Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Eugenijus. Jei rusų kalbą žinai. Klaipėdietis jis. O Klaipėdoje labai nemenkai rusų . 

Nu bet jis ne rusas gi 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 10 14, 07:52)
Belieka pasidžiaugti tuo, kad Lietuva ne tik Vilnius.

Pritariu.
Labos,
as nebalsuoju,nes nera uz ka,o rinkt ta pacia panele,tik su kita suknele,nebesinori.Ir apie politika kalbet nesinori.
Saule ,jura ir bangos atima nora galvot apie blogus dalykus.
Einam pas draugus,atsvesim ju isvykima,ryt isskrenda atgal,bet mums atidave raktus nuo savo buto,kuris bus tuscias nuo 25 spalio,o musu apartamentai uzbukinti iki 27d.Taip,kad nusimato dar menuo saules ir silumos.
Atsakyti

Nu bet jis ne rusas gi 

Pravardė jo tokia. Negi negirdėjusi ? 

Atsakyti

Pravardė jo tokia. Negi negirdėjusi ? 

Ne žinok, niekad negirdėjau 

Atsakyti

Šiaip ir aš pirmąkart girdžiu :) tik kai Dusia apie jo sūnelį parašė, sugretinau su Eugenijum.

Atsakyti

Labas rytas,

Apie rinkimus, et gal geriau patylėsiu, hebra jau dalinasi ir nežino su kuom nori ženytis  :D 

Daug darbe sergančių ir covidu ir ne, šildymas lyg įjungtas ale šaltoka, kažko ir mane kabina:( bet aš nepasiduosiu. 

Po atostogų vakar subinės nepakėliau, bet jau ant stalo švariau :) popieriai gula į savas vietas.

Luety nu fain skaityti, kad dar pabūsite ilgėliau  :4u: o tau nėra sunku kraustytis iš vienų apartamentų į kitus? 

Nei žoros, nei gošos nei gogos nepažįstu, visai nušokus nuo politikos  :rolleyes: 

Savaitgalį bus skinami pomidorai ir raugiami, jau nieks jų nenokins dėžutėse, ne tas vistiek skonis, nei natūraliai sunokęs, o rauginti mano šeimai sueina :)

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šalyje po ketverių metų, per kuriuos buvo ir pandemijos išbandymai, ir karo įtampa yra neapsakomai geri rezultatai: nepaprastai padidėjusios pajamos ir perkamoji galia, runkelizuotos visuomenės demonizuotas kainų augimas nėra nei absurdiškas, nei unikalus ir daro įspūdį tik tiems, kas niekur iš Lietuvos neišvažiuoja, ekonominis optimizmas ir sparčiai vakarėjanti visuomenė ne tik didmiesčiuose, bet ir provincijoje. Pakanka vien pažiūrėti, kokio lygio žvaigždės atvyksta pas mus su koncertais. Tai tikrasis indikatorius: pas nusmuktkelnius tuščiom kišenėm niekas nevažiuoja.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...kimai-120057214
Saintlina, beiby ju a eis biggrin.gif
Mukute,tokiuose butuose susikaupia visokiu daiktu ir taip per laika,o jie gi su automobiliu.Zmones prisitempia daiktu,paskui vietoje dar apsiperka , o tie senesni daiktai lieka vietoje.Pas mane jau vienas tvartukas tokiais uzpildytas.nES MAN GAILA ISMESTI.
Atsakyti

Užkalnis labai taiklus :) viskas taip ir yra.

Atsakyti

Labas rytas,

Muka, prašom raugintų pomidorų receptu dalintis. Ir pas mane yra neprinokusiu.

Ir sveika sugrįžusi :4u: . Kur atostogos geriau Tau? Turkija ar Tunisas?

Kur bevažiuočiau, po savaitės pasiilgstu namų... Savo rutinos, savo lovos ir tt.

Apie valdžią supratimas mano toks: kol jie dalijasi, riejasi, nesusitaria gerai yra man. Nes nieko nekeičia. Kuo margesnė , kuo daugiau tarpusavio rietenų, tuo geresnė valdžiukė  :P  :B . 

Luety  :4u: .

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Raugiu kaip agurkus, tik druskos 2 šaukštai ant litro vandens ir nenupilinėju iškart skaldukan. O prieksoniai jau kaip tamistai patinka ar vyšnios lapas, ar serbento lapas, žodziu esmė druskos dvigubai nei agurkams.

Kur geriau  :hmm: na jeigu jūra būtų ne kaip Palangoje tai Tunisas, nes kaina patrauklesnė, nei Turkijoje. O šiaip man maistas nei turkuose, nei tunise nėra skanus, labai pasidariau jautri kvapam, net paskutines dienas nėjau vakarienių, užtekdavo pietums kelios vynuogė su brie sūriu, bet grįžus namo cepelinus viriau ir rugelio duonos negalius atsivalgyti  :D Tiesa į avieną, ėrieną, jautieną net sutaso pažiūrėjus, negaliu visai valgyti jos:(. Ačiū die vieną vakarą buvo keptas paršiukas, aha musulmoniška šalis bet nėra labai jau radikali, tai patampiau gabaliuką, MB juokėsi iš manęs, kad tuoj džin/toniku būsiu gyva :)Ai vynai geri, prancūzai paliko stiprų savo įspaudą virtuvėje. Daug ir labai saldžių kepinių, na jie manęs nežavėjo. Tiesa labai trūko turkiškų pieno produktų ir raugtų daržovių, o visa kita ...et...Tik vieną supratau, kad imti viešbutį tik 5 zviazdų, nes mažesnės kategorijos tai žmonės skundėsi labai. Dviejų savaičiu man pakako :) Tiesa antra spalio pusė jau vėsoka, geriua rugsėjo vidurys, spalio pradžia.

Atsakyti
Raugintiems pomidorams gera skoni duoda salieras ir paprika.Siemet raugiau su miso pasta.Biski lengvas siloso kvapas(cia dusia turetu nualpti)bet labai gerai laikosi ir neiztezta,net siltokai laikomas.Tokks stabilus rauginys.Ir druskos nedaug reikia,visai nesuru.
Muka,tau reikia bakteriju reuteri ir crispatus sugerti.Tavo fermikutai visai tave uzvalde.Placiau neaiskinsiu ,ne drauges jus man.
Ir beje,jau aisku ir paskutinei kumelei ,kad amerika baigesi.Kaip dabar bus su jusu vakarietiskom vertybem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 spalio 2024 - 08:18