Labas rytas.
Mukute ,dievo vabaleli,vakar buvau nemandagi su tavim.Darbo pas mus niekada nepritruksta.Ziema mes auginam salotas,svogunus,rukolas ,ridikelius.Tiesa sakant ridikeliu jau sociai,kininiu kopustu irgi.Siaip visi lietuviska atsivezta virusa virskinam,kuris visiems kirto per skirtingus organus.Bet mes turim integratyvia medicina.Mes galim oficialiai nusipirkt visko,kas jums nesisapnuoja.
Musu bulgarijos valdzia kretinais a priori nelaiko.Taigi ,tegyvuoja.
Vakar biski putojau del politikos,bet nuo grafomanijos susilaikiau.O siandien paaiskejo kodel.Mano vedu horoskopas aiskiai sako- ramiai reaguokite i perteklini kvailuma.Tai vienintele likusi uzuoveja.
O siaip ,maciau as pasaulio turtingus ir galingus didziosios tartarijos sostineje kazaneje.Kartu su ponu ilonu.Tai labai gera indikacine lempute ,kur reikalai eina
Tame susitikime elgetaujanciu nebuvo,tik labdaros potencialus davejai.Arba ne.
O kadangi pilietinis karas USA nusprestas reikalas, tai s nebes obitavannyx v zemliu griesnuju vernites
Tokioje situacijoje jau nebeturi reiksmes kas bus valdzia.Svarbiausia ,kad turetu padorumo patraukt atsakomybem visus preitos kadencijos kenkejus.
O politika yra reikalas purvinas.As su tuo galiu susitaikyt.Negaliu susitaikyt su konservatoriams tarnavusiu zurnalistu korpusu.Va tiems turiu atskira dosje.Bet ,dusia mane cia bare uz grasinima pragarais, o tapinienes nebare.Tai kadangi nebusiu tapiniene ,sautuva issitrauksiu tada ,kai busiu visai tikra ,kad dabar priesa nukausiu.