Aliaska manęs nevilioja.
MB jau kalba apie Norvegija vasara. Yra viena dalis nematyta. Lofotenų salos.
Maudytis šiltoje jūroje yra kaifas. Baltija tai ežeras.
Ten kur Luety dabar , norėčiau ir aš. Man ten daug lankomų vietų aplinkui.
Man irgi būtų įdomu į lofotenus. Aš apskritai įsimylėjus Norvegijos gamtą
Dėl gražiausio pliažo Baltijoje tai tikrai nepritariu. Yra daug gražesnių paplūdimių Ispanijoj pvz. Plačių, balto minkšto smėlio. O ir jūra šilta ir daug švaresnė.
Jau nekalbant apie kokio Tailando ar Madagaskaro pliažus.
Labas rytas,
Balandėlių mylėtojoms ir darytojoms, jeigu kuri apkepate balandėlius prieš troškinant, puikiai gaunasi orkaitėje su grilius/oras funkcija, greitai ir nesmirda visi kambariai. Vakar išbandžiau užskaitau Tik jau daboti reikia, kad nebūtų angliukai na žodž kaip kuri mėgstate ar macniau ar ne tiek macniau apkeptus:) Tiesa dar aliejuku patepiau prieš kepant.
Noriu grybauti gal pavyks penktadienį
Gražios dienos
Muka, kavinėse būna apkepti dažniausiai. Man apkepti skanu, bet tokie neapkepti, minkštučiai - skaniau.Nežinau, man tikriausiai vaikystės skonis yra neapkepti, tad ir aš taip darau. Tik va papildomai iš draugės mamos išmokau, kad reikia dėti storų krapų stiebų,- vien dėl balandėlių aš jų užsišaldau. Labai geras skonis.
Maksimoje gera lašišos kaina, užsakiau barborą į namus.
Muka, bet tai nėra gerai. Nebent labai susibalansuoji mitybą kitais produktais. Juk tu ne vegetarė dėl įsitikinimų. Reikia žiūrėt, kas organizme, - kartais trūkstant kažkokio mikroelemento, vitamino ar kt., sutrinka norai, skoniai. Dažniausiai būna su geležies trūkumu. Jau pradedu maišytis, kaip pas tave? Man rods, kad būdavo "tirštas" kraujas?
Bet kažkas nėra gerai. Kepenys dar kartais taip signalizuoja.