Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 16, 09:55)
Va, vakar alyva jau
O šalčiai nesibaigia... unsure.gif

Laba,
Va kokį perspėjimą gavau...

PERSPĖJIMAS APIE STICHINĮ METEOROLOGINĮ REIŠKINĮ – ŠALNĄ AKTYVIOSIOS AUGALŲ VEGETACIJOS LAIKOTARPIU

Gegužės 17-os ir 18-os naktimis dirvos paviršiuje daug kur, ore vietomis numatomos šalnos minus 0–5 °C. Gegužės 19-os naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos minus 0–3 °C.

Atsakyti
Labos 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ate teisybė perspėjimas buvo ir dar palikau šalna.. vakar su MB dangstėm pomidorus, į šiltnamį nekišau nosies negadinau sau nervų.... dar paliksiu uždengtus ir šianakt...

Atsakyti
Tas saltis truks visa savaite ,o paskui des kaitra.Issibalansavo visas klimatas.
Blogiausia ,kad visu vaismedz\iu uz\uomaz\gos nusals.Gal kas purskimus kokius turi,padeda siek tiek.Salnos net bulgarijoje,reiks vel viska uz\klot,jau cukinijos ir agurkai dera.
Pomidorai siaip is saknu atauga,nera taip baisu.Pas mane net agurkas venera is saknu ataugo ,o buvo jau nusales.
Atradau kaip tuos mikronus braskiu daigus augint tarpiniu periodu.Sodint i kiausiniu padeklus.Tie istirpsta,braskiu daigiukai saugiau auga.
Einu roz\iu fotkint ,jau z\ydi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Muka už kavą.Kavos rytais nebus per daug? ax.gif Vat ketvirtadienį tai jau neišvirsiu. ax.gif
Man atrodo šalnos nebuvo? ax.gif Gaila būtų ir braškių žiedų,prasideda žydėjimas. bigsmile.gif
Šiandien į kirpyklą,pagaliau išlindo urvinis žmogus. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Dėkui Ingridai už gražią kavutę prie ežero, o Mukos labai kvapnus bijūnas, net virtualiai užuodžiu. Turiu bijūną savo a.a. mamos man dovanotą.. Myliu jį, prižiūriu ir saugau.

Rodyk, A.Alta savo rožes. Pažiūrėt tai labai mėgstu gėles.

Pasiilgau lesiaus vėjyje.. ♥

Vakar nerodė pas mus šalnų, bet vakare dėl visa ko dangsčiau viską. Šįryt anksti išėjau pažiūrėt, bet ramu, žolė žalia, neužklydo šalnos. Neatidangstysiu nieko, labai daug laiko užima tas dangstymas, paliksiu taip uždengta dar gal porai dienų. Agurkų daigeliai dar vazonėliuose, tai parsinešu namo.

Atsakyti
Labas rytas,
Kavos nebūna per daug ! Dėkui mergaitės 4u.gif Ingridos kava kvepia atostogomis...
Luety abejoju ar Rodo saloje yra uodų ? Jei jau Lietuvoje Birštone juos sugeba sunaikinti . Buvom pernais birželio mėnesį, cente jokių uodų . Ką daro nežinau ...
Nežinau , ką rasiu kaime, nušalo tai nušalo . Ne pasaulio pabaiga . Tik augalai , menkniekis .
Vakar toks tvirtas sportas buvo , nebegaili manęs trenerė biggrin.gif
Visą gyvenimą sporte turėjau ištvermę ir lankstumą ( pvz kalnuose labai reikia ištvermės) , ant senatvės gal ir jėgos įgausiu smile.gif Smagu pačiai , kai imi galėti ...
Pou , kaip laikaisi ?
Saintlina, kaip pas Jus reikalai spendžiasi ?
Gražios dienos !
Atsakyti
Labas rytas,

