Einu ruostis i soda,mezgiau iki siol.Radau sau tinkamo megztinio modeli,lengvas,smagu megzt,reglanas,tai uzkabliavo baisiausiai,sunku atsitraukt.
gerai kad aš jų nevalgau rami kaip belgas .... bet vistiek pučiuosi....
Taigi sofa ir mezginys kenksmingiau negu uogos
Valgau uogas ryte iki soties . Nuo krūmo . Ne tik , kad į kūna neina , bet dar ir pavalo
Uodų mano kaime būna kokia savaitę ar dvi . Kaip kuriais metais . Sausa ir vėjuota ... Ne jų vietos.
Daugiausia uodų esu sutikusi Suomijoje. Tik jie kokie tai mažesni už musiškius. Net oras skamba nuo jų zyzimo . Toks kraštas .
AA pas jus šiltuose kraštuose uodai ko gero ir ligas platina?
Moškes naikina ( ar naikindavo ) LT , uodų negridėjusi, kad šalies mastu ?
Va Birštonas nustebino- buvo birželio pabaiga , pats uodų sezonas ... Paėjus tolyn , link Vytauto kalno pasitinka zyzimas. Centre tyluma.
Alta, kokie dar tropiniai? Man paprastų užtenka. Paskutiniu metu jų įkandimų netoleruoju. Vėliau prasideda akliai ar sparvos. O gal abeji. Va su jais dar "smagiau". Dėl šitų visų parazitų jau net vasaros nelabai mielos darosi
Nu, baisu.. Turbūt sapnuoju.
Labai. Gražios. Uogos
Pas mane žydėt pradeda. Gatava pati užtūpt ant tų žiedų šiąnakt, kad tik jie nenušaltų.
Žodž, atėjau, pamačiau, pavarvinau seilę ir šliaužiu atgal.
Uodų mano kaime būna kokia savaitę ar dvi . Kaip kuriais metais . Sausa ir vėjuota ... q
Pas mus irgi sausa ir vėjuota, bet uodų būna..tik ne kiekvienais metais. Užpernai visai nebuvo, pernai baisybė.
Uogos neina į kūną. Bet kai jų persiėdi, tada nori dešrytės ar vytintos mėsytės, ar dar ko nors. Ar Pavlovą kokią užsigeidi kept kas antrą dieną. Nes juk sezonas uogų ir kiaušinių savų pilna. Bet braškės savos vis tiek labai skanu.
Va ir žemuogių turiu. Čia prieš savaitę foto daryta, dabar jau pilna raudonų buvo, bet neturėjau laiko net pafotkint per darbus.
Kokybė tai žiauriai prastėja tokiu būdu...
aš net sakyčiau, pagrinde normaliai kalba. Tik karts nuo karto užplaukia. Ir lyg jau rečiau nei anksčiau.
Sveikutės,
Muka ar buvo mūsų kraštuose šalna?
Saintlina, kaip gerai, kad anyta "šviesėja". Lesius kaip visuomet gražuolis! O jau uogos!
Kava, pas mus pamiškėj visokio gėrio yra, o dar kai netoli stambūs raguočiai... tik pasilenk ravėdama, tai tuoj į pakinklius, subinę ar blauzdas kas įsisegs. Didžiausi guzai man nuo tų sparvų ir aklių. Nuo uodų dar eteriniai aliejai padeda, o aniems nieks nebaisu. Bensu nesipurškiui - kartą pasipurškus mano bridžiai skylėm nuėjo, tai jau ačiū.
Viena kriaušytė šeštadienį pajuodusiais žiedų viduriukais, šalna prabėgus buvo. Bet darbar šiltnamy pomidorai sutupdyti. Gaila būtų. Obelų žydėjimas vėlesnis, gal prašoks šalnas. Kriaušės pilnu tempu žydi, serbentai ankstyvesni ir vyšnia.
nu šitų tai ir aš pakęst negaliu. Ir tikrai nuo jų jokie purškalai nepadeda.
Gal jie kokių natūralių priešų turi?
nu šitų tai ir aš pakęst negaliu. Ir tikrai nuo jų jokie purškalai nepadeda.
Gal jie kokių natūralių priešų turi?
Karvės uodegą