visa nakti siaute audra.Diena buvo labai dregna,kalnai buvo juodam debesyje,bet buvo labai labai silta,o as isejau i miesta,kaip prie minusines temp.,tai gryzau slapia ,suprakaitavus.

AA,nebeturiu tiek jegu ir energijos,kad dirbt zeme.Begaliu tik savo gelynus priziuret,na ir dar siltnami.O Ispanijoj jokios zemes nenoriu ir i Basku zeme,jei vaziuotume,tai tik pasigrozet.Man arba Oropesa,arba namo i uk.

Atsakyti

Aš tai skaitau, kad tokie beviltiški kvailiai kaip mes negalėjo sukurt tokio  gudraus plano kaip AA iš Lietuvos išvaryt, tai mes čia ne prie ko. Ir nematau reikalo barstytis galvas pelenais nei Pou, nei Mukai, nei kažkam kitam. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 spalio 2024 - 10:37
QUOTE(saintlina @ 2024 10 30, 11:23)
<p>Aš tai skaitau, kad tokie beviltiški kvailiai kaip mes negalėjo sukurt tokio  gudraus plano kaip AA išvaryt, tai mes čia ne prie ko. Ir nematau reikalo barstytis galvas pelenais nei Pou, nei Mukai, nei kažkam kitam. </p>

Ar sakiau ,kad jus plana sukuret.Cia ES DIREKTYVA BUVO.
Pou yra na dabar jau buvusios vyriausybes adepte,labai arsiai ginanti ta ideaologija.
Luety,tavo amziuje toks kategoriskumas keistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 spalio 2024 - 10:42

Ar sakiau ,kad jus plana sukuret.Cia ES DIREKTYVA BUVO.

tai kodėl tu nuolat būtent mus dėl to graužt bandai?  

Galų gale, Bulgarija irgi ES šalis, bet ten tai jau viskas super ir nieks nekliūna? 

Atsakyti

AA, kiekviena valdžia turi savo gero ir blogo. Ją visi mes ir renkam. Kartais nusveria viena, kartais kita svarstyklių pusė. Šioje Vyriausybėje imponavo Navickienė, tikrai daug pokyčių ir gerų, iniciavo, pritarė ir rėmė ypač geras iniciatyvas socialiai pažeidžiamose grupėse. Bet va pasirodo, kad neatlaikė kitų kriterijų. Tikrai nusivyliau. Nors ir keikiamas sveikatos baras, bet ten, kur aš suprantu, t. y. farmacijoje, tikrai žiauriai daug gero - vaistų priemokos tikrai labai mažos arba jų nėra, daug inovatyvių vaistų kompensuojama tokioje valstybėje su tokia maža rinka ir mažu sveikatai skiriamu biudžetu. Kitos pusės negaliu komentuoti, nes ten tikrai daug problemų, žiauriai daug.

Manęs gailėti nereikia, suprantu, kad už mano gyvenimo dabartį niekas nekaltas. Klaidinga manyti, kad aš esu nelaiminga. Reikėjo padirbėti su savimi, pakeisti požiūri. Mano gyvenimo pamokos kiek kitokios nei daugumos, bet jos mano.

O šiaip, kasdienybė įvairi - kartais l. gera, kartais tikrai norisi laukais bėgti, bet stengiuosi pakeisti viską į gerą, sudėti pagrindus geram, geresniam.

Ir man jau praeina daržų banga, norisi gėlynų. Gal reikia atsvaros, o gal šiame darže jau per daug jėgų reikia, kad kažkoks rezultatas būtų. Po metų kitų, žiūrėsiu, kas ten kitam darže vyks, tuose molynuose :)

Atsakyti

Taip studijavau, bet tai nereiškia, kad aš tos profesijos atstovas, baigiau konsultavimo vadybą :) Bet neneigiu tai žinoau jau nuo 2007 berods o gal dar anksčiau, net nepamenu :) Tiesa aš visuomet buvau prieš ES įdealogija, nes reikėjo tik vartotojų, gamintojai jiems nebuvo įdomu :( 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 spalio 2024 - 11:08