Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO


QUOTE(kavasucitrina @ 2024 10 10, 18:42)
"Biškį apipešiojo" - brolio išsireiškimas. Nu gal ir biškį. Palyginus su kažkada nuneštu stogu. Tokio grožio papaja ant šono guli smile.gif. Ten nuplėšta, ten atlupta. Žodžiu, biškį darbo turės. Sakė, uragano akis labai netoli jų praėjo, tai jiems pasisekė. O ir elektra neseniai jau atsirado - greitai. Nu, viskas iki kito karto.

Labas rytas,

as vis galvoju,kaip tam tavo broleliui sekesi kovot su uraganu?Nu,aciu Die,gyvas,o kad apipesiotas,tai susitvarkys,daug zmoniu isvis liko bedziais.
Kitam musu sekamam bligeriui isvis pasiseke,jam ir kaimynui visai nieko.
O mes dar pabusim dvi savaites,o paskui bus matyt kas toliau.Mano mieste UK lietus 11-9 silumos,zodziu tamsuma,dregnuma,eina sau,dar nenoriu namo.
Saule jau ne tokia kaitri,vanduo siltas,maistas pigesnis ir skanesni,bei ivairesnis nei UK,todel dar pasiliekam. biggrin.gif
Atsakyti

Luety, tai ir likit ilgesniam laikui - tuo labiau, kad tau kelionės stresą sukelia. Dabar adaptacija praeita, gyvenk ir džiaukis. Aksominis sezonas prasidės, kai niekas nevargina.

Vakar graži pašvaistė buvo, bet mano senas trantas nieko gero neparodė, o dar aš nemokša greit nemokėjau naktinio režimo įjungt. Kai jau suradau kur, ir pašvaistė apslopo. Jau man pats telefonas sako, kad jį reik į servisą atiduot. Bet pašvaistė matėsi ir be jokių aparatų, tik aš su skaitymo akiniais išpuoliau į lauką, tai vėl viską mačiau kaip per rūką. Žodžiu, pasisekė :)

Atsakyti

Važiavom už miesto pašvaistės gaudyt :) kai pradėjo žmonės į fb fotkes kelt, vaikeliukas mano - greičiauuuu, pradings tuooojjj!!! 

Nu ir spėjom. Jo kamera fiksavo puikiai, mano telefonas nelabai. Bet matėsi ir plika akim iš tiesų.

Atsakyti