Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 05 15, 16:34)
Kodel netiks?As neturiu daug ka dziovint,bet va vis atsiranda mintis,kad man jos truksta.Tai sakai verta pirkt ta ezidri jei tik naminiam reikalam,ne bizniui.Yra 300W ,380W ir 500W galingumo,o Ezidri 1000w??
Svorio metimui reik susitvarkyt su galva ir isikalt,kad tai nebus sunku. ax.gif

Nu va tokia pas mane, žiūrėkis charakteristikas: https://mulciavimas...._metu_garantija

Tiks ir naminiams reikalams, ir bizniui. Jei galvoji apie vaisių juosteles, būtini nekiauri padėklai. Tinklelio padėklai irgi būtini, nes be jų neįsivaizduoju daržovių, vaisių džiovinimo - nuėmei tinklelį su išdžiūvusiais daiktais, palankstei, viskas atšoka, nusikrato į indą, plauti nedaug. Kaip džiovinti kokius pomidorus tiesiai ant džiovyklės padėklo, tiesą sakant neįsivaizduoju - problema ir nuimt išdžiūvusius, ir nuplaut padėklą.
Tik aišku, savam daudojimui kokių 5-6 padėklų užteks, aš pirkau vieną su 10, kitą su 30 padėklų biggrin.gif
Papildyta:
Ai, o ta, kur netiks - nu nes netiks biggrin.gif. Grynai pramoninė - didelė ir brangi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 gegužės 2022 - 15:43
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 15, 14:50)
Nu va tokia pas mane, žiūrėkis charakteristikas: https://mulciavimas...._metu_garantija

Tiks ir naminiams reikalams, ir bizniui. Jei galvoji apie vaisių juosteles, būtini nekiauri padėklai. Tinklelio padėklai irgi būtini, nes be jų neįsivaizduoju daržovių, vaisių džiovinimo - nuėmei tinklelį su išdžiūvusiais daiktais, palankstei, viskas atšoka, nusikrato į indą, plauti nedaug. Kaip džiovinti kokius pomidorus tiesiai ant džiovyklės padėklo, tiesą sakant neįsivaizduoju - problema ir nuimt išdžiūvusius, ir nuplaut padėklą.
Tik aišku, savam daudojimui kokių 5-6 padėklų užteks, aš pirkau vieną su 10, kitą su 30 padėklų biggrin.gif
Papildyta:
Ai, o ta, kur netiks - nu nes netiks biggrin.gif. Grynai pramoninė - didelė ir brangi.

Tai tu su mazesniu galingumu nerekomenduoji?
Maciau video,kad pastilem deda tokius plastmasinius diskus ir juos lengvai patepa aliejum ir tada viskas puikiai atsoka.Bet as ta viena ir teziurejau.
https://www.youtube....7cB6gIQY&t=933s
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 15, 16:58)
Tai tu su mazesniu galingumu nerekomenduoji?
Maciau video,kad pastilem deda tokius plastmasinius diskus ir juos lengvai patepa aliejum ir tada viskas puikiai atsoka.Bet as ta viena ir teziurejau.
https://www.youtube....7cB6gIQY&t=933s

Aš kitų nežinau, nebandžiau, tai nieko apie jas negaliu pasakyt smile.gif
Taip - tuos plastmasinius diskus ir turiu galvoje.
Bet ir tinkliuko diskus (kaip tu vadini) būtinai pirk.
Gera džiovyklė, labai gera. Kvapai nesimaišo, geras plastikas, gali be pertraukos labai ilgai dirbt (nepamenu kiek, bet savaitėm ar net mėnesiais), džiūsta tolygiai - nereikia padėklų kaitaliot vietomis (kai labai daug jų - nuo kokių 15 vnt. tai jau reikėtų), nustatytam laikui pasibaigus palaiko 30 laipsnių temperatūrą, kad vėl drėgmės neprisirinktų. Žodžiu, kas pirko, tas patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 15, 15:04)
Aš kitų nežinau, nebandžiau, tai nieko apie jas negaliu pasakyt smile.gif
Taip - tuos plastmasinius diskus ir turiu galvoje.
Bet ir tinkliuko diskus (kaip tu vadini) būtinai pirk.
Gera džiovyklė, labai gera. Kvapai nesimaišo, geras plastikas, gali be pertraukos labai ilgai dirbt (nepamenu kiek, bet savaitėm ar net mėnesiais), džiūsta tolygiai - nereikia padėklų kaitaliot vietomis (kai labai daug jų - nuo kokių 15 vnt. tai jau reikėtų), nustatytam laikui pasibaigus palaiko 30 laipsnių temperatūrą, kad vėl drėgmės neprisirinktų. Žodžiu, kas pirko, tas patenkintas.

