Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sutvarkiau šiltnamius abu, pasodinau česnakus, tai savaitgalis bent jau  rezultatyvus. Labai reiktų dar ir nuplaut tuos šiltnamius iš vidaus, betgi vanduo atjungtas. Kibirais nešiotis? Jeigu neatšals labai kitą savaitgalį, gal reiks pabandyt.

Vakar dar po kapines pavažinėjom čia Vilniuj, nes kitą savaitgalį jau bus neprivažiuot. 

Atsakyti

Labos, 

Šiandiena prie Atlanto važiuojam. Ryt laisva diena. 

Muka Atlaso kalnai nuogi ir moliniai... gerai kad retai lyja tuose kraštuose.

Kelionė puiki. Sveikatos reikia. Bet keliauja ir 70+ su mumis. Pozityvas 1000 pr.

Atsakyti

Luety, gulint visaip kaip kankina kosulys, pusiau sėdom - geriau. Na bet ką padarysi, kad neklausė, su diržu pas gydytoją nenuvarysi. Jau savaitę kaip reikėjo antibiotikų, mačiau, girdėjau. Kol nešoktelėjo virš 39 netikėjo. Dabar jau klauso, ir burbulus pučia, ir malūnus daro, ir masažuoju, garina. Bet jau šiandien geriau, veidas šviesesnis, galvą mažiau skauda, ilgesni tarpai tarp temperatūros kilimo.

Atsakyti

Na but gerai bent paklausyt plaucius,su plauciu uzdegimu nejuokaujama

Mudu mokomes ispanu :D .Pradejom nuo skaiciu,savaites dienu ir menesiu :D .Prisijuokem is saves :D 

Mano brolis su mano anukais vakar vale soda,siltnami,paruose ziemai,nupjove zole.A ukas labai nori perimt musu soda,bet ,kad jis ne eperduodamas kitam,turi atsisakyt,o jie atiduoda kas stovi eilej .Matysim,gal mes mokesim,o jis dirbs,mes retkarciais atvaziuosim,gal islaikysim ilgiau taip.Cia tik svarstom,,mastom. :unsure:​ 

Atsakyti

Luety, tai ir kraujus, ir nuotrauką penktadienį darė. Ten nereik net klausyt, girdisi ir taip. Kraujas rodo l. didelį uždegimą, nuotrauka l. stiprų bronchitą. Šiandien kartos ar dar neperėjo į plaučių uždegimą, ar antibiotikai spėjo suveikt. Vakar būčiau sakius, kad nespėjo, šiandien jau geriau. Popiet pas gydytoją, bus atsakymai. Ir pykina, apetito nėra, jėgų nėra. Bet manau, kad kasdien turėtų būt geriau jau. Jau satūracija geresnė.

Atsakyti