Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Prasidejo nesekmes.Tik ka rasiau Pou,kas darosi su jos imunine,ir pyst,mano vyras guli paslikas.Niekada niekuo nesistebek-cia man.Sportuoja,vaziuoja vakarais dviraciu,maudosi,kaitinasi saulej(natural vitD),kiek imanoma sveikai maitinasi,lieknas,raumeningas ne lasiniuotis,kaip as ir sianakt tango su ligoniu Apie 23 val eme drebet visas,saukt salta,bet drebulys toks,jog rankose vandens neislaiko,nepastovi.Per 30 min tempera uzkilo iki 38,5,vemimas,tasymas,ant lengvo kas 20 min.Rankos saltos,nosis salta,o visas dega.Po mazdaug 30-40 min nei is sio nei is to temp eme krist,skapias,keciau patalyne visa nakti4-5  kartus,net lova pakeitem nes paklode greziama buvo Gerai,kad tuose appartamentuose 4 lovis,4 paklodes,adijalai,dar mes viena komplekta atsivezrm savo,tai buvo kuom keist.Nukrito ir nukrito.Dabar rodo 35,bet gal blogai matavo. Agente nepatenkinta,derinau visa ryta jos nuotaikas,galvoja,jog vedziojam ja uz nosies,netiki,bet atrodo suprato,patikejo. Tai va kokiu buna situaciju. Todel visiem negaluojantiem :4u: Esu be miego,pati bijau susirgt,uzsikrest,bet nezinau net kuo.Tie virusiniai susirgimai dabar idomus,ne tipiniai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 10:40

Luetu, penktadienį po manim čiužinys net šlapias buvo ir antklodė šlapia, ne tik paklodė. Ridenausi į MB miego vietą, o jis miegojo kitoj lovoj.

Kažkoks klimaksinis virusas. Pernai MB tokiu sirgo visą mėnesį, - tai kilo, tai krito tempa, kosulys, gerklė, snarglys. Aš užsikrėčiau taip pat, atrodė lengvai sirgau ir šast ligoninė. O tada dar ir Covidas prisidėjo.

 

Sveikatos!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Šiandien[/b!], 10:48

O Luety kaip dabar TB? 

Atsakyti

Ojezau.. laikykites!

Atsakyti