sunku Altai.. vien kvailiai aplink.
Labas,
Atsigeriam kavos su vaizdu
į vandenyną ir pakuojamės namo. Iki Stambulo beveik 5 valandos skrydžio. O dar visos patikros, bagažas. Nesmagioji kelionės dalis skrydžiai.
Pasiilgusi namų. Aš labai naminė. Galiu keliauti, bet saugi esu tik namie... Lietuviška natūra.
Uzuojautas priimu.Pagalba irgi priimu.Tik duodanciu mazoka.
Muka, na pas tave rezultatas su burokėliais geresnis. Pas mane cieli du užaugo. Pi.ndos stirnos visus tris kartus, kiek sėjau ir atsėjau, nurupšnojo. Pirkau iš ūkininko kelis maišiokus ir dariau tiek sriubai, tiek mišrainę su svogūnais ir paprika.
Anksčiau nebuvo bėdos, pagrauždavo rudenį jau užaugusius. Miškai kertami aplink, o čia pamiškėj švediškas stalas...
Bet labai daug pati renku ir derliai kuo puikiausi.Bet pas mane ir laistymas ir visokios dangos.Beigi meslas ir net patys naujausi biochemijos,alchemijos ir raganystes pasiekimai
aš cielus marinavau, tai įsisvaizduok kokio jie dydžio
Na jo darbelio daug ... bet tau tai patinka? ar dėl to kad reikia. Kiek skaitau kaip tu giliniesi tai kaifuoji nuo daržininkavimo
Oi aš išverdu juos užpilu šaltu vandeniu palaukiu kol atvės ir tada jie gražiai išsineria iš kailiuko tik galus nupjaustyti lieka
Taip ,as esu dosnioji darzininke.Prie juros daugiabutyje pagyvenau lygiai dvi savaites.Paskui nusipirkau sodyba su zeme cigonu kaime,va ten tikroji mano vieta.
Bijau kad ir luety ta jura nusibos po dvieju menesiu.Is sodybos arciausias pliazas uz 20 km,jura is kaimo matosi ,nes cia kalnuota vietove.
P.S.Luety ispanijoje siulyciau paziuret ir basku regiona.Tai ne turistines vietos, ten viskas pigiau.Gal galima koki zemes ploteli butu issinuomot.Nes kai nuomojiesi ,nesi priristas prie vienos vietos.Manau reiktu isnaudoti sita privaluma.
Duok die tau AA išsivaduoti iš tų praeities skeletų.
Fainai man jūra kažkas nerealaus aš tik galiu džaiugtis vaizdu į Nevėžio slėnį