Eugenijus. Jei rusų kalbą žinai. Klaipėdietis jis. O Klaipėdoje labai nemenkai rusų .
Nu bet jis ne rusas gi
Labas rytas,
Apie rinkimus, et gal geriau patylėsiu, hebra jau dalinasi ir nežino su kuom nori ženytis
Daug darbe sergančių ir covidu ir ne, šildymas lyg įjungtas ale šaltoka, kažko ir mane kabina:( bet aš nepasiduosiu.
Po atostogų vakar subinės nepakėliau, bet jau ant stalo švariau popieriai gula į savas vietas.
Luety nu fain skaityti, kad dar pabūsite ilgėliau o tau nėra sunku kraustytis iš vienų apartamentų į kitus?
Nei žoros, nei gošos nei gogos nepažįstu, visai nušokus nuo politikos
Savaitgalį bus skinami pomidorai ir raugiami, jau nieks jų nenokins dėžutėse, ne tas vistiek skonis, nei natūraliai sunokęs, o rauginti mano šeimai sueina
Gražios dienos
Labas rytas,
Muka, prašom raugintų pomidorų receptu dalintis. Ir pas mane yra neprinokusiu.
Ir sveika sugrįžusi . Kur atostogos geriau Tau? Turkija ar Tunisas?
Kur bevažiuočiau, po savaitės pasiilgstu namų... Savo rutinos, savo lovos ir tt.
Apie valdžią supratimas mano toks: kol jie dalijasi, riejasi, nesusitaria gerai yra man. Nes nieko nekeičia. Kuo margesnė , kuo daugiau tarpusavio rietenų, tuo geresnė valdžiukė .
Luety .
Raugiu kaip agurkus, tik druskos 2 šaukštai ant litro vandens ir nenupilinėju iškart skaldukan. O prieksoniai jau kaip tamistai patinka ar vyšnios lapas, ar serbento lapas, žodziu esmė druskos dvigubai nei agurkams.
Kur geriau na jeigu jūra būtų ne kaip Palangoje tai Tunisas, nes kaina patrauklesnė, nei Turkijoje. O šiaip man maistas nei turkuose, nei tunise nėra skanus, labai pasidariau jautri kvapam, net paskutines dienas nėjau vakarienių, užtekdavo pietums kelios vynuogė su brie sūriu, bet grįžus namo cepelinus viriau ir rugelio duonos negalius atsivalgyti Tiesa į avieną, ėrieną, jautieną net sutaso pažiūrėjus, negaliu visai valgyti jos:(. Ačiū die vieną vakarą buvo keptas paršiukas, aha musulmoniška šalis bet nėra labai jau radikali, tai patampiau gabaliuką, MB juokėsi iš manęs, kad tuoj džin/toniku būsiu gyva :)Ai vynai geri, prancūzai paliko stiprų savo įspaudą virtuvėje. Daug ir labai saldžių kepinių, na jie manęs nežavėjo. Tiesa labai trūko turkiškų pieno produktų ir raugtų daržovių, o visa kita ...et...Tik vieną supratau, kad imti viešbutį tik 5 zviazdų, nes mažesnės kategorijos tai žmonės skundėsi labai. Dviejų savaičiu man pakako Tiesa antra spalio pusė jau vėsoka, geriua rugsėjo vidurys, spalio pradžia.