Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos,

bemiegė naktis.

Anidanda, nei corona, nei gripas. Kažkoks virusas. Bet ir man, ir MB su atkritimu. Vyras pasirgo savaitę, savaitę dirbo, o dabar komplikacijos.

Visą naktį baisi tempa, maikę keičiau 3 kartus, antklodė, paklodė, pagalvė kiaurai šlapi. Nuo kosulio negalėjo miegot, tai masažavau, tryniau tepalais.

Žodžiu, sveikatą saugokim.

Atsakyti

Labos, 

Dykuma baigėsi, grįžtam į civilizaciją.

Kava labai skani Maroke. Karti, stipri.

Atsakyti

Pou, na ir prispaudė jus.. sveikit greičiau  :4u: 

Atsakyti

Tai pasveiks, svarbu neblogėtų. Vėl 39. Na kol antibai suveiks, dar bus reikalų, nusiteikus, kad dar ryt bus sunku, o pirmadienį jau turėtų gerėt.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2024-10-26-11-59-17-982_com.miui.gallery.jpg   98,34KB   0 Parsiųsta kartųLabos, sveikit greiciau.Prakaituoja-gerkit daug skysciu,tu gi pati zinai .Nuo kosulio gal kokius kvepavimo pratimus pabandyt.?Gal paburbuliuot per siaudeli i vandeni,ar baliona papust,kad nebutu plauciu uzdegimo. Mes siandien ir ryt jau keliames i draugu buta. Atveso oras,bet dar vasariskas,smagiau miegot. Vakarais vis mezgiau salika/skara/skraiste pagal dizainerio Stepheno Westo programa,kur kas savaite atsiuncia vis tolimesne uzduoti.Gaila,kad tik tokiu siulu teturejau atsivezus,tai gavosi tokia jaunatviska skraiste/salikas/skara.Reikia isplaut ir istampyt paguldzius ir isdziovint,bet as cia neturiu kur,gal draugu bute rasiu kur.

Atsakyti

Žiūrėjau žiūrėjau - čia reklamą meta ar čia Luety mezginys? Paskui tekstą perskaičiau. Luety - nuostabiai gražu  :wub:  :wub:  :wub:  ir ta spalva tokiam daiktui ypač tinka :super: labai super atrodysi tokią užsimetus vakarinius kokteilius su rožiniais skėtukais siurbčiodama :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 13:58

Neprailgo vakarai,nes jau anksciau temsta ,o ir dizainerio uzduotys viena uz kita idomesnes,tai buvo smagu megzt.Labai siltas,nes ruzava spalva yra baby alpaka,o balta merinas su kashmyru.

Atsakyti

Labai gražu, Luety. Nesiociau tokį visur

Atsakyti

Nuostabi skraistė! Įsivaizduoju, kaip Luety tinka❤️

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labai atpažįstamas  motyvas  Kingo romanuose ))

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Luety,nuostabu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 08:13