Dėkui Muka
o aš niekur iš Europos nenoriu. Visiškai netraukia nei rytų šalys, nei tuo labiau musulmoniškos. Nors neseniai žiūrėjau pasiūlymus į Aliaską, tai va ten visgi norėčiau.
Europa saugiau.
Aš dabar jau irgi nenoriu . Kai pirkau džiaugiausi , o dabar jau nelabai
Dusia, ir tu pas turkus ilsėtis važiuosi?
Dusia, ir tu pas turkus ilsėtis važiuosi?
Nu ne. Mes į Afriką. Pažintinė 10 dienų.
Nu ne. Mes į Afriką. Pažintinė 10 dienų.
Aš ir galvoju, negi Dusia važiuos į viešbutį sėdėt? ))) pasirodo, pažintinė Gal į safarį?
Aš ir galvoju, negi Dusia važiuos į viešbutį sėdėt? ))) pasirodo, pažintinė Gal į safarį?
Marokas.
Vežios mus visą 10 dienų .
Mano labai sena svajonė... O dabar jau neramu .
o aš niekur iš Europos nenoriu. Visiškai netraukia nei rytų šalys, nei tuo labiau musulmoniškos. Nors neseniai žiūrėjau pasiūlymus į Aliaską, tai va ten visgi norėčiau.
Aš tai buvus daug kur pasaulyje, bet Europoje tikrai komfortiskiausia, skrist netoli, civilizacija įprasta. Bet kad žiemomis is tos Europos tik kanarai lieka.
Žiūrėjau tą makaliaus kruizą po Aliaską, tai lb gundo, norėčiau. Bet gi brangenybe nesusvietna
Žiūrėjau tą makaliaus kruizą po Aliaską, tai lb gundo, norėčiau. Bet gi brangenybe nesusvietna
aham.. ypač dar kai pridedi tas papildomas ekskursijas vietoj, kurių tikrai labai norėtųsi.
O pas mus apsiniauke ir lyja,nu bet gal dar prasiblaivys?
Muka,noretusi nesikraustyt i kt apartamentus,bet,kad nenusileidzia kainoj,o pilna pigesniu dabar jau,tai teko keist.Neturim mes tu daiktu,apartamentuose viskas yra,tau tik savo skudurus sumetam i cemodanus ir vaziuojam.
Nenoriu i jokias Aliaskas,salta,pavojinga,ziurejau video is tokios ekskursijos,tai niekada nenoreciau .
Pazintinem mano skaudamu kojeliu neuztektu,tai net neziuriu.Lieka pajurys,saule,smelis.
Man užteko kelionės dviejų dienų į saharą, gavau info labai glaustą apie šalį, bendrą vaizdą susidėliojau, pačiupinėjau smėlį ir man per akis Tiesa tariant sahara reikia dėti kirtį ant pirmos a, o ne ant antros, nes jeigu tariame kaip mes įpratę, tai reiškia juodoji magija, kuri labai populiari Tunise, kaip sako jie namuose visi turi džinus
Luety na jep, jeigu nenusileidžia tai tikrai nėra sunku keisti .
Su MB visad važiuojame atskirais lagaminais man labai patogu
Nenoriu i jokias Aliaskas,salta,pavojinga,ziurejau video is tokios ekskursijos,tai niekada nenoreciau .
va kaip skirtingai aš nė akimirką nedvejodama imčiau kelionę į Aliaską, net nepažvelgama į Ispanijos pajūrį, jei reiktų rinktis ir kaina vienoda būtų ))
Ir išvis, nelabai aš čia daug to pasaulio mačius, bet kiek mačius - mūsų pajūrys pats gražiausias. Maudynės manęs nevilioja, o braidymui man ir Baltijos temperatūra tinkama