O ką ta gentis gali man padėti, nenoriu teliuko akių, netemsiu, nedarysiu...o ką aš galiu pasakyti, ieško gydytojai 3 metai ir nerenda ...et...
Nu grybų pas mumi jaučiu ir jau nebus...o gaila taip norisi dar pagrybauti
Luety gerai AA sako, ar turi uspakojoncų, blyn, kad nepramuštų ...ptfut ptfu ptfu...
Oi labos
Ačiū, Merginos. Gal nuvešiu ir savo galvą pravėdint miške, jei kojos neš Šiandien pirma diena šviesesnė.
tu gal dar atsargiai. Po tokių temperatūrų dar silpnumas oho koks būna.
Aš savo pakraštėliu praeisiu, po patį mišką kilometrų nerinksiu. Jei apsveiksiu ir oras geras bus.
paskambinau draugei į kaimą. Tai už 7 km nuo mūsų Pirčiupių poligone pilna baravykų, o pas mus nėr. Tai vadinas, kaip pasiseks.
Labos,
Luety sveikatos Judviems
Mes labai smagiai ir intensyviai. Tik dvi dienos, o atrodo jau savaitė... laikas slenka stebuklingai. Kaip vaikystėje . Realytivus pasirodo dalykas. Šiandiena Fešas.
Labas rytas,geria MB vandens daugiau uz mane,jis pas mane pavyzdinis,kaip knygose. Nakti jau neblogai.Uzmigo su 38.8,prabudo su 35.Tas mane neramina,bet gal taip turi but.Nakti tik karta keiciau patalyne ir maike.Jau nusiprause,vaiksto.Paguli ir vel vaiksto.Manau tikrai buvo terminis sokas,bet dar gerai baigesi,manau,kad baigesi.Pamoka seneliui,kad neziurint,kaip jautiesi,dazniau paziuret i pasa. Amzius daro savo . As tvarkoj,vaistu neturiu,bet turiu antidepresantu isidejus.Jie nuo panikos atakos nepadeda,jie tik nuo depresijos.Gi tu visokiu raminanciu negausi taip vaistinej nei Ispanijoj nei UK,o gydytojai nenori rasyt,o ir as nenoriu but sistemoj,kaip silpnu nervu Maza ka.Tokia jau esu.But kiti laikai,buciau seniai apibegus gydytojus ir uzsizapasinus.Bet yra kiti budai,nukreipt demesiui nuo panikos atakos,sunus pamokino. Lijo vakar visa diena,visa nakty,perkunija,zaibai,lijo ryte,dabar kazkiek blaivosi,gal ant vakaro svies saule.
Labas rytas:)
Šiandiena iki sodo važiuojam, gal ryt pradėsiu rauti šiltnami, rožes gal kirpti laikas, žodž ruošti žiemai, vasarinėje trioboje liko išsišveisti šaldytuvą ir paruošti prieskonius ir kt. maistą žiemai sudelioti, sukaišioti į dėžes, o kai ką ir išsivežti. Didžiosios kraustynės
Luety na gal jau gerėja TB, žiūrėk pasveiks ir orai pasitaisys
Oi Dusiuk tu mūsų varlytė keliauninkė Nors ir man keistai laikas lėkė kaip būvome 2 jų dienų kelionėje, prisiminiua Izraelį kaip per tris savaites kokią 15 viešbučių pakeitėm ot tempas buvo , bet ir pamatėm pakartočiau
Labas rytas.
Labas rytas,
Luety, kaip naktis?
Labas rytas
Šiandiena pajudam link dykumos. Ilgas privažiavimas ne autostrada.
Smagu, įspūdžiu daug. Nuotraukos negali perteikti garsų, kvapų, nuotaikos.
Luety sveikatos Jums.
Mukut, kiekvienas ruduo toks. Bet mane džiugina, kai iš kaimo susikraustau Kaunan.
Labos,
naktis lengva,miegojo puikiai,temperaturos nebebuvo,karta pakeite maike ir viskas.Siandien jau vaiksto daug,kiek silpna,pailsi ir vel juda.Aiskiai buvo perkaitimas,jei but buves virusas,as jau buciau pasgavus.
Siandien buvom buto apziuret kur sakiau 10 aukste.Vaizdas is balkono i kalnus ir miesteli,labai grazus,truputis juros matosi,nu bet mazuciai kambariukai du,salionas su virtuve,virtuvyte vos apsisukt ratu vienam.Atostogu butelis,kur gaminasi tik pusrycius ir vakariene.Grazu.svaru,smagu,vaizdas geras,nu bet mazas.Jau nebut kur net vaiku paguldyt atvaziavusiu.
Ieskom toliau.
Oras issitase,siandien sauletas,bet kiek vesokas,su trumpom rankovem bliuskyte ejau ir bridzais,tai norejosi megztuko dar.Po lietaus ner ko noret,visada atvesta,bet melynas dangus,saule.