ok,labai aciu uz konsultacijas. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos darzininkes 4u.gif

Jau parkeliavom vakar is Skotijos. Taip gera namie, o ir diena buvo grazi, viska isskalbiau ir isdziuvo greit. Tinginio diena sindien, nieko nenuveikem tik ilsejomes. Rytoj turiu appointment'a pas dantista, MB irgi vaziuoja i ligonine. Dar visa savaite atostogu, o paskui jau i darbeli iki spalio men, t.y., iki kitu atostogu.

MB tevukai jau labai pasene, jiems reiktu nama pasikeisti i mazesni, nes visko per daug, viduj 6 miegamieji ir daugybe zemes aplink. Mamai 83, o tevukui 86 - nebe jaunyste, nors dar abu vairuoja ir siaip juda kruta. Mama vis dar koncertuoja ir kiekviena savaitgaly baznycioj vargonais groja. Labai pilna veiklos, inteligentiska moteris. MB dirbo lauke daug pas juos, visur truksta stipriu ranku. Bus ir mums tas pats greitai, neapsidirbsim darbu nei namie, nei lauke, o padeti nera kam. Reiks ieskoti mazesnio namo su maziau zemes. Tevukas po covido dar niekaip neatsigauna, jauciasi pavarges, o ir amzius savo daro. Nei vienas mes ne amzini. Aplankem visa gimine, MB draugus, tai vel bus ramu kuri laika. Spaly planuojam mano mama aplankyt, jei viskas gerai. Ziuresim kaip gausis, dar gerai butu kur nors pasisildyti islekt.

Mano pilvas pamazu rimsta, tik reikia valgyti labai mazom porcijom. Kaip sakoma, laikas isgydo viska.

Luety, skaiciau apie tavo kelena, kad reikia keisti sanary. Ar tau jau patvirtinta, ar tik manai taip? Tvarkykis pamazu viska, vistiek praeis daug laiko kol paskirs operacijos data. Bus motyvacija numesti svori. MB dave tikslius skaicius kiek turi sverti iki operacijos ir jam pavyko. Niekas is taves ten nenori manekenes padaryti. Iki galutines konsultacijos reikejo numesti 10proc svorio ir po to dar 5proc. Nera taip baisu ta svori numesti, baisiau skausma kesti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety mano tokia aš patenkinta:) turiu dar pigekiška tai puikiai džiūsta žolės. Tų sietėlių neturiu užtenka popieriaus bet tik į Zyle tinka kita kur pučia oras iš apačios nea.Tiek tų pastebėjimų.
vartotojo įkelta nuotrauka
15 d. sėjos pabaiga o pas mane tik pradžia na ir tuščia jo ....
JustDi liūdna dėl TB tėvukų 4u.gif jooo ir aš vis pagalvoju kad reikia kažką mažinti tiek tereikia ant tos senatvės o jaunimas kas turi galimybių tas kuria savo... Kad su pilvu susidraugauji tai šaunu 4u.gif
O visa kita tas pat....
Palauksiu kavos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 gegužės 2022 - 06:50

