Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas :)

Pou kaip atsakymai, ką doktorša?

Luety mano vaizduotė labai laki tai juokiausi iki negaliu, įsivaizdavau kaip judu kartojate skaičius, o visgi šaunuoliai :)

Dusia ten kaip lyja cielus kaimus nuplauna, matėme ne vieną taip nuplautą kaimą, graudu žiūrėti :( O tie 70+ dar daugiau turi pozityvo nei mes :)

Tiesa vakar debatų klausiausi, net graudu klausytis, Blinkevičiūtė bus ar ne bus ministrė pirmininkė. Kiap manote? Aš sakau ne :)

Esu tikra, kad nebus. Niekad ji to net neplanavo, juk visad išsisukinėjo nuo atsakymo. Tikslas buvo laimėt, o ne eit is komforto zonos.

Bet išties taip gal net geriau. Ji man atrodo kaip višta, kuri tik kudakuoja, maivosi, bet sprendimų priimt nesugeba 

Niekas nepasikeis realiai žmonėms, tik mokesčiai padidės, 

Atsakyti
Beje ,apie pilietini kara,turim kaime pora gruziniu ,tai vakar tos grizo kaiman su anukais,sake gruzijoje jau visi peilius issigalande, ne perkeltine prasme.
Gerai kad musu tauta rami ir nuolanki,siuo atzvilgiu biggrin.gif
Negaliu susilaikyt,atsiprasau.Panasu ,kad si kart dusiai su kasciunu nebus leista atidaryt sezono ant gudu,musulmonu ir siaip tu kurie nervuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 spalio 2024 - 09:13

Beje ,apie pilietini kara,turim kaime pora gruziniu ,tai vakar tos grizo kaiman su anukais,sake gruzijoje jau visi peilius issigalande, ne perkeltine prasme.

Negaliu susilaikyt,atsiprasau.Panasu ,kad si kart dusiai su kasciunu nebus leista atidaryt sezono ant gudu,musulmonu ir siaip tu kurie nervuoja biggrin.gif

nieko nebus ir toj Gruzijoj. Gerai jiems kaip yra, buvo ir liks didžiojo brolio įtakoj. Pašūkaus, pamitinguos, ir baigsis. Ne pirmas kartas. 

Šiaip Kasčiūnas ir man visai patinka.. tikrai n kartų geriau tam poste nei Anušauskas. Beje, kiek girdėjau visokių apžvalgų, apie jį labai geri atsiliepimai ir visur pažymima, kad labai nekonfliktiškas žmogus. 

Atsakyti

Esu tikra, kad nebus. Niekad ji to net neplanavo, juk visad išsisukinėjo nuo atsakymo. Tikslas buvo laimėt, o ne eit is komforto zonos.

Bet išties taip gal net geriau. Ji man atrodo kaip višta, kuri tik kudakuoja, maivosi, bet sprendimų priimt nesugeba 

Kaži,  kas vietoj jos bus premjeras? Paluckas ar Olekas? 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 10 29, 10:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73168367" data-time="1730185749"><div><p>Beje ,apie pilietini kara,turim kaime pora gruziniu ,tai vakar tos grizo kaiman su anukais,sake gruzijoje jau visi peilius issigalande, ne perkeltine prasme.
</p><p>Negaliu susilaikyt,atsiprasau.Panasu ,kad si kart dusiai su kasciunu nebus leista atidaryt sezono ant gudu,musulmonu ir siaip tu kurie nervuoja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nieko nebus ir toj Gruzijoj. Gerai jiems kaip yra, buvo ir liks didžiojo brolio įtakoj. Pašūkaus, pamitinguos, ir baigsis. Ne pirmas kartas. </p><p></p><p>Šiaip Kasčiūnas ir man visai patinka.. tikrai n kartų geriau tam poste nei Anušauskas. Beje, kiek girdėjau visokių apžvalgų, apie jį labai geri atsiliepimai ir visur pažymima, kad labai nekonfliktiškas žmogus. </p><p></p>

Tai vat kaip mano savisaugos sistema dar veikia,labai gerai diagnozavo,kad ir saintlinos reikia labai saugotis ir kaip imanoma vengti.O tu suvoki ,kad naciu idealoge tapai?Atvirai pritari nacistinems kasciuno idejoms,kas tave uz liezuvio trauke? Ar apsimeti? O koks tikslas dabar beapsimetinet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 spalio 2024 - 09:42

Tai vat kaip mano savisaugos sistema dar veikia,labai gerai diagnozavo,kad ir saintlinos reikia labai saugotis ir kaip imanoma vengti.O tu suvoki ,kad naciu idealoge tapai?Atvirai pritari nacistinems kasciuno idejoms,kas tave uz liezuvio trauke? Ar apsimeti? O koks tikslas dabar beapsimetinet?

nusišneki ))  ar čia aš stengiuosi tau kaip nors pakenti, kad manęs saugotis reik? ))

Bet net įdomu kasidarė, kokios tos Kasčiūno idėjos? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 spalio 2024 - 09:50

Olekas apsiskelbė, kad apsiimtų. Kaži kuri kandidatūra A ir G tinkamesnė, galų gale, ką nuspręs partijos prezidiumas. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 10 29, 10:45)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73168373" data-time="1730187663">
<div>
<p>Tai vat kaip mano savisaugos sistema dar veikia,labai gerai diagnozavo,kad ir saintlinos reikia labai saugotis ir kaip imanoma vengti.O tu suvoki ,kad naciu idealoge tapai?Atvirai pritari nacistinems kasciuno idejoms,kas tave uz liezuvio trauke? Ar apsimeti? O koks tikslas dabar beapsimetinet?</p>
</div>
</blockquote>
<p>nusišneki ))  ar čia aš stengiuosi tau kaip nors pakenti, kad manęs saugotis reik? ))</p>
<p>Bet net įdomu kasidarė, kokios tos Kasčiūno idėjos? </p>

Kartais nereikia nieko daryt,uztenka pritarti.
Atsakyti

Kartais nereikia nieko daryt,uztenka pritarti.

kam pritarti? Kasčiūnui? Jam visiškai nereik mano pritarimo. Be to, ministru jau bus kas nors kitas. Kokia nors Šakalienė, pvz. Čia geriau bus? Nu gal tau, bet tikrai ne mums. 

Atsakyti

Olekas apsiskelbė, kad apsiimtų. 

Pirma mintis - auksiniai šaukštai.. )))

Atsakyti

Valatka rašė, kad matrona ne dėl šiltos vietos palikimo abejoja ar imtis naujų pareigų, bet kad pusę lūpų visi šnibžda apie kažkokią info, kurios ji bijo, kad neišknistų. Kad didesnis skandalas būtų nei su Foxpay. Kiek tiesos, jie vieni težino. Keista, kad Valatka apie tai prakalbo.

Manau, kad tų šaukštų ant kiekvieno kampo yr.

Man Navickienė yra vienas didžiausių nusivylimų, nes kaip ministrė buvo išties gera ir mėgiama, tikrai daug postūmių buvo socialinėj srity.

Atsakyti

Gruzinai eilinį kart pasirinko kryptį į rytus, antra Baltarusija ten, netikiu kad nuvers valdžią 

Atsakyti