Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sutvarkiau šiltnamius abu, pasodinau česnakus, tai savaitgalis bent jau  rezultatyvus. Labai reiktų dar ir nuplaut tuos šiltnamius iš vidaus, betgi vanduo atjungtas. Kibirais nešiotis? Jeigu neatšals labai kitą savaitgalį, gal reiks pabandyt.

Vakar dar po kapines pavažinėjom čia Vilniuj, nes kitą savaitgalį jau bus neprivažiuot. 

Atsakyti

Labos, 

Šiandiena prie Atlanto važiuojam. Ryt laisva diena. 

Muka Atlaso kalnai nuogi ir moliniai... gerai kad retai lyja tuose kraštuose.

Kelionė puiki. Sveikatos reikia. Bet keliauja ir 70+ su mumis. Pozityvas 1000 pr.

Atsakyti

Luety, gulint visaip kaip kankina kosulys, pusiau sėdom - geriau. Na bet ką padarysi, kad neklausė, su diržu pas gydytoją nenuvarysi. Jau savaitę kaip reikėjo antibiotikų, mačiau, girdėjau. Kol nešoktelėjo virš 39 netikėjo. Dabar jau klauso, ir burbulus pučia, ir malūnus daro, ir masažuoju, garina. Bet jau šiandien geriau, veidas šviesesnis, galvą mažiau skauda, ilgesni tarpai tarp temperatūros kilimo.

Atsakyti

Na but gerai bent paklausyt plaucius,su plauciu uzdegimu nejuokaujama

Mudu mokomes ispanu :D .Pradejom nuo skaiciu,savaites dienu ir menesiu :D .Prisijuokem is saves :D 

Mano brolis su mano anukais vakar vale soda,siltnami,paruose ziemai,nupjove zole.A ukas labai nori perimt musu soda,bet ,kad jis ne eperduodamas kitam,turi atsisakyt,o jie atiduoda kas stovi eilej .Matysim,gal mes mokesim,o jis dirbs,mes retkarciais atvaziuosim,gal islaikysim ilgiau taip.Cia tik svarstom,,mastom. :unsure:​ 

Atsakyti

Luety, tai ir kraujus, ir nuotrauką penktadienį darė. Ten nereik net klausyt, girdisi ir taip. Kraujas rodo l. didelį uždegimą, nuotrauka l. stiprų bronchitą. Šiandien kartos ar dar neperėjo į plaučių uždegimą, ar antibiotikai spėjo suveikt. Vakar būčiau sakius, kad nespėjo, šiandien jau geriau. Popiet pas gydytoją, bus atsakymai. Ir pykina, apetito nėra, jėgų nėra. Bet manau, kad kasdien turėtų būt geriau jau. Jau satūracija geresnė.

Atsakyti

Labas rytas :)

Pou kaip atsakymai, ką doktorša?

Luety mano vaizduotė labai laki tai juokiausi iki negaliu, įsivaizdavau kaip judu kartojate skaičius, o visgi šaunuoliai :)

Dusia ten kaip lyja cielus kaimus nuplauna, matėme ne vieną taip nuplautą kaimą, graudu žiūrėti :( O tie 70+ dar daugiau turi pozityvo nei mes :)

Tiesa vakar debatų klausiausi, net graudu klausytis, Blinkevičiūtė bus ar ne bus ministrė pirmininkė. Kiap manote? Aš sakau ne :)

Atsakyti
Labas rytas.
Mukute ,dievo vabaleli,vakar buvau nemandagi su tavim.Darbo pas mus niekada nepritruksta.Ziema mes auginam salotas,svogunus,rukolas ,ridikelius.Tiesa sakant ridikeliu jau sociai,kininiu kopustu irgi.Siaip visi lietuviska atsivezta virusa virskinam,kuris visiems kirto per skirtingus organus.Bet mes turim integratyvia medicina.Mes galim oficialiai nusipirkt visko,kas jums nesisapnuoja.
Musu bulgarijos valdzia kretinais a priori nelaiko.Taigi ,tegyvuoja.
Vakar biski putojau del politikos,bet nuo grafomanijos susilaikiau.O siandien paaiskejo kodel.Mano vedu horoskopas aiskiai sako- ramiai reaguokite i perteklini kvailuma.Tai vienintele likusi uzuoveja.
O siaip ,maciau as pasaulio turtingus ir galingus didziosios tartarijos sostineje kazaneje.Kartu su ponu ilonu.Tai labai gera indikacine lempute ,kur reikalai eina biggrin.gif Tame susitikime elgetaujanciu nebuvo,tik labdaros potencialus davejai.Arba ne.
O kadangi pilietinis karas USA nusprestas reikalas, tai s nebes obitavannyx v zemliu griesnuju vernites biggrin.gif
Tokioje situacijoje jau nebeturi reiksmes kas bus valdzia.Svarbiausia ,kad turetu padorumo patraukt atsakomybem visus preitos kadencijos kenkejus.
O politika yra reikalas purvinas.As su tuo galiu susitaikyt.Negaliu susitaikyt su konservatoriams tarnavusiu zurnalistu korpusu.Va tiems turiu atskira dosje.Bet ,dusia mane cia bare uz grasinima pragarais, o tapinienes nebare.Tai kadangi nebusiu tapiniene ,sautuva issitrauksiu tada ,kai busiu visai tikra ,kad dabar priesa nukausiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 spalio 2024 - 07:44
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

ačiū, Mukut, kraujas dar l. negeras, bet jau geriau, akivaizdžiai geriau, - vakar buvo lūžis. Jam paprastai pora dienų ir virusą organizmas suvalgo, šis kartas rimtesnis. Jei vėl nesuskubės į darbą ir neatkris, išsikapstys ir be ligoninės. Satūracija geresnė, pulsas normalizuojasi, intoksikacija mažesnė, geriau miegojo, - teisingiau, pirma naktis, kai didesnėmis atkarpom miegojo. 

Atsakyti

Tiesa vakar debatų klausiausi, net graudu klausytis, Blinkevičiūtė bus ar ne bus ministrė pirmininkė. Kiap manote? Aš sakau ne :)

aš irgi manau, kad nepaliks geros vietos, kur nieko daryt nereik, nieks nemato, niekam nekliūni. 

Atsakyti

Mano vedu horoskopas aiskiai sako- ramiai reaguokite i perteklini kvailuma.

Tokioje situacijoje jau nebeturi reiksmes kas bus valdzia.Svarbiausia ,kad turetu padorumo patraukt atsakomybem visus preitos kadencijos kenkejus.

čia apie mus? ))))

Nėr didelio skirtumo kas valdžioj, nieks nesikeis. Apie atsakomybę net nekalbu. Nebuvo ir nebus,

Atsakyti
Saintlina,kai kurioms uzdeti kazkokie ribotuvai,kai kurios puikiai apsimeta, bet yra ir naturaliu.
Visgi tos kur su ribotuvais,laikas jau nusiimti apsuku ribotuva biggrin.gif Ate 42,cia labiausiai taikoma jums biggrin.gif
Atsakyti