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Pasirodė šparagai, neperaugink!
Muka kokia sėjos pabaiga kai toks šaltas pavasaris ? Pasodinau 2 agurkus , kažin nenužudys šalnos ? Šią savaitę taigi žada iki -4 ir -5...
Mano sodyboje pats tulpių žydėjimas smile.gif O gegužės 15 .
Tik bitės dirba kaip pasiutę, meduvėse koriai daug kur pasiūti ir medaus pripilta.
Luety man Tavo sąnario keitimas nuskambėjo kaip kirpykla ax.gif Užsiregistravai - nusikirpai . Užsiregistrvai - pakeitė. O realiai tai eilės, tyrimai ir tt. Ir jei atvirai tai bjauri rizika ... O jei organizmas nepriims ? Būna ir taip . Netgi pažįstu žmonių. Tada lieka tik kaliaska ax.gif
Pavargau kaime. Vakar daug padariau . Gal pavyks dar kokią dieną vidury savaitės ištrūkti ? Mašiną šiandien atgaunu iš taisyklos. Labai sunkus gyvenimas be savos mašinos ...
Gražaus pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 gegužės 2022 - 08:03
Kelinta diena vis pietūms žadu nusipjauti šparagų.Ir vis pamirštu,praeidama vakare tik prisimenu.Na šiandien būtinai reikės,nes po dvejų savaičių jau tikrai bus peraugę. ax.gif
Vakar pasikeitė planai visai.O žada šalnas.Peržegnosiu turbūt šiltnamius ir viskas. ax.gif
Planuose buvo buto remontas,nes atvažiuoja klientai dviems savaitėms nuo šiandien.Bet vaikai viską pakeitė. ax.gif Išsiunčia Rodo salon.Sako kada jei ne dabar ,abiems gimtadienio proga savaitei poilsio.Nors mano tik rudenį,mb vasarą.Bet rudenį jei vėl kovidas,vasarą darbai nesibaigiantys.O čia proga nei namuku rūpintis. ax.gif
Spietynės sukeltos,jei ką,meduvės uždėtos,šiandien vyną nukošia,man tik rūpestis šalnos.Darže tik agurkai,cukinijos,šparaginės liko pasėti.Na ir vėliausiai arbūzai,melionai. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, jau pavydžiu baltu pavydu 4u.gif
Gero Jums laiko !
Atsakyti
Va, vakar alyva jau tokia buvo

O šalčiai nesibaigia... unsure.gif

Ingrida, bile tik noras lėkt yra - smagiai pasibūt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 16 gegužės 2022 - 08:56
labutes,
tempiau laika pusryciu kad but 16val fastingo,nesunku visai,bet jau apetitas mano,atrodo nama suvalgyciau. rolleyes.gif rolleyes.gif
Aciu visoms uz pasisakymus apie dziovykle,zinau kokia noriu,liko tik MB itikint,kad pasirasytu.
Del keleno,viska zinau,ilgas procesas,bet laukiu stebuklo. biggrin.gif biggrin.gif Vis galvoju,seneliai ir numire nesikeite,gyde siuo ir anuo,gal ir man pavyks.Vis galvoju apie teveli.Niekas jam neskaudejo,kada bepaklausi,ar tau niekas neskauda?Ne niekas... cray.gif o,bet,taciau...
Pas mus tulpes ne tik jau perzydeje,bet ir nudziuve kambliai pas mane,jau renku ju siuksles.Alyvos perzydejo irgi,siemet labai veluoja pavasaris visur,bet Lietuvelej ypatingai.
Lijo visa diena vakar,negaliu atsidziaugt,kad nepatingejau rasoda pasodint,reiks vaziuot paziuret siandien,bet saltas vejas toks,nors 15 silumos.Diena idienos ir susils oras.
Paziurejau zemelapi,kur rodo sala,tai pradzioj ismete prie Kubos,paskui ziuriu kad Egejo juroj,prie Kipro yra.Bet raso,kad zmones ten vaziuoja serti uodu??? wub.gif nesupratau.Makaliaus keliones taip raso.Ai,nuvaziuos Ingrida ir pamatys.O kas mums kava atnes?Teks Mukai anksciau keltis ax.gif biggrin.gif

Si ryta Ingrida isvire dar sutemus,net zvake uzdege anksciausiai atsikelusioms kad rastu. 4u.gif 4u.gif
JustDi,smagu,kad pailsejot keliaudami,kad aplanket artimiausius,ypac MB,kad sveikatele gereja.Taip ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 gegužės 2022 - 11:10