Aš visur už liberalų sąjūdį
Labas rytas, suraitytas.
Pradėjo šildyt penktadienį. Atsikėliau, nosies gleivinė išdžiūvus, naktį varčiausi - per sausa, per karšta. Vėl reiks vasarinę antklodę plonytę išsitraukt. Savaitę pamiegojau su storesne ir pakaks.
Gražios dienos!
Aš visur už liberalų sąjūdį
rinkausi iš šitų dviejų faktiškai iš pavardžių
Pradėjo šildyt penktadienį.
pas mus nešildo dar. Ir kol kas net nekalba Bet namie dar nėr šalta.
Labas rytas.
Saintlina,tai mes abi už tą pačią partiją balsavome.Vienmandatinė-liberalė.Bet dukra jau vakare žiūrėjo,nepraėjo,mažai žinoma.
Saintlina,tai mes abi už tą pačią partiją balsavome.Vienmandatinė-liberalė.Bet dukra jau vakare žiūrėjo,nepraėjo,mažai žinoma.
Mūsų apylinkėj Čmilytė jau ir išrinkta. Nebereiks darkart važiuot balsuot
Kad niekas nesikeičia, dainos mūsų kaime tos pačios ...
Mažinsim mokesčius , didinsim išmokas
Aš ne biudžetininkė, ne pašalpinė, ne paraminė - svarbiausia nauja valdžia nieko nekeistų ir susitaikytų su Kinija.
Balsavau už Sinicos partiją... Jauni. Protingi. Gal su man priimtinomis vertybėm. Vienžo balsas vėjyje.
Ir pas mane pajungė šildymą penktadienį. Iš karto nuotaika kita. Ir energijos atsirado . O tai tik miegoti ir valgyti norisi Meškėju šaltu oru .
Vilnius kiek girdėjau šiandien pradeda šildyti ?
Luety , vasaros Tu žmogus. Liepinukė taigi . Ne tau rudeniniai orai . Ir man šiluma yra gėris.
Kad niekas nesikeičia, dainos mūsų kaime tos pačios ...
Mažinsim mokesčius , didinsim išmokas
Aš ne biudžetininkė, ne pašalpinė, ne paraminė - svarbiausia nauja valdžia nieko nekeistų ir susitaikytų su Kinija.
Balsavau už Sinicos partiją... Jauni. Protingi. Gal su man priimtinomis vertybėm. Vienžo balsas vėjyje.
tai va, kad balsas vėjyje.. aš irgi buvau į juos akį užmetus, bet aišku buvo, kad nepraeis. Mislinau, reik bandyt paremt tuos, kurie bent kokį šansą patekt nors į opoziciją turi. Abo iš laimėjusių man nei vieni...
Na taip, iš tų jų kalbų tai tiek ir tolko.. Tie šūkiai aktūalūs tik iki kol išrenka.
Vilnius kiek girdėjau šiandien pradeda šildyti ?
nieko negirdėjau )))
ir vėl radiatoriaus nepasikeitėm.. nu laiko nebuvo nuo vasaros
Radijas kalbėjo apie šildymą Vilniuje...
Saintlina, pas jus tik žalias myli šilumą ? Kam tie radiatoriai , žaliam lempą pajungsi
O už liberalius( Žoros partiją ) negaliu balsuoti .
Dėžutė ir kgb šleifas...