Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

https://aptekifenix....RAaAqiGEALw_wcB
va sitas gerai ,vaistas nuo daug ligu
Atsakyti

O ką ta gentis gali man padėti, nenoriu teliuko akių, netemsiu, nedarysiu...o ką aš galiu pasakyti, ieško gydytojai 3 metai ir nerenda ...et...

Nu grybų pas mumi jaučiu ir jau nebus...o gaila taip norisi dar pagrybauti  :rolleyes:

Luety gerai AA sako, ar turi uspakojoncų, blyn, kad nepramuštų ...ptfut ptfu ptfu...

Oi labos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Šiandien[/b!], 09:27

Ačiū, Merginos. Gal nuvešiu ir savo galvą pravėdint miške, jei kojos neš :) Šiandien pirma diena šviesesnė.

tu gal dar atsargiai. Po tokių temperatūrų dar silpnumas oho koks būna.

Atsakyti

Aš savo pakraštėliu praeisiu, po patį mišką kilometrų nerinksiu. Jei apsveiksiu ir oras geras bus.

Atsakyti

paskambinau draugei į kaimą. Tai už 7 km nuo mūsų Pirčiupių poligone pilna baravykų, o pas mus nėr.  Tai vadinas, kaip pasiseks.

Atsakyti

Labos,

Luety sveikatos Judviems :wub:  :4u: 

Mes labai smagiai ir intensyviai. Tik dvi dienos, o atrodo jau savaitė... laikas slenka stebuklingai. Kaip vaikystėje . Realytivus pasirodo dalykas. Šiandiena Fešas. 

Atsakyti

Labas rytas,geria MB vandens daugiau uz mane,jis pas mane pavyzdinis,kaip knygose. :D  Nakti jau neblogai.Uzmigo su 38.8,prabudo su 35.Tas mane neramina,bet gal taip turi but.Nakti tik karta keiciau patalyne ir maike.Jau nusiprause,vaiksto.Paguli ir vel vaiksto.Manau tikrai buvo terminis sokas,bet dar gerai baigesi,manau,kad baigesi.Pamoka seneliui,kad neziurint,kaip jautiesi,dazniau paziuret i pasa. Amzius daro savo . As tvarkoj,vaistu neturiu,bet turiu antidepresantu isidejus.Jie nuo panikos atakos nepadeda,jie tik nuo depresijos.Gi tu visokiu raminanciu negausi taip vaistinej nei Ispanijoj nei UK,o gydytojai nenori rasyt,o ir as nenoriu but sistemoj,kaip silpnu nervu Maza ka.Tokia jau esu.But kiti laikai,buciau seniai apibegus gydytojus ir uzsizapasinus.Bet yra kiti budai,nukreipt demesiui nuo panikos atakos,sunus pamokino. Lijo vakar visa diena,visa nakty,perkunija,zaibai,lijo ryte,dabar kazkiek blaivosi,gal ant vakaro svies saule.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 11:52