Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 05 17, 16:08)
Karvės uodegą smile.gif

prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 05 17, 11:27)
Saintlina,sukeliai soka.Cia as galvoju,kad pas mane viskas anksciausia?? biggrin.gif  biggrin.gif Lauke pas mane dar tik zali bumbulai.

tai pas jus netrukus bus lauke. O pas mane lauke dar kada tai bus. Aš net ankstyvų veislių nesodinu, nes visad nušąla. Užtat šiltnamy kažkiek ir auga. Ankstyvam paragavimui.
Atsakyti
Buvom svečiuose pas mažus koliukus wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Buvo bet menka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 17, 17:04)
nu šitų tai ir aš pakęst negaliu. Ir tikrai nuo jų jokie purškalai nepadeda.
Gal jie kokių natūralių priešų turi?

Man išbandyta ir veikia - eukalipto eterinis, arba melisos eterinis . Iš bėdos mėtos eterinis .
Visi mišiniai , purškalai - neveikia . Tik grynas . Iki valandos ... jei reikia kažką pasidaryti prie kūdros tai vienintelis ginklas. Uodegos neturiu . Karvės irgi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 gegužės 2022 - 17:46
Parvaziavom is sodo,atrodo grazu pas mus,bet kai pamatai Santlinos zemuoges,tai vaje vaje,noriu labai.Lesius tai,kaip paminklas prie ezero,gerai isikomponaves.
Pas mus nera nei akliu,nei sparvu,nei uodu.Sakykit ar toks krastas ar jei apdoroja kuom.Siaip tai musu sklypas prie kazkokio kanalo is vienos puses sodu ir is kitos,tai turetu but,dregna.Tu kanalu niekas neapskuta krantu,tai ten velniai zino kokiu krycu gyvena,baisu ir uzmint,jei eitum bet va tu kraujasiurbiu nera.Gal todel kad prie juros ir suras klimatas? biggrin.gif biggrin.gif
Jau radau viena pusiau rausva braske,bet dar palikau.Uzdengem graziai lysves,nes nuvaziuodami uzsukom i tokia charity parde prie siuksliu surinkimo punkto,tai nusipirkom pigiai medienos truputi ir radom lankams materiolo,tai MB padare lankus,sutvirtino,as turejau nusipirkus naujo tinklelio,uzdengem,grazu,ramu.Serbentus jau praejusia savaite baige dengt,dabar dar kurmiui per spranda uzvanot ir pagaut kas daro tunelius po augalais mano ir butu ramu biggrin.gif biggrin.gif idegiau labai,nes oras sauletas,nei debesiuko,net pavesio teko ieskot.MB peciai raudoni,verks nakti turbut.Neuzsidenge laiku.
Paliejau agurkus,paprikas su raugalu skiestu,jei nenudves,reiskia gerai,bijau kad gal kiek perriebiai atsiskiedziau.Ryt bus matyt.Palikau siltnami skersai adara,tinklai galuose,lai vedinasi,nakti rodo 14-15 ir nedidelis lietus.Tegul tik lyja,lietaus reik,nors apacioj zeme gana dregna.
Atsakyti
Nemiegančios, pabandykit gauromečio arbatą gert. Įtariu, kad veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 17, 18:01)
Jau radau viena pusiau rausva braske,bet dar palikau.Uzdengem graziai lysves

tai po kelių dienų jau pilna raudonų bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 17, 19:01)
Nemiegančios, pabandykit gauromečio arbatą gert. Įtariu, kad veikia biggrin.gif

Miegu gerai kol kas,ir turiu gauromecio arbatos,bet siuo metu labai skanu melisos arbata.O ko tu nemiegi,gaurometis ne taip veikia? biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 05 17, 20:08)
tai po kelių dienų jau pilna raudonų bus  wub.gif

Manau,kad jau kita savaite bus pilnom saujom.Jei neatsals,nes pas mus dabar gana silta 22-24.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 17, 23:15)
O ko tu nemiegi,gaurometis ne taip veikia? biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai normaliai miegu, bet po gauromečio kaip užmušta ant to pačio šono biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkaip mūms užkietėjūsiems narkomanams,ar veiks gaurometis?Kiek gerta jo arbatos. ax.gif
Paprašiau kirpėjos,kad paliktų šiek tiek užaugintų kasų,norisi skrybėlaitę užsidėti nuo saulė ir kad išlystų šiek tiek plaukų. mirksiukas.gif
Kaip man gražu našlaitės.Pas mane pernai buvo prisodinta,tai šiemet pasisėjo pačios,kokių tik nėra spalvų. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kavą palieku Luety . Čia ne kava, čia maistas smile.gif o rytais man valgyti nesinori tongue.gif
Kažin buvo šalna mano krašte rimta ar nerimta? Rytoj nuvažiuosiu pamatysiu .
Jei nerimta viskas išgyveno , jei rimta susipirksiu daigus ... Ko tik gyvenime nebūna smile.gif
Ingrida, pavydžiu Tau šilumos , saulės , maudynių ...
Žinoma jau senatvė , nebe taip mėgstu maudytis kaip vaikystėje . Bet šiltoje jūroje kaifas smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Muka, kaip mūsų kraštas? Vyras anksti atsikėlė, sakė, kad Kaune šalnos nebuvo, bet šalta tai nesusvietnai.

Geros dienos visoms!

Atsakyti