Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano teta dažnai ten lankosi, nebūčiau tuo tikra, Anidanda.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 10 29, 13:13)
<p>Gruzinai eilinį kart pasirinko kryptį į rytus, antra Baltarusija ten, netikiu kad nuvers valdžią </p><p></p><p></p>

O isakymai is CZV dar neatejo,vaziuot i gruzija demokratijos skleisti? Ar po sekmingo paskleidimo baltarusijoje atejo diskvalifikacija?
O ir beje ,kas dabar bus- nurodymu is amerikos neber ,europoje babkes baigesi o teutonu ordinas vel galanda kirvius ir kalavijus astrius, kersydami uz zirgu (VW)subankrotinima biggrin.gif
Atsakyti

Atostogauju ramiai... nieko nelemia ką išrinko.  Ryt namo jiudėsim. Naktis Stambule ir tada Vilnius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 spalio 2024 - 12:43

Ryt namo jiudėsim. 

jau namo??  :blink:   :blink:  taip greit laikas praėjo?  :blink:​ 

Atsakyti

O isakymai is CZV dar neatejo,vaziuot i gruzija demokratijos skleisti? Ar po sekmingo paskleidimo baltarusijoje atejo diskvalifikacija?
O ir beje ,kas dabar bus- nurodymu is amerikos neber ,europoje babkes baigesi o teutonu ordinas vel galanda kirvius ir kalavijus astrius, kersydami uz zirgu (VW)subankrotinima biggrin.gif

Nepakenktų ten paskleisti biski sveiko proto, gal mažiau broliautusi su žudikais 

Atsakyti
Zinai aninanda,kad kalbedama apie perteklini kvailuma niekada negalvojau apie tave.Taigi dar karta -is isivaizduojamo geroves ir galimybiu burbulo siulau letai ,po biski isleidziant ora(kvailas idea fix)nusileisti i nuodeminga zeme.Ten tokiu taikdariu dar nuo praeito karto su atkistais peiliais laukia.
Atsakyti

Istorija teigia, kad Gruzija užaugino stalina ir berija. Daugiau nekomentuosiu, nes aš ne putlerio šalininkė ir ruzkyno tvarkos čia nenoriu. Geriau man esamas gerovės burbulas 

Atsakyti

Labas rytas,

Dusia, grįši kaip tik į niūrų rudenį. Murzina diena. Bet šeštadienį pranašauja saulėtą.

Gražios dienos!

Atsakyti
Labas rytas.
Pou tu cia is ryto.Kaip ir as.Su laikrodzio persukimo miegot einu 7 vakaro biggrin.gif Siaip tai nesiskundziu ,koks skirtumas.Svarbu ismiegu iki 5 ryto.
O klausimas toks- pou ,ar tau uztenka iliuziju ir kvailumo burbulo jaustis gerai? Ar visgi smegenys dar ir kazkokios intelektinio judesio ilgisi?Ar tik iliuzinis uzsimirsimas tebesuteikia laimes jausma?
Ate42 aisku gali isstoti cerberio roleje biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Orai šeštadienį jau pas mus žada šlapdribą.
Atsakyti

Labas rytas,

Vakar burokėlius užmarinavau vos puslitrinukas išėjo, ir kam aš juos sodinu. Dar radau arklinį mongoldą, na ir tą užmarinavau sueeis kaip lapynės sriubos paruoštukas. Ir iš kur tokia aš skrega, gaila išmest. Liko dėžutė pusiau nokusių pomidorų, kaži ką su jais pagaminus, bo išmesiu....O paskui per stiklainius nėra kur nosies įkišti, valgytojų tai nėra....

AA na sezonas daržo nesibaigia pas tave...tiesa vis nriu pasiklausti o tu sėklas perki ar pati renkiesi?

Gražios dienos :)

Atsakyti

AA, vakar ir miegot nupėdinau 1 nakties. Dėl Sūnaus yra reikalų, tai smegeninė dūzgia.

Atsakysiu taip, nei burbulo man reikia, nes aš stoviu ant savo kojų, nei tuo labiau ruzkyno reik, nes tiek mano, tiek mano Tėvų atmintis dar nenumirė.

Atsakyti