pas mus 17!! silumos jau dabar 9 ryto.Kraunames viska ir i soda visai dienai.Reikia braskes dangstyt,jau zaliu daug,isisuks tuoj pauksciai.O paskui kaifuosiu saulej ir ne,nors reiks gal pomidorus paliet,jiems irgi bus karsta.
Del Rodo salos nieko nezinau,tik atsiverciau google paskaityt ir cia Makaliaus kelionese pirmas sakinys:"Rodo sala - lankytinos vietos, kainos, nuotykiai! Plačiau Savaitės interviu: į Rodo salą - maitinti uodų, gaminti maisto ir gėrėtis gamta Plačiau Kelionė į Rodo salos kaimynę - Symi salą - lankytinos vietos, kainos Plačiau Lankytinos vietos Rode ir informacija apie salą Plačiau"
Tai va ir as netikiu,jei brangini turista,turi susitvarkyt.Turbut viesbuti,pajury ir mieste tu uodu ir nera,cia jei gal siaip maklinesi po sala,su kokiu mociku ,kad daugiau pamatyt egzotikos,tai ir sutiksi tu kraugeriu.Bet Ingrida vaziuoja ilsetis,prisimaklineja ji po miskus ir taip. wub.gif
Aciu abiem uz kava,imu su bijunu,prie juros man per karsta,as tik pasigrozesiu vaizdu is toli. 4u.gif
Lauksim reportazo is Rodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 17, 07:44)

Pasiilgau lesiaus vėjyje.. ♥

Negaliu parodyt.. Radikal nebeatsidaro, visur kitur mano fotkės per didelės apimties, niekur neužkrauna.
Lesius šlubuoja, vešiu šian pas traumatologą aiškintis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 17, 11:32)
Negaliu parodyt.. Radikal nebeatsidaro, visur kitur mano fotkės per didelės apimties, niekur neužkrauna.
Lesius šlubuoja, vešiu šian pas traumatologą aiškintis.

Jei persiunti MS , paskui gali kelti tiesiogai ( naujoje versijoje ). Kartiais taip darau. Kokybė suprastėja žinoma, bet apimtis sumažėja . O šiap visada keliu part.lt. Nėra pykęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 17, 07:48)
Saintlina, kaip pas Jus reikalai spendžiasi ?

Anyta reabilitacijoj, čia pat Santariškėse. Šiaip visai neblogai, tik vis dar neretai nušneka nei šį, nei tą. Bet dar labai nedaug laiko praėjo.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 17, 10:36)
Jei persiunti MS , paskui gali kelti tiesiogai ( naujoje versijoje ). Kartiais taip darau. Kokybė suprastėja žinoma, bet apimtis sumažėja . O šiap visada keliu part.lt.  Nėra pykęs mirksiukas.gif

Part net nekrauna. Ten iki 6mb nuotraukos turi būt. Pas mane jos ~20 mb. Bandžiau visokius puslapius - niekaip.

Ui, pabandžiau screenshotą padaryti - ir kopijos 'svoris' žyymiai sumažėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 gegužės 2022 - 10:49
QUOTE(saintlina @ 2022 05 17, 12:44)
Anyta reabilitacijoj, čia pat Santariškėse. Šiaip visai neblogai, tik vis dar neretai nušneka nei šį, nei tą. Bet dar labai nedaug laiko praėjo.
Papildyta:
Part net nekrauna. Ten iki 6mb nuotraukos turi būt. Pas mane jos ~20 mb. Bandžiau visokius puslapius - niekaip.

šiam procesui reikia laiko svarbu prašviesėjimai būna 4u.gif
Atsakyti
Saintlina , o Tu ką galvoji tokias nuotraukas keldama ?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei jau man valerijono reikia ( o negaliu , bo katė namie ) , tai ką Ex darys ?
Nerealu !!!

Dėl anytos imk 4u.gif Svarbu ne ant patalo ir pampersų nereikia ... visa kita gal kažkaip pamažu į gerą.
Atsakyti